- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
-
Notes
senior tag
-
bambano
titán
-
neduddki
nagyúr
-
bambano
titán
Beáll a moltranszos tanker Battára a finomítóba, beleöntik azt az adalékanyagot, amit a megrendelő kúthálózat ad át (ők keverik, csomagolják, adagolják, a finomítói munkaerőtől csak az az elvárás, hogy a megfelelő feliratú műanyagflakonból a teljes anyagot beleöntse a tankerbe). Ezután a finomítóból rátöltik a szabvány alapbenzint (95,98, vagy amit megrendeltek) és kiviszik a kutakra.
-
^Bundi^
őstag
-
spirit007
senior tag
Én pl. pont ennél a gazdaságosnál tankolok 3 éve és még nem volt velük problémám . Átlag 6,8 -at eszik az 1.1-es Punto-m városban (télen+1 liter) .
Néha tankolok a Bozsiknál lévő MOL kútnál és a Gyömrői úton lévő JET -nél . Nekem egyik helyen sem fogyasztott se többet se kevesebbet .
Egyszer vettem vizes benzint egy ESSO kútnál (Zuglóban) injektor tisztítás lett a vége , azóta ezeket kerülöm .
Ja , évente 20 ezer körül megyek - amit fizetnek
- úgyhogy azért is figyelek a fogyasztásra ... -
törölt tag
Én csak üzemanyagellátó rendszer esetében tudok nyilatkozni.
Tehát vettem ugy 6db azonos szállításu diesel pumpát.
Volt Agip,Castrol,Metabond,Prolong,Shell,Tesco gazdaságos olajak.
Mindegyik pumpát átjárattam velük 12v-on kb 1percig.
Majd után szárazon járattam őket.Alapban egy üzemanyagellátó diesel pumpa akár 50percig is elmegy de a sikló réz csapágyak utána kenés miatt és a meleg liatt beállnak.
Nos a teso olajtól igaz nem azonnal de ő volt az első ami kipurcant.Ez az olaj a felvásárolt elhasznált olaj+ásványi adalékokkal megtoldott valami.
A miőségi olajokkal még ugy ahogy elment akár 1.40perceket is de 2 óránál tobább csak a metabond ill a prolong ment.
Kb ugy 4órai gyilkolászás után mivel nem ment tőnkre egyik sem ugy dőntőttem mivel itt műszak vége,hogy szétszedem őket.
Metabondos pumpa sem volt rossz de voltak árulkodo jelek a csapágy körül pld elszineződés il la szénkefe körüli enyhe hangyaf*sznyi rendeleneség.
Prolon szabályosan tiszta és szép belső jó-jó itt is volt a csapágy körül egy enyhe de nem igazán jelemző.
Nem dicsérem egyik terméket sem de a tesztek alapján ugy dőntőttem kiprobálom a prolongot.Ennyi.
Aposomák cégénél szivo-diesel 2500cc Mitsu 6személyes kis haszongépjármüvek szalaladgálnak a maguk kis 300.000km.
50.000km ota metabond megy bele és a motor hibátlan mai napig.Jó nem azt mondom,hogy ha kompressziot kéne mérni akkor gyári értéket mutatna.De azért a haszgépjármüet ugyenem kimélik ill sok gazdája van.
-
Scream007
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Rebirth
tag
-
nRu3
addikt
-
Brae
őstag
-
Vigneau
félisten
-
KMan
őstag
elhiszem hogy te is sokat szivsz emiatt. legalabb estenken karpotol aza 136LE ha kihalt a varos
lassan mar ott tartok, hogy nappal nem megyek egyszeruen kocsival sehova hanem inkabb bkv rulz.
jobban kijovok idovel, mivel SOKKAL hamarabb odaerek es sporolok a benzinen(nem is kicsit) plusz nem kell park jegyet venni. Ja es berletet sem
-
DigitXT
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5411
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- úgyhogy azért is figyelek a fogyasztásra ...

jobban kijovok idovel, mivel SOKKAL hamarabb odaerek es sporolok a benzinen(nem is kicsit) plusz nem kell park jegyet venni. Ja es berletet sem
)