-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Van már hivatalos levél, álláspont mi lesz ezekkel az olcsó cuccokkal a Levi"s esetén?
Csak hogy most meddig várjon az ember az előreutalás miatt... -
Lackki
őstag
mostmár cancelled a magyar is. Reggel nekem még processing volt
Privátot hamarabb észreveszem
-
Lorsi91
újonc
A Levi’s webshopja azóta javította a hibát, a kosárban már a “jó” ár kerül feltüntetésre…
-
Bigemperor
senior tag
válasz szpeti40 #24044 üzenetére
De, arra rákattintottam és onnan egyből a belépési képernyőre dob folyton,ahol már csak az email cím és jelszó beírására vagy a regisztrációra van lehetőség. Na most mivel nincs jelszó generálva,úgy nehéz volna azt megadni. Ha viszont új jelszót kérek,akkor nem valós email címet ír ki.
User error volt,közben rájöttem hogy a kva appot addig nem célszerű telepíteni,amíg nincs kész a regisztráció,mivel arra irányít át és ott nem lehet azt folytatni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bigemperor #24043 üzenetére
Nem ment email, hogy "Please confirm your registration"?
Szerintem ott kellett jelszót megadni utána, de már nem emlékszem pontosan. -
Kaba
veterán
válasz Bigemperor #24041 üzenetére
Regisztrálj újra egy másik email címmel.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #23869 üzenetére
Kérem segítsen valaki, BS regisztrációkor nem tudok jelszót megadni,de belépéskor kéri. Ha újat kérek a felületen,akkor érvénytelen email címet ír ki, hiába azon regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Llew
senior tag
Teljesen hülye a rendszer. Kiirja a kosaramra, hogy out of stock tétel van benne, de megis ki tudom valasztani es ujra a kosarhoz adni.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
kmarci25
veterán
Én is tegnap dél körül rendeltem, de semmi. Nincs meg a rendelés szám sem. Azért még bizakodok, hátha... Vagy ha cucc nem, akkor egy kupon vagy valami. (Úgyis kéne egy farmer, ami tegnap nem volt méretben. )
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
addikt
Itt is cancelled az id alapján, email meg semmi se jött...
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
Nem lehet h a magyaroknak (ip) porog csak a processing? Valszeg csak nalunk volt elarazas, mas meg tud vasarolni kintrol, azert fogynak
Privátot hamarabb észreveszem
-
senior tag
válasz Soulfly842 #24027 üzenetére
Erre a tracking részre bármilyen random számot írva is ugyanez a szöveg jött ki,szóval a másiknak jobban hiszek ahol sajnos Cancelled. Meglátjuk holnapra mizu!
-
Llew
senior tag
Én már nem tudtam leadni a levi's rendelést, még most is processingben pörög, viszont a cuccok továbbra is fogynak, mert ha külön megnézem valamire már csak 1-5 darabot ír, míg korábban volt még.
#24030 szabeska
Azért az még nem a világ. Majd ha két nap múlva sem kaptál semmi visszajelzést akkor aggódnék a helyedben. A bedobott pénzt meg várható volt, hogy rossz esetben nélkülözni kell pár napig.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
szabeska
addikt
válasz nosedive #24028 üzenetére
En is jobban orulnek a cuccnak Gondolom visszateritik a sima bankkartyas fizetesemet is, csak mikor... Meg a rendelesemmel kapcsolatban sem jott email A tajekoztatast hianyolom, majdnem 12 ora eltelt. "Bocs, elbasztuk, itt az aru/penz..." Bezzeg a support egybol valszolt delutan amikor meret valtoztatasrol erdeklodtem, mert a nagy kapkodasban egy rublikaval felrenyomtam egy ciponel
[ Szerkesztve ]
F1
-
la_cc
addikt
Az normális BS-nél, hogy szombat óta dolgozzák fel a rendelésemet infó nélkül? Eddig egyik külföldi oldalnál sem láttam ilyet, mindenhol böktek valamit kb. 24 órán belül.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
pohár
félisten
válasz ambushka #24010 üzenetére
ezt sejtem én is, de a rendelés ugyanúgy áll, sőt, fogyott el a frissen kosárba került póló, azt akkor hogy?
kapják be, csak 2db övet akarok venni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
AIex
tag
válasz adalbert1 #24008 üzenetére
Regisztráció nélkül vásároltam, mivel az oldal, a Levi's saját oldalának tűnt, rendelés számot sem mentettem el, lévén majd jön order confirmation,
No, se rendelés visszaigazolás, se rendelés törléséről szóló email nem jött, de legalább a pénzt levonta,
Egyébként törlésre tippelek, csak nem értem, mit tökölnek ennyit.
-
Velocity
aktív tag
válasz adalbert1 #24008 üzenetére
van forintos verzió is, csak trükközni kellett az url-lel, mert a magyar oldalon a tracking linkek nem oda visznek... https://www.levi.com/HU/en/track-order
Egyébként itt sincs semmi visszajelzés. Írtam nekik, hogy wtf, egy automatikus email jött, hogy 6.00-16.00-ig van support, szóval várjak a válaszra, de ennyi...
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
pohár
félisten
hát, szomorúan konstatáltam, hogy még mindig nem lehet rendelni, sok dologból került vissza készletre pedig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
Ha itt megnézitek a rendeléseteket, nektek is canceled a státusza?
levi's us oldal
levi's német oldal
E-mailt a rendelésről vagy a törlésről kaptatok már? -
Sefneni
őstag
válasz WayneGace #24003 üzenetére
Levisz.
Nekem átment a rendelésem, legalábbis a pénz átment (szerencsére PayPal), viszont visszaigazoló email nekem sem jött.
Remélem, hogy tényleg csak nagy a leterheltség, de azért kiküldik a pakkot.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
pruf
csendes tag
BS-en indult vmi húsvéti tojáskeresős téma.
Nekem 5% kupont meg ingyenes szállítást dobott.Bestsecret inv. privátban kérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest