Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• faber24

őstag

válasz ChromeX #192 üzenetére

Defending hope egy vicc experten...elsőre megcsináltam...főleg SoH után tűnik könnyűnek. Az utóbbi nekem úgy volt meg (enlight. nélkül, tenném hozzá...), hogy kb. 2 mp-el az erősítés megérkezése előtt irtotta ki a fenti táborba rakott csapataimat a twilight drake, és az utolsó living towerem lőtte le talán...(asszem csináltam róla replay-t is, szerintem hallatszik a háttérben, amikor ott felsikítok;))
    Defending meg sima volt: elején nature íjászokkal vagy farkassal rohangásztam ide-oda ölni a rosszarcúakat, aztán mikor a 3. orb is készült, gyors falak, 2-3 razorleaf kipattint -> win.
    Mo-t is farmstátuszba tettem: 3x juve-s wheel of giftsel megtámogatva Mo elég tápos (bónuszba néha shadow-buffok neki), amikor meg kezd jönni alúlrol a teknős, egyszerűen leküldöm tunelen át és lepofozza...razorok + nature kukac meg elintézik a bandita patrolokat/ágyúkat...sima :D
    Most Ocean Expertet kóstolgatom...és aki tud valami tippet Insane God expertre, esetleg Overlordon játszik, keressen meg: Faberion...köszi

Új hozzászólás Aktív témák