Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
8-as skillek és még medekkel mész? Azt hogyan?

tetszenek a mech nevek
A zene nekem sem tetszett. Oké hogy most ez a orchestral kórus a divat de nekem herótom van tőle már és szeirntem nem illik a battletechbe.
Én a mechwarrior 4 zenéit sem egyhamar fejeltem el. Már az installnál megadta a hangulatot [link].
Meg ha már MW2 [link]A kritikáddal összességében egyetértek de én nem vártam többet a játéktól. Kevés pénzből dolgoztak úgyhogy az átvezetők hiánya engem nem zavar a rajzolt/animált jelenetek nekem kifejezetten tetszettek. De azért valahogyan sikerült szinkronhangként összeszedniük Adam Jensent a Deus Exből

Újrajátszási értéke valóban nincs de pont az lenne a lényege hogy ugrálsz a naprendszerek között munkát keresve, de a játék felépítés miatt pont itt vérzik el az egész a tábláshoz képest ahol ez jobban ki van dolgozva részletes salvaggel egyetemben. Mert itt az az endgame hogy Hegylakó kollekciót csinálok.
Én már azt nagy lépésnek tartom hogy kaptunk egy értékelhető battetech játékot vagy 20 év után. De ez egy nagyon jó alap amire tudnak építeni kiegészítők formájában a nagy szintű moddolhatóságról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest