Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
faber24
őstag
Badkenbad taktikája alapján én úgy toltam, hogy először egy werebeastel felmentem első táborba, közben lent elintéztem a rosszarcúakat windwevers + shamannal...aztán középen építettem védelmet, ahol jönnének a támadók...onnan továbbnyomultam a 3. orbhoz, közben valamilyen gyors egységgel ismét tel a fenti táborba...kb. ekkor kezdtek jönni lent is fent is...talán 1-2 human meg is halt...ekkor egy fantom loradl (nem a legjobb, mert nem gyors, de túlélte) lementem a 3. táborig...és innentől kezdve imádoztam, hogy lent és fent elég razzort tudjak építeni, meg towerel linkbe kötni...meg ami támad, azt cc-zni...neccesen, de sikerült...
-
faber24
őstag
Ezt nem igazán értem...natureben: íjászok, torony átkapcsolva...fireban torony, íjászok, sárkány...milyen légvédelem kellene még?
Uhm...ja, talán natureben még az energy parasite is vagy parasite swarm...bár ezekről nem tudok nyilatkozni, nem használtam őket, meg sincsenek... -
faber24
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
Experten muszáj, mert 2 orbos lényekkel a büdös életben nem lehet a 3. orbig kitakarítani (túl erős a fenti bázis)....advenceden fölösleges, két orbos lényekkel is vígan ki lehet. Mondjuk experten még ez sem elég: alsó cuccoknál kell a MoK-es játszódás az íjászokkal, mert ha a twilightos firedancerek jönnek...az szopó....
-
faber24
őstag
Defending hope egy vicc experten...elsőre megcsináltam...főleg SoH után tűnik könnyűnek. Az utóbbi nekem úgy volt meg (enlight. nélkül, tenném hozzá...), hogy kb. 2 mp-el az erősítés megérkezése előtt irtotta ki a fenti táborba rakott csapataimat a twilight drake, és az utolsó living towerem lőtte le talán...(asszem csináltam róla replay-t is, szerintem hallatszik a háttérben, amikor ott felsikítok
)
Defending meg sima volt: elején nature íjászokkal vagy farkassal rohangásztam ide-oda ölni a rosszarcúakat, aztán mikor a 3. orb is készült, gyors falak, 2-3 razorleaf kipattint -> win.
Mo-t is farmstátuszba tettem: 3x juve-s wheel of giftsel megtámogatva Mo elég tápos (bónuszba néha shadow-buffok neki), amikor meg kezd jönni alúlrol a teknős, egyszerűen leküldöm tunelen át és lepofozza...razorok + nature kukac meg elintézik a bandita patrolokat/ágyúkat...sima
Most Ocean Expertet kóstolgatom...és aki tud valami tippet Insane God expertre, esetleg Overlordon játszik, keressen meg: Faberion...köszi -
faber24
őstag
Ha valakit érdekel, és van kedve Overlord szerveren Advenced/Ex mapokat játszani, vagy netán pvp-zni, az nyugodtan vegyen fel friendbe: Faberion néven futok!
(oh és vennék még néhány shadow/frost kártyát is, ha el akar valaki adni...harvi nem kell köszi, már megvan ;) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Peugeot, Citroën topik
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Uhm...ja, talán natureben még az energy parasite is vagy parasite swarm...bár ezekről nem tudok nyilatkozni, nem használtam őket, meg sincsenek...
)