Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz Kemotox75 #5231 üzenetére

Hat ez nagyon valtozo mert attol veszek akinek eppen van uj vagy legalabb annak hazudott (eddig mind uj volt) de szamlas es garis chipje. Megnezem, hogy mit lehet elkerni a javitasert es ha jo vagyok akkor nem zavar mennyibe kerul a chip. G86-771-A2-t a "Witcomp" -tol vettem 52€ -ert. Dragabb mint a kinai, de uj volt es szamlas, garis. Igy meg mar ugyan annyiba kerult. (azert azt ne felejtsd el, hogy en nemetorszagban dolgozom)... Egy ilyen chip csereert 125-170 eurtot lehet elkerni ami messze tobb mint otthon de 1 ev jotallas is benne van az arban. Es ugye ez brutto ar.

Ettol fuggetlenul nem mindegy nyilvan, hogy egy chip 41$ vagy 52€, de mivel eddig 6-7 chipbol egy mindig fos volt, igy osszessegeben mar rogton mas a gyerek fekvese. En is pusztan arra alapozom, hogy a chip a hibas, hogy eddig barmikor visszaraktam reballozva a regi chipet az "uj" helyere, mindig azonnal indult a gep.

Azt ne felejtsd el, ha mondjuk nemetorszagbol veszel chipet EU adoszammal Magyarorszagra akkor netto arat kell fizetned az aruert es aztan a tobbi nyavaja a te dolgot otthon (vagy befizeted az afat vagy nem).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés