Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
régen én is láttam ilyet ez tmég nem néztem meg de abban churchel csinálta meg meg koboldal. jo volt.
ez a nerfelés az agyamra megy, hogy lehetnek ilyen hülyék a phenomicosok annyira a játékosok kedvében akarnak járni hogy mindent megcsinálnak amit akarnak meg mindenrol szavazni lehet, hogy elfelejtik hogy mi nem értünk hozá nekik kéne ésszerüen megfontolni ezeket nem vakon szavaztatni, általában eltudom képzelni kik sirnak emiatt, PvE lvl 6 alatt az tuti, valaki is uj gyerek kétszer kikap megy a forumra. amugy meg én is megorulok amikor felváltva szét cc-zik a nagyobb lényeimet. de ez van ez igy mukodik ettol erős a nature frost. a másik meg hogy a ha csak a bad harvestet hozom fel példának ahol a grindert az elején lehetetlen!!!!!!! megállitani anélkül hogy felváltva kapná a CC-t.... röhej
még valami naturenek van a legerösebb t4-e szerintem nagyon durva lények
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux haladóknak
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest