Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
müxik az xfire rel is. minden jó ahogy látom.
-
DieHard
senior tag
admin sokat számit, ha onlány. viszont nehogy ugy müködjön mint a seprü: mig uj, jó seper. elején még vannak adminok, később már felénk sem jönnek
-
DieHard
senior tag
belépek némely szerverre, bal alsó minimap eltünik, célkereszt, red spotok, stb. ez mitől van? bug, vagy mi?
-
DieHard
senior tag
a bika huzza a fasz.ra ezt a játékot. mennék be szervere, mindig asztalra dob, és még csak egy retek betüt se vág hozzáám hogy mibaja.ááá
-
DieHard
senior tag
azért az már komolyan nevetséges hogy egy tabra kiadott menüt nem tudnak megcsinálni normálisan. ez azért már sok. szét van esve csóró menü.
-
DieHard
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #4249 üzenetére
az orvos sem müt egyből ha fel akarsz éleszteni valakit, tanuld meg hogy mitől hal meg, milyen golyó öli hogy tudj segiteni . a csomit is unlokkal tudod majdan eldobni.
-
DieHard
senior tag
vegyél fel a listára engem is főnök: _-=DieHard=-_
köszi -
DieHard
senior tag
próbálj rendszert rakni , ujat. tüzfal, virusirtó kis stb. portokat engedélyezd, esetleg próbáld meg router nélkül ha van. ilyesmiket lehet még próbálgatni.
nálam az asztalrakidobós hibaüznenet nélküli megoldás egy restart volt, és a virus, tüzfal progi kikapcsolása. ez nálam bejött.
-
DieHard
senior tag
-
DieHard
senior tag
válasz ForRedGlory #4376 üzenetére
én még a 32t is keveslem . bf2 64, na akéne nekem
-
DieHard
senior tag
majd keress paci ha van időd, egyeztessünk.
-
DieHard
senior tag
válasz Paarthurnax #4599 üzenetére
... meg sok másnál. 100as öléseknél asszem asz összes fegyvernemben. legyen az akár az assault gránátvetője, vagy csak a sima f2000 lövője. tehát soxor lehet megkapni. és ráadásul nem egyszer, tehát lehet több is ugyanabból
-
DieHard
senior tag
válasz medvezsolt #4663 üzenetére
jó a mosolyjel a végén. ez ea, nem az apeh
-
DieHard
senior tag
egy ilyen uj razer imperatorra lehet hogy befizetek. nagyon tetszetős.
-
DieHard
senior tag
FONTOS!!!
Irassátok fel magatokat a listára, mert nálam notebookon kint lesz játék közben, és aki rajta van, az nem lesz kickelve helyhiányál.bocs, nagy lett
köszi[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
válasz HS 2142 #4832 üzenetére
fraps erre tökéletes és reális. nekem is szokott olyat csinálni mostnában, hogy egy körön belül párszor leesik 4 fps környékére, nem látok semmi. (100fps en felül vagyok amugy).
bár lehet ez annak tudható be, hogy a gyári vizem eladtam, igy a proci 4 gigán szakitott most meg léggel tolom. 2.6gigahz-en. de akkor meg gondolom folyamatosan rossznak kéne lenni gondolom. fene se érti ezt...
-
DieHard
senior tag
csináljunk egy olyat paci, ha egy csapatban 5nél több sniper van, és azok a dombon vannak, akkor kezdjük el kickelgetni. támadó csapatról van szó. 4-5felett kick
-
DieHard
senior tag
főnök. benn van minden map, vagy csak nekem tünik kevésnek?
-
DieHard
senior tag
bocsi, szerver saját életre kelt, gyertek vissza ..
-
DieHard
senior tag
dejóóó megy a statoldal
gabipaci: azt nem tudom de ő kérdezte, fog még jönni tuti ha nem tud valamit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest