- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeno204
aktív tag
válasz MittuDomain_ #8598 üzenetére
Bő szabású. de van normál szabású is világoskékben.
világoskék s.Oliver Térdig érő Farmer 'CASBY RELAXED' 5.890Ft - kupon
-
albiosz
őstag
Asics Onitsuka Tiger 43,5 kuponnal ~12K. Ennyiért ajándék, ha a piros rész nem lenne, akkor már nem lenne. [link]
-
xeno204
aktív tag
sötétszürke s.Oliver Térdig érő Farmer 'CASBY' 5.890Ft - kupon
tengerészkék GUESS Chino nadrág 'Daniel' (kis méretek) 6.890Ft - kupon[ Szerkesztve ]
-
KicsiRegő
tag
Gyorsabban észreveszik, ha kapnak pár emailt, maga a GLS Pont is azért került be, mert volt rá igény, ami jelezve is lett feléjük, azt is jelezni kell, hogy ez már kezd jó lenni, de még nem kerek
Mondjuk nálam is olyan pontok vannak, ahol csak kp fizetés van, talán egyet ajánl fel, ahol lehet kártyával, és az olyan pontok sincsennek benne, ahol a csomagot vissza lehetne küldeni, csak átvevők vannak benne.[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
A kasszához mentem, ott a rendelésednél ugye van a szállítási címed. Annál nyomtam a "szerkesztésre". Ott van, hogy àtvétel a címen, adj meg másik címet, vagy válassz csomagpontot.
Viszont nálam sem jelennek meg azok a csomagpontok továbbra sem, melyek alig pár méterre lennének...
-
xeno204
aktív tag
-
jmuranyi
tag
CMP, kapucnis softshell kabát, fekete, L-es, 1 db,
https://www.aboutyou.hu/p/cmp/kulteri-kabatok-3973637, 10490-kuponamiért nem biztos, hogy BB, néhány órával azután jelent meg az oldalon,
hogy megkaptam az e-mailt a visszaküldésről. Tetszett a cucc, de nekem
egyrészt nyakban szűk volt, másrészt ki volt szakadva a kapucni egyik állítója.
Természetesen az AY-vel leveleztem a hibáról a visszaküldés előtt, és a visszaküldési
űrlapra is ráírtam.
Kíváncsi vagyok, megvarrták? (Meg lehet, de nyom nélkül macerás.) -
xeno204
aktív tag
válasz luckyboi82 #8583 üzenetére
A tapasztalatok szerint nem foglalkoznak vele, meg se nézik... visszaadják a pénzt és vegyél újat.
megint van egy XL-es olcsó póló piros EDC BY ESPRIT Póló
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
Rendeltem egy női bőr hátizsákot az asszonynak, de a zipzárja iszonyatosan akadozik, nehéz kezelni. Fém anyagú. Ahogy húzugattam, egy két szem is elállt az egyenestől, nehezen sikerült visszahúzni. Van valami jó megoldás a viaszozáson kívül? Mert csúszni csúszik, addig a bizonyos szemig. Küldhetem vissza, nem fogják azt hinni hogy én okoztam? Ugyanitt bőr Timerland hátizsák eladó 30eFt
-
arcsin
senior tag
válasz Executioner #8581 üzenetére
Én paypallel szoktam fizetni, nincs megadva bankszámlaszám a profilban, működik anélkül is a visszautalás.
[ Szerkesztve ]
-
Zamasun
aktív tag
válasz Executioner #8572 üzenetére
Ott van az GLS oldalon, hogy darabszám, ez gondolom a visszaküldött csomag darabszámára utal. Ha beírom hogy 3, akkor úgy gondolom három csomagcímkét készít elő, így nem kell 3x megrendelni.
-
lord_m
senior tag
Jól érzékelem, hogy nincs az összes GLS csomagpont az AY rendszerében? Mert Nekem van egy állandó, mindig oda kérem a rendeléseket, bárhonnan, ha lehet, de azt fel sem ajánlja.
Remélem, csak egyelőre nincs benne és folyamatosan frissítik majd.
-
arcsin
senior tag
válasz WayneGace #8566 üzenetére
Van itthon sima erdal bőrápolóm, majd azzal fogom kívülről ápolni. Belülről meg nem tudom, kigőzölés segíthet? van gőztisztítóm. Nem tudom fel volt-e próbálva előttem valaki más által, nekem nem tűnik úgy. De amit a boltban is veszek az is olyan hogy felpróbálgatja más. Nem vagyok az a méret szerintem akinek olyan félnivalója lehetne hogy csatakosra izzadt tonnásmicik próbálták fel előtte a ruhát.
Mondjuk ott sokszor nem próbálok fel azért felsőket/ruhákat mert tiszta egy merő alapozó meg szempillaspirál, meg ilyen hülyeségek. Ezek engem jobban taszítanak. Inkább megrendelem online, és visszaküldöm ha nem jó.[ Szerkesztve ]
-
Zamasun
aktív tag
Ha [ezt] az oldalt használom különböző felhasználói nevek alatt, különböző rendelések egyidejű visszaküldésére egy címről, szükséges az appban egyenként bejelölni, hogy miket küldök vissza, vagy elég csak a papírokat betenni a dobozokba és a GLS oldalról megrendelni a kocsit?
-
őstag
Skechers fűzős cipő több méretben [6590 HUF]
Champion cipő kék, szürke több méretben [6490 HUF]
Érdemes most átböngészni az Office Shoes honlapját.
-
veterán
Már nálam működik, ki be jelentkeztem és jó lett.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pcxt264
újonc
A Beállításokból lehet menni a rendelésekhez, és ott jó.
-
vince
őstag
90 napod van visszaküldeni, ennyi idő csak elég lesz a hiba javításához
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
krizmo_
addikt
Mikor végre rászánnám magam, hogy rendelek valamit AY-ról, írjátok, hogy letérdelt a rendszer. Pedig most lehet kapni a cipőt, amit már vagy 2 éve nézegetek... Ez biztos egy jel.
-
HKorn
veterán
Appban megy minden, igaz a rendelésimnél mindig kéri a jelszót, szóval valami gebasz azért van vele.
Run&Ride
-
xeno204
aktív tag
Biztosan javítani fogják, mert én rendelni sem tudok.
-
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8552 üzenetére
Meeting közben csak fórumozni tudok, telefonálni még nem, de vszeg idővel ki fog fejlődni Írok egy emailt nekik hogy mi a pék
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
supportot hívd fel, nekem az fb-s loginos régi fiókomat megduplázta, és letiltotta a szerver - gondolom szokatlan aktivitásnak érzékelte, de be tudtam lépni, csak épp nem látszottak a rendelések. rögtön amíg vonalban voltam, nyomott rá egy restoret, és láttam is.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
arcsin
senior tag
Eltűntek az AY-s rendeléseim a profilomból
Másnak is? -
xeno204
aktív tag
kuponkód: NIKI25 (09.16-09.18)
-
vince
őstag
válasz Silent77 #8537 üzenetére
A postás kupon nagyon klassz, nyitott levelezőlapon ott figyel a rányomtatott egyedi kód, ami egyszer használható fel
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Attila2011
aktív tag
Nekem aztán mindegy, gondoltam hátha valakit érdekel, de akkor ezentúl nem írom be a sajátom, amit nem fogok egyébként se felhasználni.
(#8534) Mr.Csizmás
Egyébként igen, van amikor csak a speciális kód megy. Pár hónapja is egyik akcióban csak ilyet fogadott el, vagy amit postán küldtek.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ezeknek a markakupon beírásoknak mi értelme amúgy?
Számtalan crowd shoppingos 20%-os kupon van itt megosztva, a napi 25%-osokról nem beszélve.
Run&Ride
-
arcsin
senior tag
#AboutYou
Márkakupon - Converse -20%
ugexe3de -
xeno204
aktív tag
válasz xeno204 #8526 üzenetére
Ebből is visszakerült egy XL-es kék / narancsvörös ADIDAS PERFORMANCE Sportdzseki 19.490Ft - kupon
-
Vangelis
félisten
válasz elder troll #8524 üzenetére
Köszi egy rövidet vittem
csók!!!!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
xeno204
aktív tag
válasz elder troll #8524 üzenetére
kedvenc pólónkból is visszakerült egy L-es méret. piros EDC BY ESPRIT Póló
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Már kétszer linkelt Burton farmer rövidnadrágból lettek újra méretek (30, 32, 34).
2543,-
Pamut pólók:
Burton fehérből szintén töltöttek fel új méretet is: 1718,-
Tom Tailor: 1868,- (a többihez képest enyhén rózsaszínnek tűnik)
S. Oliver 1-1 db L és XL-es: 2693,-
J&J: 1793,-
O&S 1 db L-es: 1793,-
L-es méretre szűrtem, lehet más méretből is pár darab.
GYDORI25 kuponnal kerülnek ennyibe.
Igen, múlt héten pár százzal olcsóbban is voltak ezek, de jöttek új méretek. -
arcsin
senior tag
válasz jmuranyi #8521 üzenetére
Idén volt egy ilyen 6 ezer ft környékén kiszórva mall.hu.
Akkor még ez a túracipő volt 2500 Ft ehhez van egy alacsonyszárú, Decathlonos Gyerek
Ebből a bakancsból van 1 pót zöld meg egy pót kék dobozban. Anno 8 ezerért szereztem be db-ját.
AY-ról most rendeltem egy converset, meglátjuk jó-e, de kell valami már mert 3éves kínai már foszlik szét.[ Szerkesztve ]
-
jmuranyi
tag
"egy GEX ot nem utasítok vissza" - velem már előfordult
Valami ilyesmi?: https://www.yoox.com/lu/women/shoponline/geox_d#/d=451&dept=women&gender=D&page=1&season=X&sort=3Egyébként az adidast már elvitte valaki. Annyira nem rossz darab,
korábban vettem egy ilyet édesanyámnak, kertbe kilépős cipőnek,
de befogta piacra járósnak.
Általában 38-as cipőket hord, de ebből a 39,5-es lett neki kényelmes. -
arcsin
senior tag
válasz jmuranyi #8518 üzenetére
Jjajj köszi, de inkább 4.5 - 37.5 ös vagyok. Meg nem hordok én sportos cipőt, de köszi ( Nem mert nem vagyok sportos, csak nem vagyok rákecskülve ezekre, meg nem az én stílusom.
Hogy is mondjam. Most van jó pár évre előre cipőm. Bakancs mindenképpen. random coverse(szerű) is. Melóba is most nem kell semmi .Oda vettem pizsamát, meg m-l-es pólókat. De egy GEX ot nem utasítok vissza Idén egy pár cipőt vettem, a mallos 2500as túracipőtJa, most látom hogy ez is túracipő. Van egy magas meg egy nem magasszárúm. Teljesen elég a legtöbb itthoni terepre.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
GYDORI25
-
jmuranyi
tag
adidas terrex női, "kicsi", 1 db:
https://www.aboutyou.hu/p/adidas-performance/felcipo-terrex-ax3-blue-w-4738026 9890-kupon" a méret nem számít, csak jó nagy legyen" illetve "a nagynak van mindene..."
-
arcsin
senior tag
-
istnag
addikt
A legtöbb esetben a cm semmit nem ér...
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #8509 üzenetére
Csak Cortez-ből vagy minden Nike-ből?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
winfos
tag
Sziasztok.
Megjött a linkelt cortez, minden Nike cipőm 44es és pont jó méretű ez viszont kicsi.
Másnak is?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Realme GT 5G - versenyképes
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...