- Vissza a PC Masterrace-re
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
oké, azt tudtam, hogy a nagy a konkurencia, de miért nem lehet egységesítenni? ígyis mocsok nagy nyereségük van.... iszonyat biznisz, és még csak annyi sincs ebnnük, hogy na...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
ez a benzinkút dolog érdekes... eleve az árak, hévizen 20fttal olcsóbb volt a benzin, tapolcához, füredhez képest, ha nem többel... 30kmmel odébb... MOL kúton... fasz se érti ezeket... az hogy honnan szedik a benzint azt megint a franc se tudja, jön egy kamion, szállító levéllel, lecsapolják, azt helloka... DE a tesconál ki van irva EU szabvány... kérdem én ha valami szabványos, akkor hogy lehetnek eltérések? egyszer jobban húzz, stb...
a fordulatszám ingadozás az elég ijesztő lehetett, szerencsére ilyet még nem tapasztaltam...
lehúzás az megy, mi meg tömjük a zsebüket... jó lenne már egy közlekedési korszak váltás.... mert ez a olajipar nagyon eldurvult, lehet érzik a vesztüket...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- Mazda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotó mutatja a OnePlus Open 2 karcsúságát
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...