- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
válasz
gingerbalm #2714 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
Bocs a hosszú OFF-ért! -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
gingerbalm #2714 üzenetére
Ez a szabvány válasz. Mindig ezt írják. Mit írtál nekik? Én levelezgettem velük hogy küldjék el tn el, még azt is állom mert a póló kellett volna, de nem akarták megérteni. Aztán meguntam és megkértem őket hogy utalják vissza a rendelés összegét, másnapra meg is jött, nem akadékoskodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged