Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Én tegnap este csak ránézni tudtam a játékra, nem figyeltem, hogy online vagy offline...
@Shadowguard: aláltam egy másik jó rendszert magas koponyás küldetéseket tekintve: Taurus. Kicsit messzebb van (négy egymáshoz közeli csillag közül az egyik), de ha Brintonból mész át annyira nem vészes. Tegnap kíváncsiságból megnéztem, 3,5-4-4,5 kopis küldetés volt ott.
Jártam arra, de Brinton-ban 4,5 alattiakkal nem találkoztam még.

A két nehezebbet meg is csináltam, az elsőből hoztam egy Banshee-t (BNC-3M változat, 8 energy hardpoint
)Talán a leghasználhatattlanabb Mech a játékban.

Sajnos a Banshee a vanilla (nem LosTech) cuccokkal vicc és értelmetlen kategória, annyira nehéz a reaktora, hogy alig marad a páncélzat és a fegyverzet számára. Maximum közelharcra kihegyezett Mech-nek tudom elképzelni, max-ra tolt páncélzattal és Leg- meg Arm-Addonokkal.
Minden más felszerelésnél rövid úton azt fogod találni, hogy egy Heavy Mech is tudja ugyanazt, ugyanazon fegyverekkel, ugyanannyi Heat-el, nagyjából ugyanazon páncélzattal, de ebben a játékban 10%-al nehezebb eltalálni, mint egy Assault Mech-et.Érdekes cucc ez a Gauss, szerintem van valami rejtett módosító rajta, mert 18%-os esélynél tegnap háromszor lőttem ki a pilótát.
Nincs rejtett módosító, minden ott van a JSON fájlokban...
Egyszerűen ezt dobta a gép...
Azóta már élesben is kipróbáltam az Atlast, kicsit átszabva a gyári loadoutot és valami eszméletlen brutális.. 1 AC/20+++, egy AC/10++ és négy 35 damage-es ML++ van rajta-> Precision shottal 330 damage, ha minden betalál.
Tegnap összeraktam egy 733-as Hegylakót, AC/20++ (120dmg), 4x SRM-6++ (4x 6x 12dmg = 288dmg) szumma 408 dmg, ha minden betalál...

De nincs sok értelme 600 méteres látótávolságnál, szóval kipróbáltam, örültem, hogy egy Alpha Strike-ot tudtam vele tolni, aztán szépen visszaszereltem LRM- és PPC boat-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)