Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Pont az 1-gyel játszottam, mikor a telóm jelzett egy mail-t, szerencsére kaptam én is kódot. 9GB-t tölt le.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Számomra is egyenlőre csalódás az alfa, nem érzem azt, mint a BF1-nél, hogy ez uhh, de fasza. A mozgás hasonló, mint a régi Medal of Honorban, ami nekem abszolút nem jön be. Túl színes minden, a hótól semmit sem lehet látni. Persze még csak alfa, de nagyon laggos minden, konfigommal FHD-n 80+fps
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Levettem a részletességet high-ra FHD-n, így nem laggol a játék, sokkal élvezhetőbb. Jó lesz ez, csak meg kell szokni. A spot helyetti háromszög megjelölés szerintem jobb is, mint hogy követi az ellenfelet.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Akkor elviekben BFV-hez nem lesz premium?
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Meglátjuk, hogy muzsikál a 980Ti a végleges BFV-ben, ha kevés, akkor upgradelek 1080(Ti)-re. Az új széria felejtős, az árazás miatt...
(#2661) Madn!ght : 468590Ft.-
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
CD keys-ről előrendeltem én is 12,5k-ért. 1-2 évente simán belefér ennyi, mással meg nem is igen játszom.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
V-sync-et hol lehet kikapcsolni, mert az egyik srác itt mutatott egy ilyen opciót a basic-ben, de nekem nincs.
980Ti-vel FHD a fix 60 megvan high részletesség mellett.H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Beállítottam a grafikát ilyenre azóta látok mindent és mindenkit a pályán ráadásul az fps-em is 120+. Marad is a húzott 980Ti.
Én cdkeys-en megvettem a játékot. Star Wars Battlefront-nál, ami x Ft volt és van benne 50 órám, nagyobb bukta számomra nem lesz.H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Mire belejöttem volna, véget ért a béta. De messze van még november..
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz Jinxb1rd #5326 üzenetére
2018.11.20. 02:00 konzolvilág szerint.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz kisselandras #5888 üzenetére
CDkeys-en meg csak a fele, igaz csak 20-tól tudod tolni vele...
(#5890) tuki2200 :
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz Németh Péter #6865 üzenetére
1080Ti-vel sovány lesz, szvsz...
(#6855) vtomi2 : 4,4GHz-en ketyegő 5820k-t is terheli 70-80%-ban húzott 980Ti mellett FHD, mdeium mellett, olyan 80-100fps között.
(#6864) Aventador91 : Lassan jön le... Kíváncsi leszek 20-án, mikor megjelenik a nem elővételes játék, mekkora lesz a letöltési méret. Tuti behal az egész rendszer...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
CDKeys küldte a BF V kódot, akit érint...
(#7257) jozefgucci1 : Beregelheted, le is töltheted. Nekem van még a 10 óra trial-ból, szóval azt nem tudom megy-e már Nálad is... Bár elviekben csak holnap 12:00 CET
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
F e Z o
veterán
nehaelgondolkozommilyenlehetmindentegybeirniekezetekbetukesirasjeleknelkul, de aztán rájövök, hogy én jártam általános iskolába....Bocs, lehet csak nekem bántja mocskosul a szemem némelyik fórumozó írása...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
A rengeteg bug-ra fel, ma megjelentek a csalók is. 3 szerveren voltam fent, mindegyiken volt, ráadásul egyiken mindkét csapatban... M1A1-gyel lőtte ki a 100hp-s tankom...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz efegyke #11331 üzenetére
Amikor elkezdtem a Battlefield 3-at, az első 50 órában estem, keltem, mert sokat rambóztam, nyilván a Call of Duty előélet miatt. Néha gondolkoztam, hogy abbahagyom ez nem az én játékom, aztán elkezdtem lassabban játszani, taktikusan gondolkozni, s nem rohangálni eszetlenül. Azóta a Hardline kivétel élvezem a játékot, még ha szar csapatban is vagyok. Pl BFV-nél is, van olyan, hogy 3-4x is átveszi az egyik csapat a vezetést. Van, hogy az összes squad társam csipázik, akkor keresek egy másik squad-ot. Nem szabad feladni, türelem, menni fog az előbb-utóbb...
Egyébként nekem fogalmam sincs mennyi a k/d-m, de nem is izgat...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz tyielow #11385 üzenetére
A földbe süllyed, a hídról leesik, már ha egyáltalán ad, ha nyomom a 3-as gombot... Ha van, meg sokszor 2-3-szor kell nyomnom E gombot, hogy vegyek fel lőszert... Sokszor emiatt szednek le emiatt...
(#11387) pohár : Ha van egy jó stationary weapon - messze az ellentől -, rombold le, s építsd újra. Megint lerombolod, újraépíted, veszel fel lőszert és így tovább. 2-3 perc alatt megvan.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz FollowTheORI #11403 üzenetére
Én ma a 2. körben csatlakoztam, a 3-ban nyertünk, s megadta az xp-t, meg a fegyót.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Nem lenne rossz ez a BF V, de rengeteg a bug benne, ami nagyon idegesítő. Várniuk kellett volna a kiadással, s egy normális 100%-os játékot kiadni, nem foltozgatni folyamatosan.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?