- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
régen én is láttam ilyet ez tmég nem néztem meg de abban churchel csinálta meg meg koboldal. jo volt.
ez a nerfelés az agyamra megy, hogy lehetnek ilyen hülyék a phenomicosok annyira a játékosok kedvében akarnak járni hogy mindent megcsinálnak amit akarnak meg mindenrol szavazni lehet, hogy elfelejtik hogy mi nem értünk hozá nekik kéne ésszerüen megfontolni ezeket nem vakon szavaztatni, általában eltudom képzelni kik sirnak emiatt, PvE lvl 6 alatt az tuti, valaki is uj gyerek kétszer kikap megy a forumra. amugy meg én is megorulok amikor felváltva szét cc-zik a nagyobb lényeimet. de ez van ez igy mukodik ettol erős a nature frost. a másik meg hogy a ha csak a bad harvestet hozom fel példának ahol a grindert az elején lehetetlen!!!!!!! megállitani anélkül hogy felváltva kapná a CC-t.... röhej
még valami naturenek van a legerösebb t4-e szerintem nagyon durva lények
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest