- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
madgie #12897 üzenetére
Bízz a változásban, én is azt teszem
. Sokáig reménytelennek tűnt a GL-esek ész nélküli huszárkodásának megfékezése is. Mára ott tartunk, hogy jelentősen visszaesett azok száma, akik ész nélküli gránátvetőzéssel rontják a játékélményt. Tegnap pár embertől felvettem assault fegyót, és kivétel nélkül füstgránát volt nekik betéve fegyóra.
Az, hogy önként, szó nélkül átállsz, példás viselkedés
.
K/D-ről: Míg el nem értem a 16-18-as rangot, én is nagyon nyomultam arra, hogy jó legyen az arányom, és sokat GL-eztem is. Nem tudom, pontosan hányas rangnál voltam, mikor felmerült a szervereink ötlete itt PH!-n, és bekerültem adminnak, de azóta nem nagyon számít az arány. Persze, kicsit félrehúzom a szám, ha ránézek, egy kis örömmel tölt el, ha jó stattal végzek, de nem olyan fontos már.
Sokan vannak, akik bizonyos szintek alatt nyomatják GL-t, mert könnyű előrelépni killek terén. Valahol megértem őket, mert én is csináltam az elején, másrészről úgy vélem, egy idő után illik belátni, ez nem CoD. -
Gonz0
tag
válasz
kennyke #12898 üzenetére
Ha úgy gondolod a képernyő közepére lő, menj be egy üres szerverre és kb 10 méterről kinálj meg egy falat 4-5-ször vele. Célzás nélkül a snipereknek iszonyat szórásuk van, ha még mozogsz is közben akkor meg teljesen felejtős.
Egy dologra jó. Ha befordulsz a sarkon és ott van 10 centire az ellen, akkor használható, de 4-5 méter távolságból már csak minden 3adik lövés talál átlagban. Távolabról még rosszabb a helyzet, volt, hogy egy egész tárat ellőttem és egy se talált pedig kempelt a delikvens és nem vett észre (tudom, ha az első után rácélzok leszedtem volna, de az már nem lett volna ugyanaz.
-
kennyke
aktív tag
Tegnap találtam egy M95+Laser sight videót, és gondoltam kipróbálom. Sokat mentem NS2000-el, 870 c-vel, próbálgattam, melyik a jobb, de az esetek 90%-ában mindig két lövés kellett a tuti halálhoz.
Ez viszont nagyon bejött! Szinte mindig elég 1 lövés, és így végig a front vonalon tudtam harcolni, közben persze szórtam a motion-t (be is gyűjtöttem jópár pint)
Ha a pálya olyan részéhez értünk, ahol kicsit nőtt a táv, ráraktam a 4x scopet, így továbbra is használható maradt.Ja, és ha hirtelen kell lőni, nincs idő jobb klikkre, úgy is használható. Igaz célkereszt nincs, de tapasztalatom szerint a képernyő közepére lő.
-
madgie
titán
válasz
gabipaci #12890 üzenetére
Nem válhat hat ember külön, ha túl jól megy nekik? Akkor nem szóltam, éljen a TS, megyek máshová játszani, ennyi. Nekem nincs időm órákat pitizni azért, hogy normális körök alakuljanak ki, TS-re felmenni, mikor már alszik a család. Beírtam párszor, hogy nincs normális team balance, a jobbak közül ráadásul elég sokan nyomták M60+magnum ammo-val. Zack is írt, én is, mi kell még? Unalmas lett a végére ágyútölteléknek lenni, bocs.
Mindig szidjátok a statpaddinget, meg a K/D huszárokat, miközben tegnap ugyanez ment, csak a K/D helyett a W/L-re feküdt rá a kedves csapat. Biztos jól mutat majd a bfbcs.com-on a jó WL, de ez szvsz semmivel sem különb dolog, mint kempelni, statpaddelni, gusztival embert ölni, stb.
"Mégis elmondanád, hogy mi alapján, és hány vesztett kör után, és főleg kinek a szemszögéből vesztett kör után kezdjem el átpakolni az embereket?"
Ha nem tűnik fel, hogy másfél órán át egy oldal nyer egy teli szerveren, akkor valóban nincs miről beszélni. Engem múltkor szó nélkül átpakoltatok az egyik csapatból, kábé két-három kört nyertünk akkor meg, egy szavam nem volt, nyomtam a másik oldalon. Előtte is volt példa rá, hogy rákérdeztetek a chat falon, hogy túl erős a csapat, ki megy át. Mindig átmentem, ha észrevettem. Mindegy, mondom, ez a statisztika-izé tönkreteszi az egész BC2-t
ciry: nem így emlékszem, lehet emlékezetkiesésem van, de szerintem tegnap max egyszer nyert este az a csapat, ahol én végig voltam. De szerintem egyszer sem. Nelson Bay-en egyébként nem is mentünk. át lett ugorva
-
ciry
őstag
válasz
madgie #12886 üzenetére
Hát, akkor te nem a PH!-s szervereken voltál
Igyekszem leírni hogy mi volt: Valparadison védőként győzelem, Arica Harbor 1győzelem-1 vereség,Isla Inocentes 1 győzelem-1 vereség(ennek a végére kifagytam, különben nyertünk volna), Nelson Bay-en 2 győzelem.
Amúgy tényleg nem tudom, hogy mit/kit szerettetek volna.
Kíváncsi vagyok én is, hogy ki, mi alapján dobálgatná az embereket adminként, garatálva azt, hogy az neki és a másik oldalnak is jó.
Lassan fogok szólni, hogy egy győztes meccs után a vesztesekre csak tampont lövő tracerrel, meg motion sensorral lehet támadni -
reset
senior tag
válasz
nosferatue #12893 üzenetére
Én is így gondolom - ezért csodálkozom, amikor kiszedik alólam 1 lövéssel a gusztisok a 100%-os állapotú páncélost (nekem mások ellen ez még nem sikerült). A helit is igen könnyen levadássza, pedig a fenéklemeznek azon is illik páncélozottnak lennie - sztem lehetne módosítani a hatékonyságán, hogy valóban csak az épületeket amortizálja...
-
rankesz
veterán
Ma is még pöcsölnek a peccsel, vagy peccselik ezt a pöcsöt?
-
r-chee
őstag
Ha észreveszem, hogy nagyon elkél a balance, én nem pöcsölök, lehetőleg az eredménytábla közepéről-végéről teszek át embereket a másik csapatba (első 6 helyen álló tuti rinyálna az átrakásért
). És nem nézem, közülük ki van TS-en, vagy ki akar átmenni, ki nem.
madgie: JCSR-esek és PH!-sok nem vehetők egy kaplap alá, mivel előbbi klán utóbbi közösség, előbbi nagyrészt profi, (szerintem) kidolgozott taktikákkal bír, utóbbiban pedig nincs olyan mértékű taktikai egység (és nem is lesz, mivel nem 6-an vagyunk, hanem jóval többen), nem gyakorlatozunk stb.
Mellesleg üdvözlendő, ha JCSR valóban szétválik, ha többen jelen vannak, és nem az a lényeg nekik, hogy mészárost játszanak.Más: Tegnap - ahogy írtam chatben is - rájöttem, miért van néha 30fps-em alapban. Megállt a vízpumpám, mert sz*r volt a molex csati, amibe bedugtam, így, mivel nem keringett a víz, a procim és az alaplapom kicsit felhevült
.
-
reset
senior tag
Jól nyomja...Kár, hogy harckocsi elleni akcióban nem látjuk. Engem már nem egyszer lőttek ki gusztival 1 lövésből - amikor tankkal nyomultam. Ennek ellenére, nekem úgy tűnik, tankra hatékonyabb a ruszki páncéltörő gránát. Ha gusztival kenek alá, megrázza magát és megy tovább, az RPG-7 jobban amortizálja a páncélt - Ti, hogy vagytok ezzel?
-
gabipaci
őstag
válasz
madgie #12888 üzenetére
Nem akarom ismételni, meg tömjénezni magam, de azt hiszem, ami tőlem és az adminjaimtól telik, meg van téve a szerverekért.
Az, hogy a kettes és hármas most nem a legjobban futó szerver, abba most ne menjünk bele, várom a patch-et a végleges beállítások miatt...
A srácok játszani mennek fel, nem adminkodni. Ha van valami, akkor cselekednek, de ne várja senki, hogy kiguvadt szemmel a chat falat figyeljék az adminok.
Ami a ts-es okosságot illeti, azt sem gondolhatja senki komolyan, hogy 4-5 (esetleg 5-6) ember kettéváljon a balance miatt egy 32 fős szerveren. A jcsr-es fiúk azért válnak külön, mert ők igazi harcosok, és ha nem is simán, de eldöntik a meccset.
A TS 50 férőhelyes, de fénykorában volt rajta max 20 ember.
Most átlag 8 ember van fent, abból 1 én vagyok, aki 99%-ban nem játszik, és ha nyomnám is, inkább büntetés lennék a csapatnak, mint előny.
Mégis elmondanád, hogy mi alapján, és hány vesztett kör után, és főleg kinek a szemszögéből vesztett kör után kezdjem el átpakolni az embereket?
Elég rövidek a körök, mire az engedélykérés, átpakolás, magyarázkodás lefut, már nem is az a pálya megy.
Annyi esetleg, hogy az adminokat megkérem, felejtsük el a melyik oldalra akarsz menni kérdést helycsináláskor. Ki kell dobni a legmagasabb pingű nem magyar játékost, és oda megy be az új delikvens.
Ha egyéb ötleted van, kíváncsian várom, de a nyavajgás nem érdekel, hogy nem jó. Az érdekel, hogy hogyan lenne jobb.Most pedig megyek orvoshoz mert fáj a hátam.
szerk: nincsen lövéseltüntető szerverbeállítás, úgyhogy esetleg a véletlen műve, de más nem lehet
-
Gonz0
tag
válasz
nosferatue #12887 üzenetére
Tudtommal, a battlefield.hu-nak egy darab szervere van. Én nem vettem észre, hogy ott jobban eltünnének a lövések mint más szerveren, de nyilván ez sok tényezőtől függ.
-
nosferatue
tag
Tegnap este nem fértem fel aktív ph! szerverre, így körülnéztem máshol, végül az egyik battlefield.hu-s szerverre mentem. Az első egy óra egész jól telt, volt csapatjáték, még győzelem is, viszont később elég mókásra fordult a helyzet. VIsszaszorítottak minket, a kezdő bázisunkra, majd ment a folyamatos camp. Eszméletlen élvezetes volt, kérdeztem is, hogy admin esetleg van, mert ennek így nem sok értelmét látom. Választ nem kaptam, csak az ellenfél egyik magyar játékosa konstatálta, hogy ő bizony élvezi a dolgot.
Még megvártam a kör végét és leléptem, kerestem másik szervert, ráakadtam egy magyar klánszerverre. Ott ismét volt csapatjáték, az egyik [iram] vagy coRDHA-s sráccal (már nem emlékszem) egész jól együtt tudtunk mozogni. Mondjuk itt is voltak malőrök, pl. az utolsó m-com élesítése közben kilőtt a saját tankom. Ami viszont feltűnt, hogy medicként, az mg36-al sokkal több lövésem talál. Nem tudom a battlefield.hu szervereivel mennyit foglalkoznak, de az biztos, hogy a lövéseim fele eltűnt az éterben. Azt hiszem ezentúl hanyagolom a szervereiket.
-
madgie
titán
Nem, nem két kör volt, amikor én fent voltam (leírtam, legalább másfél óráig szerintem egy kört sem nyertünk). Pufajkás tudtommal nem volt még ott, amikor én játszottam, talán Lorenzo is akkor ért oda (az utolsó körben láttam a lista legvégén, gondolom akkor csatlakozott). Persze, maradhattam volna még két órát, nem?
(egyébként a ti szerveretek, azt csináltok, amit akartok, legfeljebb máshová megy majd játszani a PH!-s is, így is full tele lesz a szerver, csak nem sok köze lesz a PH!-hoz)
-
Gonz0
tag
Gusztisoknak egy kis kihívás: videó
-
Joe-T
tag
válasz
bullseye #12841 üzenetére
Ez már egy 10-12 évvel ezelőtti történet, valami nagyon noname márka volt! Abban az időben kezdtek elterjedni a Cheftech (talán jól írtam) tápok, én arra váltottam, mert a saját példámból tanulva pont a tápon nem érdemes spórolni, minden máson lehet, de ha a táp elszáll, akkor nagyon nagy szerencse kell, hogy ne vigyen magával semmit!
-
ciry
őstag
válasz
madgie #12880 üzenetére
PH!-ok/TS-re járók közül a ti oldalatokon volt Lorenzo, Te, Pufajkás,Zack, míg a miénken Mackósajt, Lifespirit, meg én, akikre emlékszem, ill. Bosszuallo itt is-ott is cseppet.
Hát ez bizony nagy fölény, akárcsak az, hogy csak 2 kört sikerült egymásután nyerni
Ahogy figyeltem sokkal rosszabb volt a csakezanagyonfontosbizony K/D-m a tiéteknél, engem c4-ezett, késelt mindenki, mégse írtam semmi olyat, hogy ez mekkora probléma.Az egyik c4-ednél 2-szer is eltaláltalak shotgunnal, de a remek hitbox miatt én haltam meg
Annyi örömöm volt a Nelson Bay-en támadóként, hogy 6-ból 4 m-com után én kaptam meg a 100+ pontot, egyébként jól be lettem lőve An-94-el, meg gl-el.
Védőként viszont nem értettük, hogy az első pontokat miért nem lövi/mortarozza senkihiszen az messziről is megy.
Ahhoz tényleg nem kell nagy ész, se skillLorenzo: meglestem, de nekem a defivel a 10 ölésből nincs 1 heccsátom se. ilyenkor a fejét célzod úgy, ahogy kell?
Repair toolal nekem is van fejlövésem -
Gonz0
tag
válasz
Doki-HUN1978 #12881 üzenetére
Nem biztos, hogy onnan dobta ki. Ha be van kapcsolva a pb streaming, akkor bármelyik streamelt szerveren dob ki cheatert, az megjelenik az összes többin is. Feltéve, hogy az admin nem tiltja le a ban üzenetek kiiratását.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
madgie #12880 üzenetére
Ugyan éppen nem sikerült győznünk, de nagyon izgalmas, élvezetes csatát vívtunk!
Úgy látszik éjfél körül a sok vérpistike elmegy már aludni és így igen jó küzdelem tud kialakulni.
Előtte voltunk egy multiplay szerveren, fél óra alatt 2 cheater-t dobott ki a pb.
És még mennyi lehetett ott?! -
madgie
titán
Nem akart senki átjönni? Miért is akarna, ha folyamatosan porrá zúzzátok az ellent?
Ezzel a hozzáállással viszont Zack vagy én miért nem nyomott egy Team Switch-et? Mi is nyerhettünk volna, örömködve lapulhattunk volna egy-egy bokor mélyén GOL sniper-rel, csak ugye -ez nem nagyarcoskodás akar lenni- gyakran mi voltunk a legjobbak odaát, ha átállunk, még ótvarabb köröket nyomunk. Egyébként a vége felé már néha tíz percig is tudtunk tartani egy pár M-com-ot, de akkor is, milyen jó dolog már az, hogy az embernek két órát kell szívnia a gép előtt, mire talán kialakul valamiféle normális küzdelem. És ez nem nyafi, csak furi, hogy mostanság a JCSR is kettéválik két csapatba, ha háromnál többen vannak, de itt ez nem megy? -
Madn!ght
addikt
Újabban átálltam assault-csúzlira, azóta felhoztam az arányomat -200ból...
Kezdem megszokni a játékot így 3napi játékidő után. -
ciry
őstag
válasz
ígyvanferi #12864 üzenetére
Hamutál sokszor reklamál.
Zack: Zee78 egy itteni fórumozó.Mi az, hogy kempelt?
Gustavozni minket is Gustavoztak, csak a (amig bent voltam 4-et vesztő 3-at nyerő) porig alázott csapatban() ez gondolom nem tűnt fel.Nem tudom mit vártok amúgy, mi alapján balance-oljunk?Ha 4-5 ember van ts-en(tegnap ennyi volt) és a kutya se akar feleződni, kit rakjunk át, ha átmenni senki sem akar?
Asszem Dokit rakták át a múltkor akarata ellenére, neki se tetszett, egy külföldi le is koccolt utána.
Megoldás: fel kell jönni ts-re és ha már van 7-8 ember, akkor lehet feleződni, addig nem fogunk minden győztes meccs után vándorolgatni, embereket dobálgatni, ha ez sincs meg.
Igazad van amúgy, tényleg a k/d a legfontosabb(0.77) ezért mászkálok m14-el, lövök gl helyett 40mm-es shotgunnal, van 53 ölésem m60-al, ezért raktam le az An-94-et platina után, ezért lövök red dotos SVU-val12-szeres optikás m95 helyett.
K/D mindenek felett. -
zack
nagyúr
Nem értek egyet veled, és nem igazán akarod megérteni mi a gondunk, pedig már többször is említve lett.
A játék lényege papíron, tényleg az, hogy győz e vagy veszít e a csapat. De gyakorlatban az az igazi "fight" ha át kell verekedni magad az ellenséges vonalakon nagy harcok árán. Aztán vagy győztök vagy nem, de nálam a játék milyensége a döntő, nem pedig hogy mit ír ki a végén. Ha 8x veszít a csapatunk, viszont kemény meccsek voltak, az is annyira jó mintha nyertünk volna, mert szórakoztatott.
De ez az általad megfogalmazott "mert nekünk jó azért" kicsit furán hangzik. Ha átgázoltok, és halomra lőttök mindenkit, mivel igen csekély az ellenállás, majd az első 2 Mcom élesítés és robbantás max. 2-3 perc, és a folytatás se alakul másképp, körökön keresztül... Ebben mi a jó? Annak se jó aki támad, meg annak se aki védekezik, mert nincs tétje és unalmassá válik. Persze nem 1 körről beszélek, hanem többről.
Szóval a véleményedből kiindulva, teljesen másképp értelmezed a játékot mint szórakozást. Vagy a K/D arány a fontos ha valaki ránéz az adatlapodra akkor lássa mekkora spíler vagy, és ezek az "alázós" körök ezért jönnek be ennyire?
Persze az is lehet csak félreértettem valamit, vagy egyszerűen rosszul fogalmaztál. -
zack
nagyúr
válasz
madgie #12874 üzenetére
A következő körben győztünk, és le is nooboztam őket, amit Target magára is vett, de közöltem vele hogy nem neki szól. Az egy dolog hogy győztünk, de ahogy az adminok kitették a lábukat mindenki elkezdett Gusztival meg RPG-vel emberekre lőni, speciel abban a körben 12x haltam meg, abból 8x RPG volt 2 m-ről. Nagyon idegesített.
Volt egy magyar srác is "Zee78" vagy valami ilyesmi a neve...lehet jár ide is, nem emlékszem, de amit össze kempelt az AN94-el...Mire jó az ha elbújok, legugolok, és onnan szedem ki a mozgó ellent? Sosem fogom megérteni a kempelést, főleg azt a fajtát, aki ezt stratégiaként alkalmazza. Persze mértékkel minden belefér...az RPG is, ha csak 1x-2x lőnének pofán vele, nem pedig állandóan.
Érdekes fegyó párosításokat láttam viszont. Volt akinél RPG és Guszti is volt. Gondolom azért, hogy RPG-t 2m használja headshot-ra, a Gusztit meg távolabbra. Hogy a pöcsbe lehet ilyen összeállítás?Cheat?
Azért ameddig voltál, jó volt, bár tényleg sokat vesztettünk.
Egész jól belejöttem a késelésbe, az utsó körben vagy 10 dögcetlim lett.
Akkor is késeltem amikor lőni kellett volna.
Meglepett, mert talán 1-2 alkalom kivételével mindig beadta.
-
madgie
titán
válasz
ígyvanferi #12864 üzenetére
Nem, de most sem reklamált senki a győztes oldalon a team balance után. Zack-kel jó másfél, két órát toltuk a "lúzer oldalon", néztük, ahogy a stat-éhes ismerős-ismeretlen gyűjtögeti a You Win-eket, ahelyett, hogy cserélődnének az emberek, ezzel színesebbé, izgalmasabbá téve a játékot. Na mindegy...
-
Źşë'
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
LifeSpirit #12869 üzenetére
nagyon hangulatos, a végén demonstrálják azt,hogy "működik" a késelés jelenleg a játékban
-
Mrdevil
addikt
válasz
LifeSpirit #12869 üzenetére
Valóban.
-
LifeSpirit
tag
-
BandiHUN
veterán
na ja,felesleges úgy rinyálni,ha 1-1 kör csúszik be...
én ilyet is lőttem,kiváncsi vagyok,másnak is sikerült-e headshotot defivelami a legjobb,hogy most néztem,a statba is bekerült,mutatja a bfbcs is
utána még,előtte egy kés volt még közben:
És mellékesen az m-comot is én izgattam felnéha nagyon összejön 1-1 kör,utána meg ez lett a vége:
Ahhoz képest,hogy a tegnapi napom milyen sz@r volt...Egyébként most is sirdogált 1 srác,hogy miért van sok sniper,nem megy a támadás...2 gond volt vele...1.ő is sniperezett a rinyáig,1 squadban voltunk,2.volt vagy 5 sniper összvissz...
De ahelyett,hogy játszana,pofázik,a fene se érti ezt,főleghogy csak élve lehet irogatni,akkor meg inkább lövöldözik az ember. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12865 üzenetére
Na jó de ilyenkor bele is kéne venni, hogy megspottoltak. UAV-vel is lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
ma találkoztam egy tuti csiterrel,mondanom sem kell hogy orosz volt
olyan helyről lőtt ki tankkal ahonnan nem is láthatott,fedezékbe álltam egy ház mögé és a túloldaról "kiszúrt" valahogy -
namenyicsavo
tag
Miért nem vagytok tsen?
-
Madn!ght
addikt
válasz
ThePoweR #12815 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta korábban... Ki kell tesztelni, melyik felbontásban optimális a kép kitöltése. Nekem korábban csinált olyat, hogy ha beállítottam a játékban valamilyen felbontást, akkor 10 mp múlva kikapcsolt a monitorom "not recommented refresh rate" üzenettel. Valószínüleg a felbontások melletti 59 Hz zavar be. (vagy passzolom...)
Csinál olyat is, hogy 1280*720-ban van a felbontás játékban beállítva, viszont ha a monitoron megnyomom az info gombot, akkor az OSD 1280*960-at ír ki)
Én is kipróbáltam a monitorom max felbontásában (1920*1200) a játékot, viszont érezhetően lassabban reagált az egér...
Hiába állítottam a sensitivity-n mégsem javult a helyzet. A grafikai részletességek lebutításával pedig rosszabbul járok, mintha kisebb felbontásban, viszont nagyobb részletességgel játszom...
A fenti beállítás jött be eddig leginkább sebességre és minőségre, úgyhogy azon használom. (árnyék kivételével minden high-on)
-
ciry
őstag
válasz
F_Zolee #12846 üzenetére
Jó választás
Nekem az van kb.5 éve, a 3. gépem szolgálja ki, gond nélkülJó szar volt a játék, valahogy nem tudom megérteni, hogy mi a baj abban, ha az ember nem nyer egyfolytában.
7 kört játszottam, abból 4-et sikerült megnyerni az oldalunknak, de az utolsónál ment a sipolás, hogy miért nem látjuk, hogy ez nem jó.
Mert nekünk jó azért.
Amikor mi nem tudunk haladni akkor persze az irogatóknak nem gond.
Rosszul vagyok sokszor.Nelson Bay-en viszont 4 m-com elpusztitására kaptam meg a 100 pontot, ami azért tetszett, még ha Hamutál, Lifespirit, meg Mackósajt gyengus kis segitsége nélkül nem is jött volna össze
-
DieHard
senior tag
válasz
Fortissimus #12856 üzenetére
G13 . kézre esik több gomb a kezed ügyében.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
HS 2142 #12837 üzenetére
A HC módban is használható a motion bogyó ,mert pittyeg ,ha ellen halad el a közelében ,csak tudni kell merre dobtad el
A spottoló távcső meg kb 70m körül aktiválódik és spottol rendesen (időnként bead vagy 5-6 célpontot a csapatnak egyszerre) persze távolról csipázóknak felesleges ezt választani. -
zack
nagyúr
válasz
Fortissimus #12856 üzenetére
Szép darab.Grat.
Nekem a ver. 2.0 G15 van, és ahogy nézem, nem sok mindent újítottak azóta. Persze az árát biztos "újították" felfelé. -
Fortissimus
őstag
megjott a logitech G19-em
-
LifeSpirit
tag
Nekem most megy
-
zack
nagyúr
Mi történt az 1-es szeróval?
Az előbb még fullon vóót, most máá nem is aktív. Tán csak nem megjött a patch?
ThePoweR:
Szó szerint azt jelenti, hogy a monitor által megjelenített legoptimálisabb felbontás, ahol a legélesebb, és legszebb a kép. Ez gyakorlatban egy TFT maximális felbontásának felel meg. Sajnos ha nem natívban van használva, torz, homályos is lehet a kép elektronikától függően, ezért mindenképpen a natív felbontást kell eröltetni. Ha nagyon jó egy monitor elektronikája, akkor a kissebb felbontásokon jelentkező problémák nem annyira zavaróak. De azt hozzá is teszem, hogy az ilyen monitorok baromi drágák. -
HS 2142
őstag
válasz
WhiteWalker #12848 üzenetére
Akkor én csodabogár vagyok, ha aztmondod, hogy a késelés is össze szokott jönni, akkor már felvonom a szemöldököm
-
HS 2142
őstag
válasz
WhiteWalker #12845 üzenetére
A videó a patch előttről van, sajnos abban eléggé legyengítették a shotgunokat. (ezért patch óta mellőzött szerepben vannak nálam)
-
WhiteWalker
nagyúr
én az NS 2000-ről tudok nyilatkozni, ott egy jobb gombos zoommal azért elég messziről le lehet vele kapni az ellent,főleg úgy hogy téged nem lát, másfelé tüzel és akkor mint álló célpontot fejbe BUMM!!!
Én imádomVolt egy video ahol tesztelték a távolságot azt most nem találom de az alábbi linken némi képet kaphatsz a távolságról
-
madgie
titán
válasz
F_Zolee #12840 üzenetére
Nekem ilyen van most a gépben (Chieftec-et cseréltem le, mert hangos volt), kegyetlen halk, nagyon jó a "bele" (SeaSonic, a Corsair is általában ezt használja a jobb tápjaiban), nekem nagyon jó, hogy ilyen rajta a venti (a házam tetején nincs venti, így onnan elszívja a meleget, ellenben a procihűtő/hátul szívó venti párosnak nem zavar be, mint az átlag táp). Hátránya, hogy nem moduláris és eléggé káosz-szerűen rendezhető el így a sok kábel. Ja, és "csak" 4 pines a procicsatija, bár ez csak sz*rrá húzott prociknál lehet gáz.
-
F_Zolee
nagyúr
Az nem az én pénztárcámnak való. De most szemezgetek egy olcsóbb Chifivel(11k
). Mert még egy ilyen szutykot nem akarok harmadjára elhozni. Kicsit ráfizetek, hogy ne az legyen. Nekem 450W is bőven sok E8400+HD4850-re. Corsair-t akartam most helyette de megnéztem, az árát mindjárt letettem róla. Főleg, hogy 400-as nincs is a boltba csak 450-es ami 20k.
(#12837) HS 2142: nem egy kategória valóban. Amikor vettem a gépet, akkor voltam, hülye, hogy nem vettem meg még "olcsón" a Bluestormot.
14k körül volt.
-
HS 2142
őstag
Assaultnál is lehet C4, ha nem assault fegyvereket rak be (M14 ciry kedvéért, shotgun Voyage és Mackósajt kedvéért vagy G3 az enyémért
)
A spotolos távcső meg nálam működik de kb 100 méter a hatótávja, ami egy hátul csücsülő reconnak már rosszat jelent, ha ott az ellenfél, combat reconnak meg van jobb cucc helyette.
(#12838) zack: Ezt hogy érted? A PH3 meg azt hiszem a 4 ami HC. Az első kettőn rendeltetésszerű a használata. Amúgy HC-n is működik, csak kényelmetelenebb hogy tabot vagy az M betűt kell lenyomni a térképért, ezért sokan meg is feletkeznek róla. (Ez a spotolásra is érvényes)
-
zack
nagyúr
válasz
F_Zolee #12824 üzenetére
Én is Chieftec-et használok, az egyik legjobb táp a piacon, bár nem mindegy milyen széria. Én a Turbo Series-t használom. CFT850-14C. Kb. 3 éve vettem, azóta 4890 CF rendszertől a GTX295, 4870X2-ig minden volt benne. Drága volt (36k 2007-ben), de tápoknál van egy aranyköpés...."A jót csak egyszer kell megvenni". Mivel előtte Enermax-ot használtam (kb.4 évig), tisztában voltam vele hogy a jó táp visszahozza az árát, és megéri rá többet áldozni. Direkt vettem kicsit túlméretezettet, nehogy gond legyen egy CF rendszernél, vagy idő előtt kinőjjem. Remélhetőleg még hosszú ideig nálam lesz, mert nagyon jó táp!
Sokan bele se gondolnak, mekkora jelentősége van, mert egy stabil gép sok esetben a táp miatt lesz instabil.
Joe-T:
Szuper. Akkor ezért nem jöttem rá mi az istent tud, mert ezek szerint nálam se müxik. -
zack
nagyúr
A sniperes témát én se támogatom, és igazat adok neked is, és petXYZW-nek is, hogy ne legyen korlátozás. Én is van amikor stratégiai szempontok alapján csipázok kissebb nagyobb sikerrel. Ha egy csapat tényleg annyira hülye, hogy nagy részben mindenki sniperezik, akkor megérdemlik a sorsukat, de ezért nem a normálisakat kell büntetni, mert ugyanúgy elúszhat egy kör, ha a profibbak nem jutnak csipához, főleg ha még ki is rúgja őket a szerver. Szóval ez a szabály egy baromság.
A motion sensor infót köszönöm az illetékeseknek!
Valaki írta hogy a Mortar és a Motion Sensor csak a csipa kiváltsága. A C4 az nem?
Illetve mit takar a csipánál a sensoros távcső és hogy kell használni? -
Bavid
senior tag
válasz
ígyvanferi #12814 üzenetére
Kb. 25-30 mp, nemtudom, de amúgy nem szoktátok ti a minimap-et nézni vagy mi? Mindenki úgy meg van lepődve... Azon látszik a motion sensor, ilyen kis hullámok indulnak ki.
-
Joe-T
tag
válasz
Fortissimus #12827 üzenetére
De ez a max. 2 lövés ez HC-re igaz!
-
-
Joe-T
tag
válasz
Fortissimus #12822 üzenetére
Csak kérdés, hogy olyan távolságban mennyit sebez?
-
F_Zolee
nagyúr
Na visszatértem. Tegnap meghalt a tápom.(SuperB 460
) Ez volt a második, igaz az elsőnél csak a venti volt bajos de azt hiszem a harmadik már nem lesz ugyanez. Most kölcsönbe van egy Chieftech amíg intéződik a gari...
Sok víz folyt le addig a Dunán. Lemaradtam esetleg valamiről? Később olvasgatok majd csak vissza.
-
bul07
nagyúr
ezen a héten sinper idegesítésre és csapat ösztönzésre hajtok
magam alá dobok egy lőszeresládát és telefüstölöm a pályát folyamatosan lövöm a füst gránátokat meg is látszik a legtöbbet ölőn is régebben pályától függően volt 20-40 ölés volt a most meg jó ha 20 felé megy
meg a nyerési W/L Ratio: is + ba ment
egyszerűen nem szeretnek egy helybe ülni ha nem látják az ellenséget hanem futnak élesíteni a m-com-otcsak van egy kis hátul ütője nem ölök a pályán nyert meccs után van 7ölésem meg 3-4 halálom átlagosan
legjobb a világítótoronyba gubbasztó távcsövesek ellen oldalba lövöm a világítótornyot vagy 3x és már nem is tudnak mit kezdeni a füsttől
-
Joe-T
tag
válasz
WhiteWalker #12819 üzenetére
Ezek a fegyverek inkább közelharcra ajánlottak? Vagy közepes illetve nagyobb távolságra is hatásos valamelyik? A 870-est a legutóbbi patch előtt állítólag még lehetett használni távoli célpontokra is!
-
WhiteWalker
nagyúr
elhihetitek egyszerre csak egy sensort mutat...
Az NS 2000 az lassabban tölt két lövés közt és lassabban lehet újratölteni,a 870-hez képest de viszont hatalmasat sebez, elég egy lövés
a Spas az pedig még lassabb az Ns 2000 képest is,de szintén egy lövés és kampó az illetőnek.
Mindháromba 4 ammo fér alapbakb ennyit tudok mondani kérem kapcsolja ki
-
ThePoweR
senior tag
válasz
LifeSpirit #12816 üzenetére
És neked is ilyen 1280*720-ba?
-
ThePoweR
senior tag
Na meglett az új monitor.
Ugye fullhd-ra kevés az 512-es 4870-em. levettem 720p-be és ez lett.
kép
Ha nem látnátok jól akkor az a lényeg hogy kb 1-2 centis feke csík van körbe.
Pedig ha jól tudom az is 16:9.Valami ötlet?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
nosferatue #12812 üzenetére
Akkor én vagyok a sokadik, aki egyszerre szórja el a sensorokat... És meddig él egy? Tehát mikor dobhatom a következőt? Csak annyit ír, hogy rövid ideig működik. Persze, ha folyamatosan tolódik a front, akkor ez végülis lényegtelen, mehet a következő.
-
Bavid
senior tag
ÁÁÁ szóval ezért nem ment soha jól a helizés
Igen egyszerre csak 1 sensorod "aktív" és nem csak a csipogás tkell figyelni, hanem minimap/map-en is jelzi az ellent. Én állt. jó nagyot dobok vele és addig is jelzi az ellent amíg a levegőben van szóval így nagyobb területet "fésülök" át vele.
-
nosferatue
tag
Itt is azt írják, hogy egyszerre csak egy sensor lehet kint.
-
petXYZW
tag
válasz
Fortissimus #12804 üzenetére
Köszi a választ a famászással kapcsolatban. Egyébként eddig csak az "ARICA HARBOR" pályán láttam ezt.
-
Gonz0
tag
válasz
Fortissimus #12804 üzenetére
Azt elég rosszul teszed. Egyszerre csak egy szenzorod lehet kinn, ha eldobod a másodikat az első eltűnik.
-
ciry
őstag
válasz
WhiteWalker #12794 üzenetére
Ja, ráadásúl én is kétségbeesetten kerestem a lőszeres-dobozt, mivel a 870-esből fogytán volt a skúló
Rohadjak meg, ha nem azt hittem, hogy recon vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest