- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebirth
tag
Kerozin? A kerozin nem más mint egy magas forrpontú, silány, de olcsó üzemanyag, a sugárhajtőmű nagy előnye, hogy ilyen olcsó üzemanyaggal is elmegy a nagy légfelesleg és égési hőmérséklet miatt ezt is jó hatásfokkal égeti el. Másik nevén: petróleum
„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
Rebirth
tag
A ''rossz'' benzin után megtankoltam én is V-Power 95-tel és megszűnt az alapjárati ingadozás!
Ja és nem csak ingadozott, hanem 2x le is állt a pirosnál...„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
-
Rebirth
tag
Jó a két üteműekbe is! Legalábbis a benzinadalék mindenképpen: Metabond Megalene. Szerintem az olajba ne tegyél semmit, mivel különolajzásos. (egyébként lehet, hogy rakhatsz abba is, de passz) Esetleg, ha gondolod a váltóolajba tehetsz még Metabond GT-t.
-
Rebirth
tag
Nekem Nagykátán jött be a kis Shell kút a vasúti átjárónál! Azzal a benzinnel 6,4-et evett
-
Rebirth
tag
Hát az is volt, amikor kivettem üresbe és 500-ra leesett a fordulat... Mondom most mivan? Vége az autónak, vagy mi? Aztán eszembe jutott, hogy lehet nem kellett volna Mendén tankolnom. Remélem nem viselte meg szegény autót ez a kis baleset és nem kell motorfelújításra vinni. Az utánfutásos hiba, amikor gázelvételre nem esett le a fordulat, hanem még pörgött egy ideig az a Tápióbicskei benzintől volt ettől a benzintől a haver a vizet engedte a Kawasaki karburátorból
Tényleg Dodi, ne vigyek egy kis mintát kielemezni?
Ilyenkor vissza lehet menni a kúthoz, hogy kenje a hajára ezt a sz@rt, vagy sem? Van valami lehetőség, vagy örüljünk a drága és rossz benzinnek?„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
Rebirth
tag
Hát srácok, ha egy üzemanyaglabortechnikusnak nem hiszitek el, hogy jó a prolong és a metabond, akkor nem tudok mit tenni!
Nekem már fél éve van az olajban és minden tankolásnál teszem a benzinbe is, és csak jó tapasztalataim vannak, és mindazonáltal nem támogat a cég tehát nem azért írom.„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
Rebirth
tag
Városban nem túl sokat mozgok, de azért igen Faluban szoktam kavarni többet, de azért ott is van gáz-fék kereszteződés, kereszteződés hátán, meg csak 100m - 5km távolság intervallum, ami állítólag megint nem tesz túl jót a fogyasztásnak. Dugóban, lámpánál, sorompónál leállítom, ha tudom, hogy kb. 1 percnél tovább kell várni, hagyom kigurulni, vagyis ha lehet üres és hagy guruljon.
Megmondom őszintén, hogy Metabond van az olajban, és a benzinhez is mindig rakom! (ez itt a reklám helye)
Szóval így„A mindennapi élet tudata az Út.''
-
Rebirth
tag
Sajnos azt vettem észre, hogy egy pár benzinkútnál érdekes dolgokat árulnak benzin helyett. Jelen esetben ezt onnan vettem észre, hogy telivágtam a tankot 290 HUF-os 95-össel, erre most azt csinálja a verda, hogy leesik az alapjárati fordulat 500-ra is aztán fölpörög 1500-re kicsit gondolkozik, majd ismét kezdi. Pofám leszakad. Volt már olyan is, hogy egy ''jó'' kút után, ha elvettem a lábam a gázról, akkor a fordulatszám úgy maradt, vagyis, mintha el se vettem volna a gázt. Szerintem érdemes lenne összeírni, hogy hol ne tankoljunk! Peace! ha hülyeség, akkor bocsi Egyelőre várom a reakciókat, csak utána írok kutakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Goddess of Victory:Nikke
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Microsoft Word topic
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Teclast Tablet Topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- L14 Gen3 27% ÁFA 14" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Thrustmaster 458 Spider PC/Xbox
- Dell Latitude 5410 (i7 10 th gen, 16 GB, 512 GB SSD, FHD) B kategoria!
- 3D Connexion SpaceMouse Enterprise Kit 2
- 10. GEN - GAMER PC /I5 10400F + 240MM AIO + MSI GTX 1080 8GB + 16GB DDR4 + 512GB NVME SSD + 700W !
- Lg led tv alkatrèsznek
- 2év gari - 15.6"WQHD, 165Hz, 16GB DDR5, RTX4050, Ryzen 5 Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 (82SB00LKHV)
- AU Optronics B125XW01 V.0 12.5 laptop kijelző matt 40 pin LED