Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Tegnap betudtam lépni hajnali 1körül és 4ig üzleteltem
nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni.