Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gingerbalm #2714 üzenetére
Ez a szabvány válasz. Mindig ezt írják. Mit írtál nekik? Én levelezgettem velük hogy küldjék el tn el, még azt is állom mert a póló kellett volna, de nem akarták megérteni. Aztán meguntam és megkértem őket hogy utalják vissza a rendelés összegét, másnapra meg is jött, nem akadékoskodtak.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
doggie
aktív tag
válasz gingerbalm #2714 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
Bocs a hosszú OFF-ért!"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest