Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tudio hogy mejjik ez a motor???:- )))
amugy a 1905-os pozso dileknel sem szoktak volt az esmerosok tulzasbavinni az olacsereket es meg ketyegnek:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bambano
titán
Beáll a moltranszos tanker Battára a finomítóba, beleöntik azt az adalékanyagot, amit a megrendelő kúthálózat ad át (ők keverik, csomagolják, adagolják, a finomítói munkaerőtől csak az az elvárás, hogy a megfelelő feliratú műanyagflakonból a teljes anyagot beleöntse a tankerbe). Ezután a finomítóból rátöltik a szabvány alapbenzint (95,98, vagy amit megrendeltek) és kiviszik a kutakra.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
^Bundi^
őstag
nekem most shell v-power van benne és úgy szar ahogy van...sokat is fogyaszt és ingadozik is...megyek vissza a mol hoz eddig azzal mentem a legtöbbet
még az omv 100as benzine nagyon tuti
amúgy az auchan benzinjével se volt eddig semmi baj azon kívül hogy kiesik a mozgástérbőlNos Omnes Una Manet
-
spirit007
senior tag
Én pl. pont ennél a gazdaságosnál tankolok 3 éve és még nem volt velük problémám . Átlag 6,8 -at eszik az 1.1-es Punto-m városban (télen+1 liter) .
Néha tankolok a Bozsiknál lévő MOL kútnál és a Gyömrői úton lévő JET -nél . Nekem egyik helyen sem fogyasztott se többet se kevesebbet .
Egyszer vettem vizes benzint egy ESSO kútnál (Zuglóban) injektor tisztítás lett a vége , azóta ezeket kerülöm .
Ja , évente 20 ezer körül megyek - amit fizetnek - úgyhogy azért is figyelek a fogyasztásra ... -
törölt tag
Én csak üzemanyagellátó rendszer esetében tudok nyilatkozni.
Tehát vettem ugy 6db azonos szállításu diesel pumpát.
Volt Agip,Castrol,Metabond,Prolong,Shell,Tesco gazdaságos olajak.
Mindegyik pumpát átjárattam velük 12v-on kb 1percig.
Majd után szárazon járattam őket.Alapban egy üzemanyagellátó diesel pumpa akár 50percig is elmegy de a sikló réz csapágyak utána kenés miatt és a meleg liatt beállnak.
Nos a teso olajtól igaz nem azonnal de ő volt az első ami kipurcant.Ez az olaj a felvásárolt elhasznált olaj+ásványi adalékokkal megtoldott valami.
A miőségi olajokkal még ugy ahogy elment akár 1.40perceket is de 2 óránál tobább csak a metabond ill a prolong ment.
Kb ugy 4órai gyilkolászás után mivel nem ment tőnkre egyik sem ugy dőntőttem mivel itt műszak vége,hogy szétszedem őket.
Metabondos pumpa sem volt rossz de voltak árulkodo jelek a csapágy körül pld elszineződés il la szénkefe körüli enyhe hangyaf*sznyi rendeleneség.
Prolon szabályosan tiszta és szép belső jó-jó itt is volt a csapágy körül egy enyhe de nem igazán jelemző.
Nem dicsérem egyik terméket sem de a tesztek alapján ugy dőntőttem kiprobálom a prolongot.Ennyi.
Aposomák cégénél szivo-diesel 2500cc Mitsu 6személyes kis haszongépjármüvek szalaladgálnak a maguk kis 300.000km.
50.000km ota metabond megy bele és a motor hibátlan mai napig.Jó nem azt mondom,hogy ha kompressziot kéne mérni akkor gyári értéket mutatna.De azért a haszgépjármüet ugyenem kimélik ill sok gazdája van. -
KMan
őstag
elhiszem hogy te is sokat szivsz emiatt. legalabb estenken karpotol aza 136LE ha kihalt a varos lassan mar ott tartok, hogy nappal nem megyek egyszeruen kocsival sehova hanem inkabb bkv rulz. jobban kijovok idovel, mivel SOKKAL hamarabb odaerek es sporolok a benzinen(nem is kicsit) plusz nem kell park jegyet venni. Ja es berletet sem
Csak a balekok alszanak [SAS]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN