Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Na most akkor a faternak 1,9d citroen xsara kombija van. Ukránban tankol, mert keleten élünk.(kb 150pénz 1 lityó dízel)
Ha ügyesen tankolsz(levegőztetőszelep kinyom), akkor az 50 lityós tankba(ami tágul az évek alatt) akkor bemegy 60 lityó is.
Na most az ő vezetési stílusában ez kb 1000km-re elég...
Tankoljunk ügyesen UkránbanAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
Rebirth
tag
Jó a két üteműekbe is! Legalábbis a benzinadalék mindenképpen: Metabond Megalene. Szerintem az olajba ne tegyél semmit, mivel különolajzásos. (egyébként lehet, hogy rakhatsz abba is, de passz) Esetleg, ha gondolod a váltóolajba tehetsz még Metabond GT-t.
„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tudio hogy mejjik ez a motor???:- )))
amugy a 1905-os pozso dileknel sem szoktak volt az esmerosok tulzasbavinni az olacsereket es meg ketyegnek:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vagy 10eveel eleobb egy w124-es 3000-es turnyos dizel merciben a bp visco dizel elfeltodott lecserelni vagy ~50e km ern keresztul az a motro utanan mg mindel gondok nelkul futott majd 30-at mielott elloptak volna, pedgi tulaj nem volt egy kulonosebben igenyes hogy hol taknyol /na jo egy kiserelt ne mkiserlet, de leglabb adat:- ))/
udv
neduddki
mod: Dodi72: oncse hozza karbidot is mert ugy jatekonyabb:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
törölt tag
Agip BluDiesel Probálta már valaki?
-
Vigneau
félisten
válasz God Vazzeg #134 üzenetére
No, egyszer majd megkérdezek egy kútszakértőt, hátha...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
bambano
titán
Beáll a moltranszos tanker Battára a finomítóba, beleöntik azt az adalékanyagot, amit a megrendelő kúthálózat ad át (ők keverik, csomagolják, adagolják, a finomítói munkaerőtől csak az az elvárás, hogy a megfelelő feliratú műanyagflakonból a teljes anyagot beleöntse a tankerbe). Ezután a finomítóból rátöltik a szabvány alapbenzint (95,98, vagy amit megrendeltek) és kiviszik a kutakra.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
karib
addikt
Az egy dolog, hogy a legtöbb itthoni kutat MOL-eredetű benzinnel látják el, de azért társaságonként változik az adalékolás. Hogy pontosan hol tekernek rajta - a MOL külön recpetek szerint szállít, vagy utólag a tankerben vagy máshol pancsolnak, nemtom. Szóval a közös eredet ellenére lehetnek eltérések. Bár valszeg többet számít, hogy mennyire tartják karban a kutat (illetve a teljes üzemanagyszállítási láncot...), illetve mennyire átverősek az adott kútnál
Department of Redundancy Department
-
Vigneau
félisten
válasz God Vazzeg #129 üzenetére
Agip, vagy Avanti... Az egy és ugyanaz, vagy különböző cég?
Most valami szintén sárga - Petrol? - vette át a csárdához közelebbit, ami a lehajtótokon túl van, ha Solt felé megyünk.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz God Vazzeg #126 üzenetére
Úgy látszik, olyan gyorsan megyek, hogy már el sem tudom olvasni. Vagy rossz a szemem?
-
God Vazzeg
veterán
Nemtom hol rakták be, az autóval vettem, itt felénk szerelnek be, olyan 120-150k. Lovato szett van benne, nagyon jól műxik, kézi kapcsolású (nem automata), de már fel kéne újítani a reduktorom, eddig olyan 10-11l-t evett gázból, mostmár olyan 13-14l bekapkod, és nem indul róla hideg motorral. Ezért kell a benzin Benzinből 8-9l amúgy, viszont a gáz 166Ft errefelé, sőt okosban még olcsóbb is lehet Azért egy 6 hengeres BMW-nél nem hátrány a gáz
-
finest
addikt
Alighogy itt elolvastam a kipufogógázt visszavezető szelep meghibásodásáról szóló hozzászólásokat, ma felhívott a feleségem, h a Corsájában pont ez a szelep (vagy mi) ment tönkre, a szervíz szerint tisztítani nem lehet és ki kell cserélni. Na tessék...
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
bambano
titán
Az nem igaz, hogy minden magyar üzemanyag egy forrásból kerül ki. Az biztos, hogy a Shell V-power racing németektől jön és hallani olyat is, hogy az OMV benzinek egy része is a schwehati finomítóból jön. Számomra nem világos, hogy miért kell 5000 km után olajat cserélni, ha állítólag a benzin rossz, és ugyanez a motorolaj miért bír ki 50 ekm-t egy külföldi autóban. Engem nem győzött meg ez a cikk, hogy mérvadó legyen számomra.
-
bambano
titán
válasz God Vazzeg #97 üzenetére
Mesélhetnél bővebben az lpg-ről. Hol szerelték be, milyen márka, hogy változott a fogyasztás?
-
bambano
titán
Nem tudok olyanról, hogy alapjárati motor. Pillangószelep van, amit léptető motor forgat. Ha az alapjárat ingadozása nem hiba, akkor az alapjárat nem ingadozása hiba? Most vigyem szervizbe az autóimat, hogy egyiken se ingadozik soha az alapjárat? Ja, nem 800 az alapjáratom, csak 500. Remélem, ezért nem kell szervízbe mennem. Az injektor a rendesebb autókban két helyen mér, a leömlők után nem sokkal illetve a katalizátor után. Emiatt nem egyszerű mostanában kivenni a katalizátort. Az egr nem igazán folytja le a motort, mert amikor működik, akkor nem nagyon kergeted, amikor meg forgatod a motort, akkor relatíve tisztább.
-
Vigneau
félisten
válasz God Vazzeg #118 üzenetére
Ez ciki. Azt hittem, ugyanaz a Petrol (vagy mi?) veszi át, ami a Csárdához közelit is üzemelteti.
-
KMan
őstag
Holnap este utazok el es tele kene tankolni. Most jo ha van benne ~4-5 lityi. Akkor hol?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
acer_
aktív tag
Polo 1.2 ~6,8l. 5000km-nyi benzin nyugtakat literei osszeadva, es leoszva. Fokent varosi hasznalattal. Molos rossz tapaszatatok utan ez az auto meg csak shell benzint kapott.. (Molos anyagbol fika ment a karburatorba, meg a 90es evek elejen-kozepen, aztan azota inkabb hanyagoljuk az egeszet.)
-
^Bundi^
őstag
nekem most shell v-power van benne és úgy szar ahogy van...sokat is fogyaszt és ingadozik is...megyek vissza a mol hoz eddig azzal mentem a legtöbbet
még az omv 100as benzine nagyon tuti
amúgy az auchan benzinjével se volt eddig semmi baj azon kívül hogy kiesik a mozgástérbőlNos Omnes Una Manet
-
Steve-S
tag
Nálunk a MOL kútnál csalnak mint állat. Egyszer tankolt fater 3 litert egy kannába (a számláló annyit mutatott) és kb 3-4 deci hiányzott belőle! A q*va annyukat!
Set The World On Fire!!!
-
Kicker
őstag
oké, azt tudtam, hogy a nagy a konkurencia, de miért nem lehet egységesítenni? ígyis mocsok nagy nyereségük van.... iszonyat biznisz, és még csak annyi sincs ebnnük, hogy na...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
róland
veterán
Hévízre tudok magyarázatot adni. Ők a nyári német turistákból élnek. Keszthelyen van 2 MOL, 1 Shell, 1 Jet kút. Emellett 5 km-es körön belül télen nehéz megélnie mégegy MOL kútnak. Télen a hévízi kútnál tankolok, nyáron Keszthely, Zalaegerszeg (sokat járok arra).
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
csibor
addikt
Ugy tudom a Magyarországi kutak 95%-át a mol látja el üzemanyaggal nem?Akkor olyan nagy külömbség nem lehetne 2 kút között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest