Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Valaki kipróbálta már 1070,1080,al a Raytracing-et? 5-10FPS megvan?
zzola te ne válasszolj PS4-en tudjuk ,hogy az is van,és tökéletes...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
dkess
őstag
válasz FollowTheORI #14903 üzenetére
A "low detail szint" engedélyezve van Szerintem amire Te gondolsz az a "fallback layer" lesz, amit magában az alkalmazásban is engedélyezni (támogatni) szükséges. Amennyiben ez megvan, akkor persze leginkább alacsony szinten (sem) érdemes DXR -el foglalkozni az nVidia GTX -eken (az RTX -ek más tészta).
Mondjuk kicsit máshogy olvasva a kommentedet - Dehogynem, ha be sem kapcsoljuk, akkor annál "low" -abb nincs is ...
-
Dtomka
veterán
Igen:
(#441) jaffa 2843 -
Leon77
őstag
Nektek origin működik?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
addikt
válasz Dtomka #14910 üzenetére
Én se szoktam soha kilépni, de a ma esti indításnál ez az offline-os sz@r fogadott, és még most se jó, pedig már volt egy belépési azonosítási akcióm is.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Sanyi.il
aktív tag
már megy minden. gj ea.
-
ingalls
senior tag
válasz deadwing #14894 üzenetére
A legszarabb az, hogy a játékra magára is hatással vannak ezek a bugyuta feladatok. Az elején volt olyan, amihez kis cq-n fortifikésönöket kellett építeni valamiért (talán ZK volt). Megőrültünk, hogy futottak ránk, a másik squadunk meg homokzsákokat rakosgatott ahelyett, h visszatámadtak vagy legalább figyeltek volna... GG
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz ingalls #14917 üzenetére
Konkrétan az egész játékot elbassza. De ami a legszomorúbb, ezt itt nagyon sokan nem látják.
Más.
Felraktam az új nvidia drivert. TDM és medium, 100 alá megy az fps... Mi a fasz? 144-et simán tartottam eddig, valakinek tapasztalat?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
protegum
aktív tag
válasz ingalls #14917 üzenetére
Hóember építés?
Semmi gond nem lenne a feladatokkal, ha logikusan építették volna fel azokat. Amikor volt a squad-conquest ott csak játszani kellett. De volt például a v1-jb2 kill-es vagy a "szerezz x killt járművel obj.-en" és nem lehetett járművet találni a normális játékhoz, mert mindet elvitték. Plusz ez az időkorlát. Lehetett volna úgy is, hogy egyiket megcsinálja az ember és unlockolja vele a következőt. Akkor nem csak két ilyen event között lehetne értelmesen játszani. -
ricsy888
senior tag
-
Dtomka
veterán
válasz ricsy888 #14924 üzenetére
Ha villognak a textúrák lehet artifactól a vga-d. OC van?
Bár tegnap én is láttam, hogy a távolba a füst villogott. Lehet valamelyik patch- csel rakták bele...Akinek 1070 vga-ja van felrakta a legújabb drivert? standard vagy DCH-t ? Tapasztalat BF V alatt?
Nem RTX, tudom ott elvérzik a pascal...[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz laskr99 #14923 üzenetére
Köszönjük szépen a videót - mindenképpen tanulságos.
Bár nem írtad, de amennyiben jól látom FHD és minden ultra és bekapcsolva módban kezdted + DXR High -on. Az FPS javarészt 45-50 körül van. Itt a CPU stabilan 90 +/- 5% -on tanyázik, de ami érdekesebb a GPU. Igen széles tartományban ingadozik, de jónéhányszor kiakad 99% -on. Azaz lehet erősebb CPU -val több a max fps - ugyanakkor a GPU miatt is korlátozhat itt már.
Medium -ra rakva a DXR -t és a FX Amount -ot a GPU "fellélegzik" - 50% -ra bezuhan. CPU nagyjából változatlan és az FPS sem lesz azért sokkal több.
A kérdés az lehet, hogy DXR kikapcsolt állapothoz képest mennyit esett vissza a FPS? Elméletileg a FHD miatt is erős CPU limit miatt is érdekes lehet a kérdés.
Látom 4K monitorod van. A konfigod 4K ultrát is elvinne - kikapcsolt DXR (és mondjuk DX11 -ben) mellett szerintem alapból majd kétszer ekkora fps -el (kb. 90% -al többet). 4K -ban mekkora a százalékos visszaesés? Mondjuk DXR és FX Amount 'High' beállítás már megfeküdné a GPU gyomrát is, de mondjuk Medium -on?
A vonatkozó Prohardver -es cikk alapján az nVidia mérései alapján (Metro Exodus) a 1080 Ti DXR teljesyítménye negyede egy RTX 2080 (nem TI) -nak.
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz ricsy888 #14924 üzenetére
Freesync a monitorban és driverben is be van kapcsolva?
75 Hz -es a monitorod. Amennyiben pont 75 fps -nél akad ki és az általad jelzett jelenség (kb. 30 és 75 között ugrálhat) az arra enged elsősorban következtetni, hogy VSYNC ON a játékban és//vagy a driverben.
Egyébként lehet még a játékban a max fps 75 -re állítva avagy a 'Monitor refresh' -re állítva (persze driver -ben is, de azt nem hiszem).
Freesync, VSYNC és max fps nélkül (pl. 200 -ra állítva játékban) biztos több lenne - főleg DX11 -ben.
Működő Freesync mellett állíts be max fps -t 72-73 -ra - konzol parancsal illetve, ha megtetszik a játékmenet, akkor user.cfg -ben (avagy driver -ben alkalmazás specifikusan amennyiben van rá lehetőség - AMD -t nem ismerem). Akkor biztos nem lesz az érzésed, hogy megakad a jáék. Ennek oka, hogy amennyiben az fps -ed több lenne mint 75, akkor VSYNC aktiválódik. Igazából nem ennek a valamivel több késleltetése az elsődleges gond, hanem a két üzemmód közti váltás során a jónéhány ms -es időtartalmat igénylő váltás. Lehet e két üzemmód között váőltogat gyakran a VGA és ez okozza az Általad írt jelenséget. Amennyiben viszont mindig a Freesync tartoményban marad a monitor a max. 72-73 fps miatt akkor ez a jelenség biztosan kimarad az életedből.
-
dkess
őstag
Jackfrags sztori folytatódik - [Youtube videó: Battlefield Firestorm should have Respawns] . Bakker az ember nem tud leállni ...
Háát nem tudom milyen plusszt tudna a játékmenethez adni, ami:
- nem rontja el a jelenlegit,
- illetve a "public" -ozós (nem összeszokott squad -ok DC/TS -en) emberek játékélményéhez érdemben hozzáad.Inkább rakjanak már BfV -s tankokat az Apex Legends -be (ezt a játékot emlegeti többször is több minden miatt) és nevezzék át azt a verziót pl. bAPEXfield LEGENDS -nek ... A káposzta is megmaradna meg a Jackfrags is jóllakna ... )
-
laskr99
addikt
-
aram01
nagyúr
Sziasztok Ezzel a géppel érdemes nekimenni a játéknak?
I5 750
8gb ddr3 ram
Rx 560 4gb
500gb hdd
120gb ssd
Windows 10
Koszonom.[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Topikgazda
-
aram01
nagyúr
válasz FollowTheORI #14932 üzenetére
Láttam a gepigenyen 😁
Off ps4-hét van már billentyű+egér?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
dkess
őstag
válasz laskr99 #14930 üzenetére
Ezek olyan lag -ok, amik a YT videóban is vannak (kép és hang is akadt időnként)? Azt hittem csak a videó hibája, de lehet, hogy nem.
Az első 300 órát 4K minden ultrán és bekapcsolva játszottam. Ennek java részét még 3570K -val és 8 GB rammal, de azzal volt ilyesmi - persze kevesebb FPS -el. 3770K -val és 16 GB rammal - főleg a mostani 4K high körüli beállításokkal (ezt főleg láthatóság miatt állítottam) több FPS -em van és ilyen szaggatások nincsenek. Hamada -n akár 120 FPS -ig is elszalad - jellemzően 80 FPS körül ingadozik a dolog ezen a pályán (a többin kevesebb). Semmi tuning nincs nálam.
A CPU limit persze közös. Lehet 4K -n sem lenne érdemben kevesebb Nálad - mint ahogy nekem sem lenne több FHD -n valószínűleg. Az FHD nagyon "CPU gyilkos" ...
Az előbbiekből kifolyólag mi lenne, ha a 'Resolution scale' -t felnyomnád a max -ra? Ekkor néhány FPS -el kevesebb lenne - talán az FPS tartomány is szűkebb lenne, de ami a legfontosabb: eltűnnének ezek - a nem is annyira - mikrolaggok. A GPU -t leterhelve talán a CPU jobban "levegőhöz jut" és nem okozna ilyen lag -okat.
Azonban így is kevés az FPS. Nem fogja vissza a rendszert pl. Win10 - illetve annak a Spectre/Meltdown patch -e?
-
laskr99
addikt
Fent vannak a patchek előtte is ilyen volt. Res scale le lett véve, mert 4k tévén játszani szoktam néha, nagyon néha, és azt 4xelte meg és akadt mint afene, néztem mi van. De maxon is olyan a lagg, sajna cpu baki ez. 24giga ram van a gépben, az nem akadály. Majd tervezem a csúcs ryzenre váltást 7nm-ből
rtx on vs off
-
dkess
őstag
válasz laskr99 #14937 üzenetére
Igen, én is ilyesmit tervezek (új Ryzen 7 nm -en, ha jó cucc lesz) jövő év elején.
Esetleg FollowTheORI -t kérdezd meg mi újság e tekintetben - Ő is FHD -ban tolja, i7 4770K -val (kb. ugyanaz, mint a non-K i7 4790 -ed - igaz Ő tuningolja kicsit) és talán a Win10 is egyezik.
-
gery14
senior tag
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
hramon94
tag
Sziasztok, gyors kérdés. Multiban repülőt hogy használják a játékosok? Killstreak után kapják mint COD-ba vagy itt hogy működik?
-
polgi803
őstag
Tényleg ennyire gáz a játék? Igazából pozitív kommentet róla nem nagyon olvastam itt. Gondolkozom, hogy megvegyem, de nem tudom eldönteni. A BR mód soha nem érdekelt és nem is fog. igazán ahol vannak járművek is az érdekelne. Szóval megéri vagy nem éri meg megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs