- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Azért mentem el,mert kidobott olyan szöveggel a szerver,h elment a netem...na mindegy,már úgy se akartam már olyan sokáig játszani...kösz a játékot,most elég jó volt.
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #36086 üzenetére
Ááá,sajnálom,pedig jó lett volna együtt tolni...
Am nekem a hc-ben az nem jött be,h:1.nincs térkép 2.nem lehet bespottolni az enemyt 3.nagyon rá vagyok utalva a csapattársaimra(medic),akik sokszor. hát.. Bár lehet,h az 1.csak server beállítás,nem tudom.
aram01: ok,én már vagyok,sztem legyen úgy,h majd én megyek utánad...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bati0501 #36085 üzenetére
Nemrég mentem utánad de már leléptél mire felfigyeltem. Láttam, hogy nem HC szerveren voltál. Ott eléggé nehéz leölni az ellent. Épp hind-el próbáltam volna leszedni az AA-t de 5-6 sorozat se volt elég.
Meg nem is jelezte talán, ha közelbe csapódott a lövedék, hogy sebesítené...nem nekem való az SC mód már.
-
Bati0501
őstag
válasz
aram01 #36084 üzenetére
Sajna nem vmi jól,nem akar ez a m14 ebr a platinához közeledni
az előbb is gol-al mentem csak
így meg nehéz a másikkal haladni.
A heavyn szoktam mostanában menni,mert az jó a gol-nak,meg a m14ebr-nek is,csak már eléggé uncsi sokszor...és más pálya még nem jutott eszembe,ahol gyorsan lehetne vele haladni,mert közép-messze távra tök jó kis fegyó,de közelre már nem annyira.
Van vmi tipped? -
aram01
nagyúr
na voltam ma jó volt ha nem mészároltak volna a csapattársaim még jobb lett volna.Azért begyüjtöttem(első lettem
)5 dögcédulát meg az m16-ot platinára vertem
-
Bati0501
őstag
Am sikerült együtt játszanunk egy kicsit,a heavy végén csatlakoztam hozzád,de az atacama végét már nem vártam meg,mert a netem nagyon rossz volt,200 alá nem ment a pingem...
-
aram01
nagyúr
jön valaki halált osztani?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
hibavissza #36040 üzenetére
Csak egy szervert nem dobhat ki a kereső. Nekem be van állítva szinte minden a feltételeknél és így is kidob 100 HC szervert.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Uraim gondban vagyok ! Most kapott el a láz hogy olcsóbb lett a Bad company 2 hogy multiznék vele de nem tudom hol és hogy kell aktiválni a játékot. Addig oké hogy megveszem telepítem a telepítésnél kéri a kódot ami ugye jár hozzá de azzal már mehetek is multizni ? Valaki írja már le ha nem okoz neki gondot.
-
hibavissza
veterán
válasz
F_Zolee #36039 üzenetére
ranked? csak a butterfield.hu-t dobja a kereső. én a jó pinget és a rush pályákat kerestem....
100 fölött volt legutóbb....ja és közben beböfögte, h noobs, mi ebben a jó?
Néztem, hogy simán lehet bármilyen csítet venni a neten....rendesen promózzák a youtube-on...nem értem, hogy az ea miért nem tesz jogi lépéseket....vagy értem -
F_Zolee
nagyúr
válasz
hibavissza #36038 üzenetére
2 perc játékidővel nehéz 120/0-át csinálni. Hacsak nem ranked szerverre jár, mert ott nem rögzíti a statot. Járj rankedre, mert ott a pb kötelező.
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
hi, lehet valahol csalót jelenteni, vagy nem foglalkozik vele az ea?
tele van degeneráltakkal már a multi. egész egyszerűen alig találni csítermentes szervert.
chuck norris.rh már rekordokat dönt a 120/0 statokkal.
bár biztos van olyan aki szerint csak pro -
Úú, és még a defib is kimaradt eddig! Na majd a héten pótlom...
Kár, hogy lőszeresládával nem lehet fejbecsapni! -
F_Zolee
nagyúr
Na egy újabb világbarmát sikerült megtalálni. Már arra is képes volt, hogy átállt a mi oldalunkra és újraélesztett majd leölt.[link]
Most néztem meg a statját...3k teamkill. Ennek kezeltetnie kéne magát.
-
Bati0501
őstag
Utólagosan isMindenkinek boldog új évet!
-
F_Zolee
nagyúr
Ja és a legjobb, hogy elfoglaltuk a bázisukhoz közel eső zászlót, majd beutaztam tankkal a középső zászlóhoz ahol éppen javította a tankját. Kilőttem, aztán jött a "wtf?".
Most megnéztem azért...nemsokára 1000óra lesz benne nekem. De biztos csalok.
Amúgy nem is annyira felkapott már, hogy csalókat lehessen találni.
-
F_Zolee
nagyúr
BUÉK!
Na de az újévre se marad el a vádaskodás.
HC szerveren szóvá tette egy honfitárs, hogy feltűnően ügyes vagyok, mert "mindig" megtalálom. Heavy metal pálya nem éppen kicsi, hogy csak őt szedjem le...na de általában balfaszokkal vagyok akik a háttérből puffogtatnak, csak én török előre. Tankozgatás közben pattant el nála a cérna, mert a roncsba lőttem miután felrobban a tankja. És ekkor állt elő a textúra hack-el. Talán még nem is ismeretlen valaki előtt az illető. BF3Hun kolléga...[link] Az a legjobb, hogy alig 200 óra után már tud mindent, hogy eldöntse ki csal és ki nem.
-
Źşë'
addikt
Boldog Új Évet srácok!
-
aram01
nagyúr
egy óra múlva valaki?
-
quasarus
tag
Pedig a lan hangulata a legjobb, sokkal többet lehet röhögni egymáson
-
Gonz0
tag
válasz
quasarus #35998 üzenetére
Jó lesz az 512 kbit/fő-nek is szerintem.. különben nem sokan játszanának vele..
Egyébként saját méréseim szerint még 256 kbit is elég neki.. játék közben a router szerint nagyjából 30kb/s forgalmat generál..
Szerintem esélytelen az engedélyezés.. úgy tudom annó BECUP szervezők is futottak vele jónéhány kört de nem jött össze.. pedig ott többen voltunk mint 20.
-
quasarus
tag
Pedig király lenne. csak engedélyezzék, kicsit félek tőle hogy nemleges lesz a válasz :-( 20fő? kb kitudja, azért egy próbát megér. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest