- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Az biztos hogy az MW3 csak azért lett jobb mert az MW3nak sokkal nagyobb rajiongói közössége van. És ugye a VGA-n ha jól tudom bárki tudott szavazni.
Mivel a MW3 egy pörgős hetelős nem reális játék azért jobban fogod élvezni a konzolon mint egy lassabb játékmódú játékot(BF3) azért nagyon sokan veszik.
Szerintem az MW3 eládások 35% része terjedhet ki PC-re.
Csak azért nem a BF3 nem nyert mert kevesebben játszik.De attól még az hogy egy játékot többen játszanak az nem jelenti feltétlenül azt hogy az a játék jobb is mint amit kevesebben játszanak.
A VGA amolyan népszerűséget mér fel szerintem inkább -
LifeSpirit
tag
Régi BFBC2es PH-sok közül kijátszik most gyakran a BF3al?
Fel kellene venni a kapcsolatot azt közösen publiconlni -
LifeSpirit
tag
Sziasztok!
Már egy ideje újra kezdtem a bc2-t,de sajnálattal néztem hogy a ph! szerverek megszűntek,viszont helyette lettek más szerver(szerverek).
Megtudnátok nekem adni a nevüket?
Ja és vietnami nincs? -
LifeSpirit
tag
Üresek a szerverek
Gyertek gamelni.
[link] -
LifeSpirit
tag
válasz
Bosszuallo7 #17385 üzenetére
Jól teszed, ilyenkor hagyni kell,had legyen igaza és akkor elmondhatja hogy ,jókedvvel távozott.
-
LifeSpirit
tag
válasz
Bosszuallo7 #17153 üzenetére
Ez tényleg durvább
Hát igen kipróbálta a halál utáni kísértési/feltámadási perket.
Vagy ez LastStand volt bfesen? -
LifeSpirit
tag
válasz
ADAM1337 #16730 üzenetére
Új pályákról nincs semmi hír? megjelenés?
Mert már 1 hónapja kiadtak egyet(pack) konzolra,de nálunk meg még semmi...
Igazábol egyszer megerőltethetnék magukat úgy,hogy egyszerre kiadnak 4 új mapot rushra+ conquestra
Nem hinném,hogy ilyen nehéz lenne összedobni.
Konzolosok meg csak fizessenek szépen....Ha a konzolosok kaptak új játékmódot(igaz pénzért cserébe csak),akkor már nekünk is okozhatnának egy kis örömöt
-
LifeSpirit
tag
Most viszont megint nem lehet lapozgatni a pineket a kör végén!
-
LifeSpirit
tag
Na én lépek,majd várom a véleményeket a patchet illetően, én is csak később tudom kipróbálni...
-
LifeSpirit
tag
válasz
belaazallat #16308 üzenetére
Nálam kb 3 perc volt
3.7MB/s a max letöltési a sebességem -
LifeSpirit
tag
Nekem már leszedet valamit de szerintem nem a patchet ahhoz túl gyorsan lejött.
-
LifeSpirit
tag
Srácok csak én nem tudok felcsatlakozni egyáltalán a játékra most?
-
LifeSpirit
tag
válasz
Bosszuallo7 #16020 üzenetére
Szívesen ott lettem volna én is.
Szerencsére én még csak ezüstöt érek. -
LifeSpirit
tag
-
LifeSpirit
tag
CARL GUSTAV (M2CG)
A GUSTAV az első unlockolható rakétavető a sorban. 275-ös alap damagel, valamint "75"-ös sebességgel (szabad és "rávezetett" tüzelésnél egyaránt) rendelkezik.
pp ezért gyalogosok ellen nagyon hatásos, de a nagy utazó sebessége miatt helik ellen is "gyógyírt" jelenthet. Hozzá kell tenni, hogy páncélozott járművek ellen viszont ratyi.
legnagyobb robbanási zóna díjnak", a maga 8 méterével, amiből 4.8m-en belül halálosRPG-7 AT
Egy RPG-7-esnek alapból 350-es damage-ja van, és "40"-es sebessége (ha befogott tracerre lövünk, akkor "50").
6m, amiből a belső 2m számít halálos zónának egy full életű katonára nézveM136-AT4
A legnagyobb damagel rendelkezik mind közül: 420. Irányított mivolta miatt az induló sebessége "25", majd repülés közben "50"-ig gyorsul fel. Robbanási sugara a legkisebb a 3 közül, mindössze 3m, amiből csupán 0.6m a halálosHa nekem M136al egy kör alatt kiszedsz könnyedén 10 embert, tankban lévő nem számít megtapsollak
Amúgy szerintem mindenki látja a különbségeket.
M136al mire oda ér az ellenfélhez az már rég a pálya másik felén van + nagyon kicsi a sebeződési zónája. -
LifeSpirit
tag
A hangok tényleg nagyon szarok benne.
MW2ben nincs dedikált szerver, sok a csíter meg pár dolog
,de amúgy tökéletes játék akkor inkább vegyétek meg azt.
De szerintem a legjobb megoldás ha megvárjátok a cod7et ami szerintem biztos jó lesz cod5höz viszonyítva(lesz dedikált szerver is) inkább vegyétek meg a cod7et.
Ez a legjobb megoldás szerintem.(Bár a cod7 multijáról semmit nem tudni de biztos jobb lesz mind a moha)Viszont arra még azért kell rendesen várni.
-
LifeSpirit
tag
válasz
Mrdevil #15287 üzenetére
Én a közel jövőben már csak egy Mafia2öt veszek
De azt is csak azért mert az első része a kedvenc játékom,amúgy meg nem költök singleplayeres játékra.
Ja és két-három éve várok rá,2évvel ezelőtt volt bejelentve.
Meg megérdemlik a készítők a lóvét mert sokat dolgoztak rajta és látszik is rajta . -
LifeSpirit
tag
válasz
F_Zolee #15222 üzenetére
Késelni több féle képen lehet:-Van a hagyományos belebököm az emberbe
- +A ninja késelésNa lényeg hagyományos késeléssel csak nekifutásból lehet ölni, célozni asszem fejre kell vele.
Ninja késelés pedig úgy kivitelezhető hirtelen egér mozdulat közben nyomsz kést,azt általában mindig beadja.llyenkor nem szúrást fogsz látni hanem csak egy suhintást. -
LifeSpirit
tag
válasz
jokeman #15136 üzenetére
Szeva nálam is UPC van. Nálam akkor szokott megszakadni ha torrentezek és gyorsan szedek le vagy töltök fel. Ami nem hiba hanem ők maguk állítják le.
Hq fél net sebességgel töltök akkor is elszokott menni csak akkor sok idő múlva.
Újra indítom a modemet(kihúzom a kábelt ,15 másodperc múlva visszarakom)és utána 2 perc múlva lesz net...... -
LifeSpirit
tag
Még mindig tart a román sztrájk,"ami miatt nem tudnak tesztelni"?
-
LifeSpirit
tag
válasz
medvezsolt #14723 üzenetére
Ne légy butus én is PC-n tolom, de akkor is egy lényeges hír,és nem kéne ennyit sírni.
Igen amint látom eltudtad olvasni a cikket te már okos vagy és rájöttél hogy arról már nem ír a cikk!Fantasztikus következtetés.
De majd ha lesz hír PCről is ne izgulj egyből befogom linkelni,tudni fogsz róla.
Vita ezzel is lezárva.
További szép napot. -
LifeSpirit
tag
Hivatalosan is bejelentették a Bad Company 2 Onslaught módjának megjelenését. A közlemény szerint június 22. -én lesz elérhető a legújabb BC2 játékmód, természetesen csak konzol tulajdonosoknak. Mint tudhatjuk a játékban 4 en játszhatunk majd egymással kooperáiós módban, és a teljesített időket feltölthetjük ranklistára. Új fegyvereket és felszereléseket oldhatunk fel, melyek természetesen használhatóak lesznek a BC2 más módjaiban is.
Azonban a legfrissebb hírek szerint, akik nem akarnak sokat játszani ezzel a módozattal, de szeretnék a felszereléseket használni, azok megvásárolhatják majd a konzolos boltokban. Akár egyenként akár az összeset együtt. Lrdekes mód a kitek már Európában 16. ától megvásárolhatóak lesznek az összes 1600 MS pontba fog kerülni mely PS3 -on megközelítőleg 20 dollár értékben lesz elérhető. -
LifeSpirit
tag
válasz
WhiteWalker #14210 üzenetére
nekem hd 4890em van 10.5 uygan úyg fut mint 10.4el (jól megy)
kevés betöltési idő csak az fpsel van baj extra high grafikán -
LifeSpirit
tag
Barrie Tingle az EA fórumon azt nyilatkozta, hogy a BFBC2 frissítés kiadása a román közlekedési sztrájk miatt húzódik.
Arra kérdésre, hogy mi a kettő között az összefüggés B.T. azt mondta, hogy a román EA fejlesztők nem tundak eljutni a munkahelyükre és ez nehezíti a tesztelést. Az EA munkatársa elárulta, hogy az EA és egyben a BFBC2 Európai fejlesztői központja Romániában található. Itt végzik a patchelés előkészítését és az updatek tesztelését. A közlekedési sztrájk így közvetett módon beleszól a játékok fejlesztésébe.
Arra kérdésre, hogy akkor miért nem szervezik át egy másik EA bázisra a munkát érdemi választ nem adott Barrie csupán annyit mondott, hogy az EU központ az Románia így nehézkes mindezt megoldani.
-
LifeSpirit
tag
Hát igen ezt aki elhiszi nagyon naiv
-
-
LifeSpirit
tag
Hát igen a jó magyar skillnek nincsen párja,viszont stratégiában van még mit fejlődni!
-
LifeSpirit
tag
válasz
Perillustris #13368 üzenetére
Ha jól tudom sehogy
-
LifeSpirit
tag
Aki most kezdte és kezdő még és kell neki tanács segítség az olvassa el ezt---->[link]
-
LifeSpirit
tag
Ugrattunk
[link]
-
LifeSpirit
tag
Hát látom te sem sietted el!
Nekem is kb34es szinten lett meg
-
LifeSpirit
tag
Most meg azt írja a ts,hogy megtelt.
-
LifeSpirit
tag
Mi van a TSel?Én msot beléptem és csak egy szobát mutatott aztán onnan is kidobott.
-
LifeSpirit
tag
Koránkelők gyertek az egyes
szerverre
-
LifeSpirit
tag
Leállt az egyes szero!
-
LifeSpirit
tag
Üres mindkét szerver gyertek fel!
-
LifeSpirit
tag
-
LifeSpirit
tag
Nekem most megy
-
LifeSpirit
tag
Emberek akkor holnap szerdán érkezik a patch?
-
LifeSpirit
tag
Ez az egér egész faszán néz ki jó rajta Pókemberes minta!
-
LifeSpirit
tag
-
LifeSpirit
tag
Azért jó lenne lenyomni egy mecset gyakorlásképpen valakik ellen
-
LifeSpirit
tag
Mondjuk én azért egy két demot megnéznék a war után az ellenféltől
-
-
LifeSpirit
tag
válasz
madgie #12169 üzenetére
Én csak akkor veszem meg ha a pénz/minőség/mennyiség aránya normális lesz.
Igaz bfcb2 játékmenete nem olyan pörgős mint a cod, de tök jó lenne valami zombie mode hozzá.
Amúgy nekem a játékkal nincs nagy problémám mert nem fagyogat ki,többit meg majd javítja dlc
Csak ha remélem ha már kiadják ezt a DLC-t nem szart adnak ki a kezükből -
LifeSpirit
tag
Filed of Wiew az a látószög? ha igen 1920x1080as felbontáson mekkorára kell állítan? 21,6colos a monitorom
RenderAhedLimit mit jelent?Mennyire kell állítani?
SpeakerCount? -
LifeSpirit
tag
Hát az nagy szívás mert én két-három napig nem leszek addig így marad
-
LifeSpirit
tag
Nagy hozzászólás áradatot indított a BF blog Ch ch ch Changes című bejegyzése, melyben bejelentették, hogy a fegyverek erőkiegyenlítésén elkezdtek dolgozni a Battlefield Bad Company 2 -ben. A közösség reagált, és több ötletet el is halásztak a fejlesztők. Ennek köszönhetően Május 11. én a konzolosok megkapják azt az első nagyobb fegyver kiegyenlítő frissítést, mely több mint 10 fegyver valamilyen tulajdonságát meg fogja változtatni.
Slightly increased the damage of the UZI at long range.
The AKs74u now has more felt recoil when aiming.
The G3, VSS, and all SemiAutomatic rifles now settle slightly faster between shots when aiming.
The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory.
Increased the damage of the MG3 to bring it in line with the rest of the LMGs.
Fixed a bug where the Saiga12 with slugs would do too much damage at long range.
Fixed a bug where the SVU would do too little damage at long range.
Fixed a bug where M95 rounds would not kill armored targets with headshots.A jü hír, hogy hamarosan PC re is jön ez a javító csomag!
-
LifeSpirit
tag
Nem támogatom a 32 fős conquest szerver átrakását HCra...
Legyen a hármas 24/26slotos mode váltogatós HC szerver!Nekem az jobban bejönne amúgy,ha sebzés lenne a normál és eltűnne a minimap,spot,killcam....
<----mondjuk ezt az eddigiek alapján még nem is olvastam nem is népszerű ötlet de nekem bejönne...
-
LifeSpirit
tag
Azt én vágom,csak más fegyverekre kérdeztem rá
-
LifeSpirit
tag
AZt cod6ban is megvan az ilyen csali irányzék ami más kordinátára küldi el a rakétát,magyarul elmegy szépen mellette a rakéta.
Úgy hogy ha tényleg így lesz akkor pld csak harmadik rakétavetővel lehet majd kilőni a helit,ha megvan tracerezve.....
Amúgy nem tudjátok a T-188 a sebzése volt patch előtt lehúzva, vagy pedig a pontossága?T88at sajnálom nekem patch előtt is tetszett nem is tudtam hogy most erősítetek rajta,pedig már azt hittem kezdem megtalálni a kedvenc fegyvert
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest