- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
-
Totyi
őstag
válasz #00809728 #206 üzenetére
Ha Te mondod;elhiszem.
Egyre jobban hajlok rá(eddig csak gyanús volt);hogy tényleg a nyállal van a baj.Most 299 km-nél vagyok;és még egy pin@hajszálnyival feljebb van a mutató;mint a múltkor.
Egyenlőre ki akarom próbálni a carrerát az omv-től;de nagyon sokmindent egyenlőre nem találtam róla.Dupla adalékos;ennyit megtudtam...de semmi többet.Miért;hogy;mennyit...csak ezt. -
tildy
nagyúr
válasz #00809728 #207 üzenetére
Nekem azt mondták, most, hogy hónolás van , érdemes 1000-nél és 5000nél is cserélni az olajat.
Indulni meg mindig úgy szoktam, hogy járatom pár percet.
De akkor azt mondod, 1000 után is rakhatom bele a metabondot?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
finest
addikt
válasz #00809728 #59 üzenetére
Dodi, kezdjük az alapoktól.
Mi a Prolong és a Metabond? Most a motorolajhoz vagy a benzinhez teszed?
Autót már régóta veztek, de adalékanyagokat még nem próbáltam ki. Néha látom a Tesco polcain ezeket, de még soha nem néztem meg őket tüzetesebben.
Citroen Xsara 1.4 benzinessel járok, afogyasztása 7-7,5 liter.
Nekem a fehérvári Auchan kút eddig bejött.
Gyakren tankolok Hódmezővásárhelyen a Tesco kúton, én is észrevettemm, h többet fogyaszt valamivel, de nem számottevően.
Viszont a legmeglepőbb dolog az Ausztriában ért, amikor Aral kútnűál tankoltam. Nem számolgattam, de látványosan lassabban fogyott a benzin, mint korábban, pedig autópályán mentem 130-cal...
Szóval nekem az Aral jön be eddig a kutak közül legjobban.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
karib
addikt
válasz #00809728 #59 üzenetére
Köszi a kimerítő választ - sok a hasznos infó benne. Az megnyugtató, hogy többszázezret is elmennek adalékolt motorok. Az egyik reális félelem ugyebár az, hogy a látványos javulás a hosszú távú megbízhatóság rovására mehet.
Turbó kenésére vajon milyen hatással vannak ezek a csodaszerek?Department of Redundancy Department
-
karib
addikt
válasz #00809728 #29 üzenetére
Én ódzkodok az adalékoktól. Elhiszem, hogy léteznek csodaszerek, amik akár hosszú távon is beválnak és nem károsítják a gépet, csak ném én akarom kikísérletezni, hogy melyik az Az autógyártók pedig ugyebár önös érdekből és elővigyázatosságból nem ajánlják (tiltják) az adalékokat.
Szóval: benzinbe, motorolajba, váltóolajba mit kotyvasszunk, mester?Department of Redundancy Department