Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #15451 üzenetére
Igen nem töltött újra
Keringtem mint gólyafos a levegőbe, nyomkodtam mindent, végén a gépfegyverrel piszkáltam a másik bombázót, persze míg az is ki nem fogyott
Semmi se segített, majd kamikaze támadást indítottam egy tank ellen
Nem tudom hogy miért volt, utána beültem újra és akkor nem jött ellő
Lehet hogy egyszeri hiba volt de ilyet nagyon régen tapasztaltam akkor a gépágyút nem töltötte újra, egy javítással javítottákNagyon nem lenne jó ha most meg a bombák nem töltődnének
Amúgy jót túltolták a vadászok sebzését, mármint a vezethetőségen
Rám lő egy sorozatot a gép életéből vagy 20% jön le de alig tartható a levegőbe[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Ez remek 10 körből 8 -t nem tudtam befejezni vagy nem enged többé leszületni vagy ha lelőnek ott fetrengek a földön örökre ez mondjuk vicces volt volt úgy hogy két perc után is felhúztak.
A másik furcsaság hogy lelövik a mellettem álló csapattársam, de nem hallani az ellenfél lövését pedig ott volt tőlünk 5 méterre így engem is lelőtt.
Pontosan azokat a hibákat hozta elő nekem amitől mások sokáig szenvedtek, de nekem nem fordultak elő előzőleg.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Két napja, hogy beruháztam az Asus RTX 2070-es karira. Az Asus honlapján volt egy olyan lehetőség ennél a kártyánál, hogy regisztrálva, fél évig ingyenesen használhatom ezt a Wtfast nevű csodaprogit. [link]
Na, én ugyan regisztráltam, de amikor elküldtem, azt az üzenetet kaptam, hogy a promóció lejárt, grat az Asusnak.
Viszont van lehetőség kipróbálni 15 napra ingyért, és az eddigiek alapján, van benne valami. Nálam alap esetben, az europai szervereken az átlag ping értékem, olyan 45-48-as érték között szokott lenni.Már többször elindítottam ezzel a progival a játékot, és a ping értékek, egy jó tízessel csökkentek.
A két kép pár perc eltéréssel készült, előbb a progi nélkül, majd azzal bekapcsolva.Valahogy úgy tűnik, mintha az a szitu is kevesebb lenne, hogy lövöm, de nem hal, azután rám fordul, és egyből fekszek.
Érdeklődnék, hogy használta már valaki ezt, és mi a tapasztalata?
Én használnám, csak az a bibi, hogy havi előfizetéses a cucc, de majd megkérdem a sarki virágárus kislányt, nem e tudna segíteni."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
milan18
aktív tag
Westie, Jackfrags, stb.. 5 érkező mapról pletykálnak. Jó lenne ha végre a Csendes-Óceáni front jönne.
Japó-USA Wake-island jó lenne De más is..... -
blaca83
őstag
Jó lett ez az új javítás...!
Most töltöttem le a frissítést és 4 indításból 4-szer dob le az asztalra és ki is lép a játékból.Eddig egyszer töltötte be csak a pályát és akkor is kb: fél perc múlva meghal az egész játék.
Originből indítottam egy játék "javítást" de semmi haszna nem volt.Belépéskor a jobb felső sarokban az FPS számláló szinte nem is látszik, mert egy fehér téglalap van helyette. A menüben, ha szervert keresek vagy barátra szeretnék csatlakozni akkor gondol egyet, megáll a kép és vége.
Kilép és Originből lehet csak újra indítani.
Van akinél hasonlóan sz@r a helyzet?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
lofagi
addikt
Szerintem csak a combine armsba került be néhány új küldi azaz néhány új pálya. Szerintem.
Egy kis poén:
A YOUR COMPANY menüben ha beírjátok,hogy tractor akkor ezt kapjátok!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
syabi001
csendes tag
Sziasztok!
PS4en társulna valaki a combined armhoz, aztán , ha gördülékeny az együttműködés lehetünk BF 5 cimbik
syabi010
Ufff
-
lofagi
addikt
Jó lenne ha még vagy 10-en beírnák,hogy legyen új pálya és frakció.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
sixpak
nagyúr
Mi az a combined arm, valami új coop móka vagy új játékmód?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
válasz CptAdamica #15477 üzenetére
2# De jó lenne néhány új pálya és egy-két új frakció.
(#15476) sixpak
Co-op móka AI ellen.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz CptAdamica #15477 üzenetére
Szerintem is jó lenne 1-2 új pálya.
-
Laby
őstag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem tök jó lenne néhány új pálya és egy-két új frakció.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
zohan echte
tag
6# Jó lenne valami új pálya, elég unalmas már.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Ma eszembe jutott, hogy jöhetne már néhány új pálya, meg frakció...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Qtya123
őstag
Ma dél felé gyorsan letoltam az új medic fegyverhez a küldetéseket. Nekem kicsit jobban bejön, mint a Commando carbnine. Mondjuk a gránátvetőjét mire beizzítja, meg újratölti az egy fél év. Összességében egynek elmegy, de a két fő medic fegyverem továbbra is a ZK és a Suomi marad.
Ja mikor mentem pár kört végig egy [WEST]MsProWestie nevű gyerek volt a squadban velem. Rémlett, hogy írtatk páran itt a fórumon youtuberekről és a Westie név is rémlett. Most megnéztem a youtube-ot, látom ez az általatok emlegetett youtuber arc. Mondjuk nem volt nagy ász, teljesen átlagosan lőtt, viszont a pontok befoglalását és a csapatjátékot szépen tolta nagyon. Annyi tűnt fel, hogy mindenféle csiricsáré ruhái és fegyver skinjei voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
jó lenne pár frakció és pálya ugye fagi?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nincsnév007
őstag
minek új pálya még a jelenlegi is nagyon sok hisz egyszerre ugyse lehet játszani az összes pályán
-
lofagi
addikt
Na egy kis öröm végre! :] Igaz,hogy május végéig várni kell erre még.
-
dkess
őstag
válasz lofagi #15489 üzenetére
Igen, korábban volt már róla szó, hogy a legutóbbi láthatósági módosítást követően is már bizonyos körülmények (napos oldal vagy fényes környezetben) között a játékosok már világítanak, mint egy karácsonyfa. Igaz árnyékos részeken vannak olyan helyek, ahol nagyon be lehet olvadni a környezetbe. Ezen esetek között nagy a kontraszt.
Azonban nézegetve az új képeket ahol árnyékos részeken is világítanak már a játékosok (már természetellenesen) az jutott eszembe, hogy nem kellene megvárni a frissítést követően az aktuális Jackfrags "visibility picsogós" YouTube videóját, hanem mindjárt csinálják meg, hogy a játékosok élénk kék/pirosban (mint Quake 3 -ban) pompázzanak pulzáló sárga betétekkel. Esetleg lehetnének a karakterek kétszer akkorák és a fejük felett egy nagy piros nyíl, hogy "Ide lőjetek !!" (mint a "Tizedes meg a többiekben" ...).
-
CptAdamica
veterán
Bakker, Firestorm, túl vagyok 4 killen, már kurva kicsi a kör, futok a szélén, erre ott fekszik egy csávó, hamarabb észrevesz és elkezd lőni, én meg megijedtem, ugrottam egyet és a 3-as szintű kar98-al belelőttem egyet, az meg kifeküdt 1 golyótól.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
koplarovic13
tag
válasz CptAdamica #15492 üzenetére
csalók vannak-e már? ez itt a kérdés
én ott tartok, hogy bf1, és a játékélményt egy csaló rontja el
képes kivégezni egy egész szervert. ott hagyom a fenébe. nem egyedül érzek igy
100plusplus per egy jegyu, kperd[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz koplarovic13 #15493 üzenetére
Valaki folyamatosan panaszkodik itt. Én eddig nem nagyon futottam össze csalóval. Talán egy furcsa eset volt, amikor a Firestrom preround-on folyamatosan lőtt az egyik MG-vel és körülötte kidobálva volt vagy 10 MG lőszerláda. Ezelőtt csak az első Battlefront-ban volt egy csaló, az mindenkit aprított, de leléptem a szerverről és azóta nem láttam.
Megyen!
-
koplarovic13
tag
válasz CptAdamica #15494 üzenetére
én nem panaszkodom, általában rakok egy képet...
-
addikt
Emberek, ebben tényleg van ilyen? Jihad Jeep returns for Battlefield 5
Ha egyszer beszerzem a játékot, akkor az lesz az első dolgom, hogy ezt kipróbáljam. Ez mekkora Troll már
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
addikt
válasz milan18 #15497 üzenetére
Tudom, de Battlefield 1-ből ezt kivették ám. Eleinte ott is lehetett, de persze akkor még nem játszottam vele és mikor igen, akkor már nem lehetett.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest