Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
válasz
gingerbalm #2714 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
Bocs a hosszú OFF-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest