Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xcvbxcvb

aktív tag

válasz gingerbalm #2714 üzenetére

Ez a szabvány válasz. Mindig ezt írják. Mit írtál nekik? Én levelezgettem velük hogy küldjék el tn el, még azt is állom mert a póló kellett volna, de nem akarták megérteni. Aztán meguntam és megkértem őket hogy utalják vissza a rendelés összegét, másnapra meg is jött, nem akadékoskodtak.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

• doggie

aktív tag

válasz gingerbalm #2714 üzenetére

Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
    Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
    Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
    Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
    A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
    Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
    Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
    Bocs a hosszú OFF-ért!

"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés