Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz polgi803 #9650 üzenetére
Szerintem nem rossz, csak kevés a map és én már kicsit rá is untam a választékra.
A földön fetrengés, mint újítás sem tetszik, ha fejest kapsz akkor is fetrengsz a földön. Szerintem ez a változás gagyi ilyen formában, ezt leszámítva 30-35€-t bőven megér, csak várni kell a tartalomra.60-80€-t nem ér. (nekem)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Topikgazda
-
Laby
őstag
válasz polgi803 #14948 üzenetére
Nem gáz, nyilván lehetne jobb, de minden hibájával az itteni emberek 95% még is játszik vele, úgyhogy nem olyan rossz.
Mindegyik módra találok simán jó szervert, úgyhogy amihez épp kedvem van azzal nyomom.
Szerintem vedd meg, és nyomjad neki.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
protegum
aktív tag
válasz polgi803 #15050 üzenetére
Hát az elején jópáran megszenvedtek ezzel a problémával. Nekem nem volt ilyen gondom, de emlékeim szerint szokott segíteni, ha nincs ékezet a Windows user névben és a bfv mappában a profsave.tmp mappát kell kitörölni. A cloudsavet is érdemes kikapcsolni erre az időre. De akinél megvolt ez a hiba biztos többet is tud segíteni, ha ezek nem jönnének be.
-
dkess
őstag
válasz polgi803 #15099 üzenetére
Nem lehet, hogy pont egy szerveren voltunk tegnap? Pont ezt a "csalós" témát olvastam tegnap itt a fórumon és utána rögtön az első meccsen futottam bele. Barátom éppen Firestorm Solo -t nyomott és addig léptem be ide. Még örültem is, hogy szokás szerint kevés ticket volt támadó oldalon - hamar végzünk 'Major defeat' -el (vagy innen szép nyerni ). Hangár támadása volt éppen soron, belépek 'B' -n és a ház mögül kilépve rögtön fekszek. Akkor tűnt fel kommentekben, hogy mindenki nyomja a 'report' -os dumát. Visszamenve látom a csapattársak dőlnek mellettem, mint a kalász - mondtam is TS -en barátomnak megint van egy "terminátorunk" ... Persze én is lepihentem hamar, amint kinéztem.
Az alábbi képernyőmentéseket tegnap 20:54 -kor lőttem:
A killog a sráccal volt tele. Itt mondjuk elszúrtam, mert pont becsúszott egy "nemfejes" is - homokszem csúszott a srác gépezetébe is:
Ekkor 281-5 -nél és 87K pontnál járt éppen:
Ő preludemaster - MG 42 -vel: 12,363 Kill és ebből 11,449 Headshot (ez majdnem 93% fejes MG42 hipshot -al séta közben !!).
Azaz, aki nyomja a dumát, hogy nem csaló az aki jobb nálunk. Ez így van. Ez a srác jobb nálam - meg úgy kb. mindenkinél itt a fórumon. Szerintem ilyet alapból shroud és stodeh se tud - Náluk is jobb ...
A BfV "anticsít" -hez meg a EA/Dice hozzállásához a dologhoz azoknak akik azt gondolják, hogy valami azért működik: ez a srác is lőtt több, mint 12,5 K hasonlót csak MG42 -vel. Szerintem nem csak most reportálták dögivel. Még mindig aktív játékos - az összes többi más által idecitált hasonló kollégával egyetemben.
Egyébként tegnap este a Firestorm is rogyásig volt ilyenekkel - nem tudom valami "akció" volt mostanában csíter körökben ? Mondjuk volt néhány balf@sz is köztük ...
-
prokxy
veterán
válasz polgi803 #15158 üzenetére
Hallott már bárki is olyat, h banoltak vkit a BF V-ből?
A 4-ben még láttam, de itt nyoma sincs.Megnéztem a leaderboard-ot, van jópár chater rajta, kills/min alapján akár, elég sorba rendezni és megnézni a delikvenseket
Elég frissek javarészt, 1-2-3 napnyi, azaz 30-40 óra játékidő az átlag.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dkess
őstag
válasz polgi803 #15258 üzenetére
Alapmódokban csak a squad leader tudja, ha összejön megfelelő pontotok. A V1 meg JB2 asszem 42K pont körül van. Alapból a 'B' betűre kattintást követően távcsővel tudod jelölni a célt, aztán ... széles vigyor
Firestorm -ban, aki felveszi az tudja ellőni. Duo/Squad -ban akár mindenkinél lehet.
-
protegum
aktív tag
válasz polgi803 #15258 üzenetére
Bizonyos mennyiségű squadpontot kell összegyűjteni és ha te vagy a squadleader a "b" lenyomásával előhívod a leader menűt, kiválasztod ami kell, távcsővel megadod a "koordinátákat" és hajrá. A leader menűben meg is tudod nézni, mire hány pont kell és, hogy az adott mapon mit kérhetsz le.
-
bul07
nagyúr
válasz polgi803 #18685 üzenetére
Ha keresel olyan szervert ahol 1-2 ember van be lehet járkálni a pályát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
guftabi96
addikt
válasz polgi803 #18716 üzenetére
Tudtommal jelenleg az Al Sundan az egyetlen, ami csak kisebb játékmódokban játszható (a nagy méretű CQ pályával meg szerintem lassan 3 hónapja küzdenek.)
A 4.4-es patchben fog jönni 2 map, amiken csak TDM-et és Squad CQ-et lehet játszani.Bár azt nem tudom, hogy Marita benne van-e valamelyik operations-ben. Emlékeim Mercury része valamelyiknek.
( A Firestorm játékmódnak természetesen önálló pályája van)
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nintendo Switch
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Yettel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest