- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
És mit csináljak, ha én vagyok aki nyeri a játékot?
Váltogassak 10 percenként?
az meg nem engedi... Most minden egoizmus nélkül, volt párszor hogy 22 fős cq-n játszottunk és elég "low" játékosok voltak 30-72 volt (az én csapatomnak) átálltam, és 10-0ra hoztuk(am)
F_Zolee: Jól láttam hogy meglett a 40-es szint? Vigyázz mert most már sokat ér a dögcetlid
r-chee: hogy tiltanád? voltam fent austriai serveren ahol folyamatosan ment a server üzenet hogy no cq against people, úgyanúgy volt ott egy f@szláma aki azzal tunkolt (mondjuk eléggé megszivattam és ki is lépett, miután 2szer defibbel és 1szer repair tool-al öltem meg)
-
gabipaci
őstag
Igen, értjük szerintem amit mondani akarsz, csak a játéknak van egy rakás hibája.
Pl az autóadmin csak azzal foglakozik, hogy a két oldalon ugyanannyi játékos legyen.
De miért? Marha nagy kérés lenne, hogy lecsekkolja a jázékos értékét a szerverükről, és a szerint döntsön? Nem hiszem, hogy egy épkézláb programozónak egy ilyet 10 percnél tovább tartana megírni.
Mi adminok, meg hiába vagyunk fent, az emberek olyan gyorsan cserélődnek, hogy mire az egyik oldalra billentjük a mérleget, már rég a másikra kéne.
Ettől függetlenül, nyugodtan szóljatok, játékon belül is (nekem inkább ts-en, mert vak vagyok) és amit lehet meg fogunk tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest