Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog (1)

@duvi: Én tegnap este csak ránézni tudtam a játékra, nem figyeltem, hogy online vagy offline...

@Shadowguard: aláltam egy másik jó rendszert magas koponyás küldetéseket tekintve: Taurus. Kicsit messzebb van (négy egymáshoz közeli csillag közül az egyik), de ha Brintonból mész át annyira nem vészes. Tegnap kíváncsiságból megnéztem, 3,5-4-4,5 kopis küldetés volt ott.

Jártam arra, de Brinton-ban 4,5 alattiakkal nem találkoztam még. :)

A két nehezebbet meg is csináltam, az elsőből hoztam egy Banshee-t (BNC-3M változat, 8 energy hardpoint ;] )

Talán a leghasználhatattlanabb Mech a játékban. :DDD
    Sajnos a Banshee a vanilla (nem LosTech) cuccokkal vicc és értelmetlen kategória, annyira nehéz a reaktora, hogy alig marad a páncélzat és a fegyverzet számára. Maximum közelharcra kihegyezett Mech-nek tudom elképzelni, max-ra tolt páncélzattal és Leg- meg Arm-Addonokkal.
    Minden más felszerelésnél rövid úton azt fogod találni, hogy egy Heavy Mech is tudja ugyanazt, ugyanazon fegyverekkel, ugyanannyi Heat-el, nagyjából ugyanazon páncélzattal, de ebben a játékban 10%-al nehezebb eltalálni, mint egy Assault Mech-et.

Érdekes cucc ez a Gauss, szerintem van valami rejtett módosító rajta, mert 18%-os esélynél tegnap háromszor lőttem ki a pilótát.

Nincs rejtett módosító, minden ott van a JSON fájlokban...
    Egyszerűen ezt dobta a gép... :P

Azóta már élesben is kipróbáltam az Atlast, kicsit átszabva a gyári loadoutot és valami eszméletlen brutális.. 1 AC/20+++, egy AC/10++ és négy 35 damage-es ML++ van rajta-> Precision shottal 330 damage, ha minden betalál.

Tegnap összeraktam egy 733-as Hegylakót, AC/20++ (120dmg), 4x SRM-6++ (4x 6x 12dmg = 288dmg) szumma 408 dmg, ha minden betalál... :DDD
    De nincs sok értelme 600 méteres látótávolságnál, szóval kipróbáltam, örültem, hogy egy Alpha Strike-ot tudtam vele tolni, aztán szépen visszaszereltem LRM- és PPC boat-nak. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés