- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
Lacka 3 körön keresztül gustavozott, nem kevésbé bosszantva mindenkit(kb. 2 hónapja meg van neki a platina) és hiába szólt rá Godfather, csak csinálta, aki ezért nagyon helyesen kirakta szellőzni 1 órára.
-
medvezsolt
senior tag
Mikor jön az új pecs? ..Mik fognak változni kliens oldalon? van valahol egy leírás erről?
-
-
Bavid
senior tag
válasz
medvezsolt #12495 üzenetére
Épp ez az hogy tankokra nem a guszti való, rpg és a másik is többet sebez rá, tehát aki gusztival megy direkt emberek ellen viszi.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
r-chee #12492 üzenetére
Egyébként sajnos a játék alapvető hibája, hogy CGzünk. A sebzéstöl elkezdve, a fegyver rángatásán át, addig hogy egy M60nnal Sniper távolságból leszed, stb..
Én is használom, emberek ellen is a CGt. Ez az a fegyver amivel távolra pontosan lehet megsebezni valakit, vagy fél távoli harcnál, aztán előveszem a AK-t és avval aprítom tovább. Ergo a CG-t arra használom, hogy meggyengítsem az ellent, vagy kiszedjek egy csáveszt a házból mert azt úgy a legkönnyebb. Meg miért ne használjam ha kéznél van?
Tankok ellen amúgy csak akkor hatásos ha több CG-s összeáll, mert amúgy egy T90esbe sok rakéta kell, pláne ha javítják is.
Lényeg a lényeg, hogy a tankok kiiktatásán kívül is megvan a lényege a Gusztinak. De tudni kell hol a határ. -
rankesz
veterán
válasz
r-chee #12492 üzenetére
De akkor kérdem én, egy szimpla játékos mit tehet?
Be lehetne írni az üdvözléshez, bannerbe hogy " ha bármilyen problémád van fordulj adminhoz" vagy valami hasonlót.
Vagy ha admin játszik, akkor néha körbe lehetne küldeni egy körüzit, "hogy a nehézfegyvereket rendeltetésszerűen használd! vagy valami hasonlót - gondolom van valami script az adminprogiban ami gombnyomásra bindelhető üzit küld...
-
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #12491 üzenetére
Ha egy admin tesz valamit, az egyértelműen azt eredményezi egyesek szemében, hogy az admint nem lehet lelőni mert kidob stb. De akkor kérdem én, egy szimpla játékos mit tehet? Maximum azt, hogy nekiáll ő is CG-zni, vagy szidni a játékosokat, ócsárolni a szervert. Hiába látja, hogy nem odaillő valami, nem tehet semmit.
-
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #12489 üzenetére
Az meg azt fogja szülni, hogy nem lehet CG-ozni az adminok ellen...
De támogatom, hogy a láncgusztávosokat büntetni kell. Egy @kill parancs épp elég bosszantó. Ha nem érti, akkor meg kick.
Ha meg valaki ugat érte, fel kell fogni, hogy igazából csak azt vesszük észre, ha ellenünk történik. Ha esetleg javul az adminprogram kínálat, lesz nagyobb látószögünk. -
F_Zolee
nagyúr
Jah meglett. A késeléssel meg nehéz téma lesz, mert ellenem mindig fog valahogy de ha már én akarok késelni akkor problémás az ügy. Tegnap is harmadjára sikerült valakit leszedni nagy kés fightba.
Akkor is csak úgy sikerült, hogy mellésuhintottam és hozzá ért a vége.
Amúgy tegnap nekem is volt olyan köröm a kettes szerveren, hogy már kevesebb volt a ticket és a végén megfordult a kocka, miután beléptem.Fegyverőrület: nem csak azt kéne nézni, hogy majd ki hányszor használja a cg-t. Hanem adott mapon ahol összvissz csak quad van ott tiltva lenne alapból. Tegnap én is elszenvedtem jó pár cg killt az egyesen. Talán ebből indult a felháborodás is. Volt egy kedves PiS(afejű)
klán akik csak úgy szórták a cg-t Nelson Bay-en(esti havas pálya). Emellett a gl egy szelíd bárány. Csak telitalálattal öl, sűrűn besül, gyengítettek rajta...
-
r-chee
őstag
Igaz, nem lehet minden CG-st ellenőrizni. Viszont ha én tapasztalok ilyet, hogy ötödször is rakétavetővel lő ki valaki épületen vagy járművön kívül, az megkapja az egyszeri szégyenítő ledobását, indoklással együtt. Engem nem érdekel, elegem van belőlük. Én nem fogom elnézni őket, és nem állok neki én is CG-vel szivatni a népet, ha engem hasonló attrocitás ér.
-
Bavid
senior tag
És mit csináljak, ha én vagyok aki nyeri a játékot?
Váltogassak 10 percenként?
az meg nem engedi... Most minden egoizmus nélkül, volt párszor hogy 22 fős cq-n játszottunk és elég "low" játékosok voltak 30-72 volt (az én csapatomnak) átálltam, és 10-0ra hoztuk(am)
F_Zolee: Jól láttam hogy meglett a 40-es szint? Vigyázz mert most már sokat ér a dögcetlid
r-chee: hogy tiltanád? voltam fent austriai serveren ahol folyamatosan ment a server üzenet hogy no cq against people, úgyanúgy volt ott egy f@szláma aki azzal tunkolt (mondjuk eléggé megszivattam és ki is lépett, miután 2szer defibbel és 1szer repair tool-al öltem meg)
-
mackosajt
addikt
Én személy szerint továbbra sem szeretném, ha tiltva lenne bármilyen fegyó, max. csak annyi kikötést kéne alkalmazni, hogy aki felszólítás után is továbbra nehéztüzérséget használ, az kaphat egy figyelmeztető jellegű szankciót.
Pláne azért, mert lehetetlen ellenőrízni, hogy most mit is lőtt, hacsak nem látja az ember, mert ugye azt nem hiszem, hogy jegyezni fogja, hogy járművel együtt, vagy nélküle halt a delikvens.
Tegnap amúgy annyi CG-t kaptam én is meg 40mm-est, hogy előkaptam én is a Gusztit, eleinte Heavy MG-sekre használtam, utána meg valahol láttam egy tömeget, és bele eresztettem, de valahogy nem olyan fílinges, mint messziről shotival szedegetni, vagy rambózni, neadj szétszerelni a tankot/gyalogost.
Ja, és mivel többnyire Shotival megyek, Igen sokat Engiként haladok, és nagyon zavar, amikor elkezdik "nyomorékozni" a kasztot, mert kialakult egy általános utálat a sok CG huszár miatt.Na písz, majd F1 után szétszerelek mindenkit.
-
ciry
őstag
Most lesem, hogy 40 mm-es gránátvetővel szerzett 365 ölésért 7csillagot kaptam, mig 40 mm-es sotival összehozott 300 killért 3 csillaggal szúrták ki a szemem
Ügyesen megoldották, gratula(
)
-
madgie
titán
válasz
Zoli1222 #12471 üzenetére
Nagy lenne a kompromusszum laptoppal, az tuti, de ha már lecseréled, ne ilyen cuccra, szvsz jobban jársz egy i3-mal, a HT miatt négy szálon számol és kevesebbet is eszik (a benne lévő DDR3 is beéri kevesebb fesszel). Én is gondolkodtam ilyen cserén, de nekem sok az adat, ennyi külső vinyót meg nem gazdaságos/kényelmes kezelni.
-
gabipaci
őstag
Igen, nagyon nehéz.
De itt senkinek nem azzal van baja, aki lovi a tankot, majd előjön egy ellen, és azt is pofángusztizza.
Hanem a kispöcsű, aki elbujik a sarokba, kér egy lőszerest, és okádja a rakétákat.
Ezért írtam pár napja, hogy Ciry rettentően jól megfogalmazta, nem szabályokat kell hozni, hanem kirúgni a k*cs*göket. -
zack
nagyúr
válasz
r-chee #12480 üzenetére
Ennyi erővel a GL-t is be lehetne tiltani.
Azt meg nem is értem, hogy fogjátok ellenőrizni, ki az aki engedélyezett módon használja a Gusztit, és ki az, aki nem. Ha ilyen szabályokat akartok bevezetni szerintem nagy lesz a káosz. Miért nem hoztok olyan szabályt ami a warosdinál van? GL, Guszti, M60 tiltva. Ez így jóval követhetőbb lenne, mint az, hogy ki mire lőtt Gusztival és az most korrekt vagy nem. -
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #12480 üzenetére
Az a véleményem, hogy semmit ne változtassunk mostmár a patch előtt.
Ha ugyanez marad, akkor én benne vagyok.
De szó volt valami olyanról is procon fórumon, hogy a fegyvereket is regisztrálja az event.log, ami annyit tesz, hogy megírják arra is a plugint.
Akkor meg tudjuk ellenőrizni. -
r-chee
őstag
Ideje lenne büntetni a CG - úgymondván - szakszerűtlen használatáért!!! Ne lövöldözzön már senki épületen és járművön kívüli emberekre rakétavetővel... Az egész játékélményt a nullára redukálja, főleg, ha az ellentől 3-5-en is nyomatják egyszerre, pláne, ha még lőszertámogatásuk is van. Nem kéne már tovább elnéznünk ezt. Vélemény?
-
gabipaci
őstag
Igen, értjük szerintem amit mondani akarsz, csak a játéknak van egy rakás hibája.
Pl az autóadmin csak azzal foglakozik, hogy a két oldalon ugyanannyi játékos legyen.
De miért? Marha nagy kérés lenne, hogy lecsekkolja a jázékos értékét a szerverükről, és a szerint döntsön? Nem hiszem, hogy egy épkézláb programozónak egy ilyet 10 percnél tovább tartana megírni.
Mi adminok, meg hiába vagyunk fent, az emberek olyan gyorsan cserélődnek, hogy mire az egyik oldalra billentjük a mérleget, már rég a másikra kéne.
Ettől függetlenül, nyugodtan szóljatok, játékon belül is (nekem inkább ts-en, mert vak vagyok) és amit lehet meg fogunk tenni. -
belaazallat
addikt
válasz
BandiHUN #12468 üzenetére
Hát 3 késelésből egy sniper-t, hátulról, én mozogtam, ő is mozgott ellentétes irányba, meg egy assault-ot kétszer, mert respawn után visszajött bosszút állni másodjára nagyon komoly kézi tusa lett, mivel mind ketten kifogytunk a lőszerből. Először ő szúrt, de elvétette, már nem tudott javítani.
Kés statisztikám:
* 33 Kills
* 814 Shots fired (?)
* 62 Shots hit
* 0 Headshots
* 00h 08m 27s Time with -
zH.
senior tag
válasz
madgie #12448 üzenetére
néha nekem sem ,de van ,amikor elkap a gépszíj.
engineer-t kivittem. sniperrel lőni nincs kedvem - én nem tudok passzívan játszani. nem tudom kibírni ,hogy 5percig egy rohadt bokorba gugolok és lövöldözök. megkaptam a tomit ,elején tetszett ,de aztán a hajam téptem ki ,hogy 10mp-ig kell vele közelről tunkolni valakit ,és még akkor is lehet ,hogy megússza 10hp-kkal.
+ snipernél mindig mindenkit lesebzek. pár méterről eltalálom és szarrásebzem. meghalni nincs kedve. amikor mellérántom egy picit célzás és lövés között ,akkor bezzeg beadja. -
zack
nagyúr
válasz
Zoli1222 #12471 üzenetére
Ne is mondd...Nálam a 4870 X2 + C2D 4,3Ghz is qurva sokat fogyaszt. Persze játék alatt. Ha játszom, nagyon pörgeti az órát. Gondolom a 82cm LCD se kedvez a fogyasztásnak és az sem, hogy napi 16h megy a gépem kb.
Azért laptop-ra semmiképpen se cserélnék egy asztali gépet. -
fireproof
őstag
válasz
medvezsolt #12470 üzenetére
Igen mert ez nekem nagy eredmény
Nem vagyok egy jó játékos szóval ez nekem baromi jó eredmény.
-
zack
nagyúr
válasz
r-chee #12446 üzenetére
Nem érted a lényeget...
Ha a jobbik csapatba vagyok, és annyival jobbak vagyunk körökön keresztül, akkor át szoktam állni, és erre buzdítom a többieket is. PH 2-es szerón volt erre példa, és tök jó fej-fej melletti küzdelem lett, élvezetes játékkal.
Nem 14 éves vagyok, aki egyfolytában győzni akar...Félreértettél.Csak ezek a fajta játékmód amit a BC2 képvisel, sajnos akkor élvezetes, ha a csapatok ki vannak egyenlítődve. Mielőtt "belekapaszkodnál" a mondandómba, természetes hogy van erősebb meg gyengébb csapat, hiszen valakinek győznie kell, és az sem feltétlen gond ha mindig az egyik oldal győz, mert erősebb. De mindennek van mértéke. Ha egy partiban olyan a játékosok eloszlása, hogy meg sem tudjuk közelíteni az MCom-ot akkor mi érteleme?
Vagy ha védők vagyunk mi értelme, ha berongyolnak 2 perc alatt, és egyszerre élesítik és egyben robbantják is mind a kettőt, mintha ott se lennénk..Ezzel az erővel tök felesleges az ellenfél is. Tény és való, hogy azért is idegesít, mert sokszor meg vagyok bénulva a csapatom miatt, mert egyedül nem tudom "megváltani a világot", és e miatt én is szívok.
Sőt..Crysis Wars-ban is volt hogy sokat bosszankodtam, mert én akár hányszor csatlakoztam egy játékba, mindig a gyengébbik csapathoz mentem, akkor is, ha az erősebbikben ismerősök voltak. Pont azért hogy a gyengébbeknek segítsek, és jobb legyen a játék. Ha edzésen sparringolok nem a kezdőkhöz megyek, hogy jól leiskolázzam és szétüssem őket, hanem a profik között keresek ellenfelet, hogy egyenlőbb legyen a küzdelem, és kesztyű közben fejlődjek is.
Ez mentalitás kérdése. Ki milyen mentalitású az életben, olyan lesz a játékban is.
Remélem érthető volt.
Azért köszönöm a "biz' isten átraklak"-ot, de ha lehet nem élnék vele. -
Zoli1222
őstag
Emberek! Vki játszik hasonló gépen, mint ez? hp_pavilion_dv7-3036ez Nem győzöm a villanyszámlát fizetni, és gondoltam lecserélem egy ilyenre a gépem. Nem szeretném, de sajna ez van.
-
BandiHUN
veterán
válasz
belaazallat #12466 üzenetére
nekem is 40 van belőve,én is használom igy egy ideje...és átlag 2-3 kést összehozok 1 körben,ha épp van alkalom
de tegnap volt hogy 5 embert is megbicskáztam,mert épp a közelben ennyi bamba akadt,tehát ha akar az ember igy jobbára tud késelni,külön nem szoktam arra menni,csakha meglátok valakit közel,és totál másfelé bambul
nomeg azért bejött már közelharcban is megmentőként párszor.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gabipaci #12461 üzenetére
Ok. Majd élek vele. Sokszor elkelne ilyen "ajándék".
(#12460) ciry: nem voltam TS-en, mert, mint mindig én a másik oldalon vagyok így kihagytam. Aki PH-s volt az meg nem használja... Talán egy ember volt még rajtam kívül még de az se az én squadomban..
Megint megöltelek jó párszor, volt, hogy C4-el. Elképzeltem mit mondhattál abból következtetve amit ma hallottam tőled. -
ciry
őstag
válasz
BandiHUN #12453 üzenetére
Ne tudd meg mit össze szopok én is sokszor: odaverekszem magam az M-Com-hoz, beélesitem, agyonlőnek, erre a többiek meg ott sincsenek
Van amikor olajozottan megy minden, van amikor nem
Múlt héten eléggé zsirul ment, most szinte csak minden 3. party-t nyerem, negativ k/d-val
E van.Zoli: nincs olyan, hogy valakit jó játékért kiraknak.
Főleg olyan admin, aki veled van ts-en
Legalábbis nagyon bizom benneA screenshotot x-fire-el csináltam.
-
Musa99
csendes tag
mivel csináltok ti screenshotokat ? a print screen nekem nem müxik:S
-
Źşë'
addikt
friends list nem működik nekem, lehet már volt, rem ezt is kijavítják
-
F_Zolee
nagyúr
gabipaci: mapváltás után volt ha ez segít...
-
medvezsolt
senior tag
Egyáltalán mi a fenének kell majd 15 másodpercet várakozni
Tök szívás.Sok esetben eldöl a csata mire visszaérek. Bár ez ösztönző lehet, hogy ne halljak annyit. Mondjuk néha, amilyen helyzetek vannak, nem lehet nem halni.
Játszok ma egy szerón, marha jól ment, én voltam a legjobb a 2 csapatból, erre nem kirúgnak?
Biztos eldöntötték magukba hogy én csiter vagyok ... lámák -
F_Zolee
nagyúr
Hmmm. Valaki kirúgott, mert túl jól játszottam valószínűleg. Akkor, hogy is van ez?
-
BandiHUN
veterán
válasz
ígyvanferi #12451 üzenetére
érdemes ránézni a netre is ha nagyon nem akar összejönni semmi...nekem tegnap volt egy 3/10-es köröm,lőttem mindenkit,mint a hülye,de csak elmenekültek/megöltek hamarabb...mérgemben cigi,utána speedtest,hát 508ms-os pingem volt
modem/router restart megoldotta...
ciry:jaja.de azért hozzátenném,hogy te a "jó" oldalra estél be pont,mi meg addigra már túl voltunk 3 totál szopós,béna sniperes(mert ha olyan csipázik,aki tud is,az azért ugyanúgy javit a csapaton...de aki 3 halálonként öl egyet és összevissza mortarozik,és semmi motion,az elég tré) körön,ott adtam be a kulcsot,amikor egymás után mindkét m-comhoz beverekedtem magam,élesitettem,és simán leszedtétek mindkettőt,akkor gondoltam,hogy ennyi,ebből többet már nem lehet kihozni,elmentem inkább Borderlandsozni picit...
-
BandiHUN
veterán
hát ebben van valami,ma du ritka fos volt a másik oldal,én is letudtam több cigit,de egyszerűen mivel a nyerő oldalról alig megy el valaki,a zsinórvesztősről már a vége előtt kilépnek,hogy mindig full a szerver,nem is lehet máshová bejutni.
és itt jön a képbe,hogy át se akar állni senki,jogosan mondván,hogy úgyis jön újabb adag golyófogó,mert sokan várakoznak,hogy bejussanak,csak persze nem is sejtik,mi vár rájukigyvanferi:kijózanodtál
-
ígyvanferi
addikt
Én nem tudom, mi történt tegnap óta a játékkal, de sokkal pontosabban lövök, mint eddig valaha. Úgy értem, sokkal-sokkal pontosabban, az engineer kávédarálóival is.
-
madgie
titán
Nekem egyáltalán nem megy jól. Teli tár XM8-at belesorozok három méterről egy srácba, túléli, majd lelő, tankkal a fedezék mögött ülő engihez lövök befele, folyamatosan találtatót jelez, de mégse hal meg a hetedik után sem (a másik tank lőtt egyet, annak egyből meghalt), egy csomószor nem működik a Q gomb, pedig nem zongorázok rajta, meg ilyen apróságok. Egy 30 perc alatt olyan szinten pislogtam ezeken, hogy ihajj. Mindegy, megyek inkább legurítok egy sört
-
gabipaci
őstag
Adminok!
A játék Rush módban arról szól, hogy az M-com-ot kell élesíteni-felrobbantani a támadóknak, a védőknem meg ezt kell megakadályozni.
Na már most ne számítson már a védők születéskor történő megölése BC-nek! A pályák sajnos olyan adottsággal rendelkeznek, hogy az m-com, és a spawnpontok között igen kevés a távolság. Tehát elkerülhetetlen, hogy a védelem beleszaladjon egy-két spawnkillbe.
Ugyanez a map mozdulásakor is előfordul, csak éppen fordítva.
Persze, megint meg kell említenem, hogy aki nem bentragad a támadók bázisán, hanem szándékosan, kempelni megy, arra le kell sujtani az adminjogotok teljes szigorával.
Persze ez a helyzet a védők bázisán is, aki szemmel láthatóan nem harcolni, csak statpaddolni megy, annak vesznie kell!
A járműlopásról annyit, hogy nem büntetendő, ha a bentragadt ember beugrik a tankba, mégsem várhatjuk el senkitől, hogy a két m-com felrobbanását követően öngyilkosként menekülni kezdjen.
Természetesen a nem bentragadt embereknél ugyanaz a helyzet, mint az előbb leírtaknál, büntetni kell. Aki nem a fronton verekedi át magát, gyalog, hanem helivel beutazik, arra különös kegyetlenséggel elkövetett adminszankciók kell hogy várjanak
A védőktől meg csak akkor tudnak járművet lopni, ha nekik nincs szükségük rá...
Tehát szintén nem büntetendő.Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam le, úgy tudom, volt ma ilyesmi incidens.
További eredményes munkát
-
JamesHun
addikt
válasz
belaazallat #12442 üzenetére
nem az én irományom , de innen mentettem le
"Éppenséggel mögé kell lőni, nem elé.
A kliens próbálja kompenzálni a játék késleltetését és nem ott mutatja az ellenfelet ahol valójában van hanem ahol szerinte akkor lesz mikor a lövésedet a szerver regisztrálja. Alapból a kliens 100 ms-es pingre van beállítva és ahelyett, hogy dinamikusan az aktuális pinghez állítaná magát mindig ezzel a 100 ms-es értékkel számol. Ezért ha a pinged jobb mint 100 (a server browserben lévő ping számit, amit ingame mutat az nem ping) akkor hiába mutatja a vérfröccsel a kliens, hogy eltaláltad az ellenfeled a szerver nem regisztrálja a találatod a kis felvillanó kereszttel és nem is tudod megölni a mozgó ellenfelet.
Ezen javítani úgy tudsz ha a gamesettings.ini-be és a settings.ini-be beállítod, hogy általában milyen pingü szervereken játszol.
gamesettings.ini-be:
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45sorokat kell beírni, az
IntroPlayed=1
[GstPersistence]sorok közé. (patch óta a 2 sor nem egymás mögött van, én a GstPersistence elé írtam).
és ugyanezt a settings.ini végére is.
a 45 és 0.0450000-ös érték azt jelzi hogy átlag 45-ös pinget mutat a szerver browser azokon a szervereken ahol játszol. Nekem 46 szokott lenni PH-s szervereken, kivéve a 4-est ami németeknél van, ott 31. beállítottam 40-re és érezhetően kevesebbet anyázok TS-en. (bár erről inkább a többieket kéne megkérdezni."
-
Ghostface
senior tag
válasz
creedszl #12428 üzenetére
Erről volt már szó itt a fórumban, miszerint bizony messzire is lehet pontosan lőni shotgunnal csak slug ammo kell hozzá. Nézd meg ezt a videót, de többet hasonlót is találhatsz a témában:
Shotgun Slugs at 200 Yards -
JamesHun
addikt
csak nekem tűnik úgy, hogy a patch óta 5770-el kicsit mintha jobban szaggatna ha nagy akció van?
vagy csak rég játszottam és azért tűnik így? -
Źşë'
addikt
teljesen egyet értek veled, sajnos ha szól az ember ezügyben már jön vissza az okoskodás, és nem állnak át mert féltik a drága k/d, jüket... azt bírom még h ha valaki akar váltani akk nem engedi a játék mondván sokszor váltott már, közben max 1x :s idióta dice-osok remélem kijavítják ezt a hibát
-
zack
nagyúr
Na a mostani játékot már nem bírtam szó nélkül hagyni. Órák óta szívunk, szinte esélyünk se volt 1-2 kört kivéve, de senkinek se jutott eszébe átállni. Félelmetes. Kinek jó így a játék hogy van 2 egyenlőtlen csapat, ahol szinte meg se tudjuk közelíteni az Mcomokat. Nagyszerű, bár a PH-s szerókon ezt az "alázós" mentalitást már megszoktam. Elvétve játszok csak 1-1 jó kört PH-s szerókon. Aztán jött a válasz hogy ennyi reconnal nem is fogjuk tudni megközelíteni. Na ja. Persze. Az erősebbik oldalon qurva okos mindenki, de annyi esze nincs hogy átálljon, és esetleg ha ennyire spíler akkor taktikailag is segítsen a gyengébbik csapatnak. Gondolom ilyenkor dörzsöli az ellenfél a tenyerét, ami a K/D arányt illeti. Másra nem hinném hogy jó lenne egy olyan játék ahol már az első 2 MCom-nál elbukjuk szinte minden körben.
De én vagyok a f@sz, mert mindig azt hiszem hogy jó lesz, és felnézek a PH-s szeróra, a jó játék helyett pedig jól felidegesítem magam.
Az pedig hogy lámáztam sztem tök jogos volt. Nem csak az a láma aki a gyengébbik csapatot képviseli szinte nulla taktikával, hanem az is aki ezt az egyoldalú harcot élvezi órákon keresztül.Lehet megkövezni.
-
DNS_65
senior tag
Hali,
Nektek nem csinál olyat a gém, ha lemegy 1 kör, és van egy olyan oldal ahol a kasztonkénti progresst mutatja a köv. unlock-olható cucchoz, hogy nálam csak a medic és a snipa látható - a többinél meg nagy üresség van
Nagyjábol érthetően irtam le?
Meg néha a texturák érdekesen villognak, főleg mikor külső nézetből apczek v. tankozok, ez ati fícsör lenne? -
Bavid
senior tag
2. szerveren várakozok...
-
Musa99
csendes tag
válasz
ígyvanferi #12429 üzenetére
-
creedszl
senior tag
valaki régebben mondta mekkora jó a 870-es shoti.gondoltam ma kipróbálom.és tényleg!totál jól lehet vele aprítani.de itt mindjárt mondanám hogy ez így szép és jó csak rohadtul nem olyan amilyennek lennie kéne.egy shotival max 10m-ig lehessen pontosabban lőni ne pedig 50-ig.tiszta botrány hogy pontosabb mint egy automata fegyver aminek még szórása is kissebb ráadásul precizebb vele a célzás...én sűrgősen kivetetném ezt az opciót...
már nagyon kéne az a patch, főleg a szerver aprólékosabb beállítása miatt.nagyon jó lenne már egy HC-s szerón nyomni amin van minimap,meg spot meg célkereszt.kicsit idegesít már mikor sniperrel 2-t kell lőni az ellenbe.
-
Musa99
csendes tag
1000 Kill után van platina?
-
DieHard
senior tag
Mondana valaki egy normális azonnali stat oldalt mert ez már nevetséges hogy napkoat kell várni mire upgradel-i magát.
-
Pierre75
senior tag
válasz
DieHard #12399 üzenetére
HC-n nem lepődök meg, de simán 100m-ről pötyögtem már vele, annyit értem, hogy felfigyelt nemes személyemre és Gusztival letette a névjegyét. Míg ez a jószág 1 lövéssel kiterített.
Nem azt akartam kihozni belőle, hogy aki lelő, a mögött suskus van, mert csetlek-botlok eleget Krinkovtól, Uzi-tól is. De egy gyenge közelharci fegyverrel 100 m-ről 1 lövésből feküdni? 39/2-t csinált Panaman, ahol eddig 25-nél többet nem sokan tudtak összehozni.
-
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN #12414 üzenetére
hát igen a fejes az tényleg fura h majd az összes fejre, egy lövéses halálra ment itt azért elég könnyen lebukik
am azt nem értem h miért csak a classra adja meg vehicle-nél pl az aranyat, tegnap mentem bradley-vel, mert nem kellett volna sok a platinához, azt most nézem meg is lett de nem számolta fel a szemét :s
az is elég furcsa hogy tracerhez rak csillagot, meg motion mine-hez is, de minek hisz azzal nem lehet ölni :/ az a gáz ha ezek a fegyverek is beszámítanak a gyilkolásba, mert akkor elég valószínű hogy a fejlesztő srácok zsákutcába futottak ezzel a weapon bronze insigenits- al meg all bronze starral. Mert az még oké h defivel meg repair tool al lehet ölni de ezekkel
-
BandiHUN
veterán
jaja,az ilyen coopnál ez van...de van,aminél bejön,mint pl.a Borderlands,ami ugye FPS,de rengeteg küldetés van,több 100,azt pl.nyomtam tegnap is,a benne levő 235 órámból olyan 200-at a neten töltöttem...
a drága srácnál vannak nagyon fura dolgok...
AK74:568 kill 245 HS
M9 pisztoly:167 kill 154(!!!!!!) HS
Neostead shoti:101 kill 100(!!!!!!!)headshot...az utolsó 2 szerintem még akkorse jön össze,ha az ember előtt áll az ellen,és nem mozog,mert tuti veszik el lőszer/szór a fegyver,főleg shotival,a guszti eredmény sem piskóta...eléggé állandó "tracerrel" dolgozik a srác,meghát fura,hogy csak pár fegyverrel operál,de azokkal több,mint profi szinten,és még a választása is fura,hogy pl.m60-nal alig ment,pedig azzal lehetne a legjobban aratni.szerintem kezdettől fogva szinte okossággal tolja,és igyekszik olyan fegyvereket használni,amivel nem annyira feltűnő a dolog egyedileg.na jó,a guszti más,meg messziről a pisztoly is feltűnne,de ha aim osztja az észt,ilyen fegyóval,mint az ak,vagy a shoti,végülis nem feltűnő,hogy aki elékerül,hs-el bukik a földre.ha kiállna egy m60-nal,na azt észrevennék.
jó példa erre a samuraihax,aki azzal nyomta,és furcsamód nem zavarta a fegyver rángatása,mert ugye tudjuk,hogy rövid sorozatokban lehet csak jól operálni az lmg-kkel,meg úgy mindennel.No ott kibukik,kinek segit az aim. -
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN #12371 üzenetére
de ez az összes játéknál így van, 1-2 x viszed csak ki a coopot, na meg talán jó pár év múlva ha maradandó is volt
én személy szerint örülnék neki ha lenne, de ha fizetni kell érte akkor az a fejlesztőknél marad, legalábbis nálam egészen biztos
tegnap volt egy kis fura dolog rushban, haverral felmentünk egy szerverre, és egy srác CG-je mindig megtalált holott én sehol sem láttam a csókát legtöbbször... egy kör alatt szinte csak ő nyírt ki olyan szinten h azt sem tudtam honnét lőtt :s és látom a nevét ha megint ő és CG-vel, picit sem borult el az agyam grr
ő lenne az én nem hiszem h egy ekkora balfasz nub ilyenre képes lenne, szóval erősen csalást érzek a dologban (elsősorban az ilyen kis k*csögök szoktak ilyen dolgokhoz nyúlni ugye és ez egy jó példa is lenne) meg az sem kizárt hogy van olyan csit amit pb sem szűr ki, de remélem kibannolja majd ha elkapja egy életre!!
(#12411) Monochrome sztem az akié volt az akna hisz az öli meg nem a snipered,
- A spotting scope miért nem "spottol" nekem? ezt én is észrevettem még régebben, és ez jó kérdés, valószínűleg játék bughttp://www.gayakuman.com/uploads/2008/12/logitech-g9-id-grip.jpg
nekem ő lövi a skullókat
-
Bavid
senior tag
válasz
Monochrome #12411 üzenetére
Azt hiszem az 1.
-
Monochrome
csendes tag
válasz
belaazallat #12409 üzenetére
Ilyen G5-öst használok 3 éve, elégedett vagyok vele.
Azt hittem, hogy az enyém lekopott, de látom a képen, hogy ennek ilyen a festése-A spotting scope miért nem "spottol" nekem? Meg néha ha látok valamit, és jelenteném, nem mindig sikerül...
-Ha társam ledob egy aknát, arra fut egy ellenfél, meglövöm az aknát (pl sniperrel) és az felrobban,ki kapja a pontot?
1.-Engineer társ, mert az ő aknája volt
2.-Én, mert közvetve robbantottam (mint a hordók, palackok, HE dobozok)
3.-Öngyilkosságnak számít
Tudom, megrendezhető, kipróbálható -
DieHard
senior tag
-
Mrdevil
addikt
válasz
LifeSpirit #12403 üzenetére
Nekem meg ilyen. [link]
-
Musa99
csendes tag
Ment már valaki Ns2000-el? télleg ekkora szutyok hogy rácélzok az emberre és nem találja el vagy én vagyok low?
-
LifeSpirit
tag
Ez az egér egész faszán néz ki jó rajta Pókemberes minta!
-
LifeSpirit
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest