Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:22:04

LOGOUT.hu

Battlefield V

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14927) dkess válasza ricsy888 (#14924) üzenetére


dkess
őstag

Freesync a monitorban és driverben is be van kapcsolva?

75 Hz -es a monitorod. Amennyiben pont 75 fps -nél akad ki és az általad jelzett jelenség (kb. 30 és 75 között ugrálhat) az arra enged elsősorban következtetni, hogy VSYNC ON a játékban és//vagy a driverben.

Egyébként lehet még a játékban a max fps 75 -re állítva avagy a 'Monitor refresh' -re állítva (persze driver -ben is, de azt nem hiszem).

Freesync, VSYNC és max fps nélkül (pl. 200 -ra állítva játékban) biztos több lenne - főleg DX11 -ben.

Működő Freesync mellett állíts be max fps -t 72-73 -ra - konzol parancsal illetve, ha megtetszik a játékmenet, akkor user.cfg -ben (avagy driver -ben alkalmazás specifikusan amennyiben van rá lehetőség - AMD -t nem ismerem). Akkor biztos nem lesz az érzésed, hogy megakad a jáék. Ennek oka, hogy amennyiben az fps -ed több lenne mint 75, akkor VSYNC aktiválódik. Igazából nem ennek a valamivel több késleltetése az elsődleges gond, hanem a két üzemmód közti váltás során a jónéhány ms -es időtartalmat igénylő váltás. Lehet e két üzemmód között váőltogat gyakran a VGA és ez okozza az Általad írt jelenséget. Amennyiben viszont mindig a Freesync tartoményban marad a monitor a max. 72-73 fps miatt akkor ez a jelenség biztosan kimarad az életedből.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.