- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Áh, ne is mond. Gondoltam elkezdem addig csinálni az assault challengeket, hogy meglegyen az a skin is. (A recon meg a support már kész.) De ott meg nem számolja a gránát sebzéseket. Se az enginer küldikkel nem tudok tovább haladni, se az assaultal, mert bugos. Vicc az egész.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Milyet rendeltél? Én is gondolkoztam már, hogy újra venni kellene (mikor megjelent az xbox elite 2 konti vettem is egyet, de amikor 6hónap után driftelni kezdett, akkor javítás után inkább eladtam). Valami hall szenzoros, állítható ravasszal ellátott és legalább 2db plusz gomb kellene rá.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Basszus köszi az infót. Az gáz. És ha a fire módot át állítom a D padra ( kontival játszok xbodon), akkor nem lehetne kiküszöbölni ezt a problémát? Na majd este ránézek, hátha.
#6908 Dr Vj: hát ez is gáz. Lehet kipróbálom a lövés gombra állítva is és ha mindkettő beállítás problémás, akkor marad a manuális távolságmérés mint eddig. Csak gondoltam könnyítek a dolgon.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Aki használja a range finder tartozékot sniper puskával, az beállította már valamelyik gombra az "automata távolság állítást"? Melyik gombra érdemes, ami hatékony? Zoomra, vagy a levegő visszatartásra, vagy esetleg a lövésgombra?
-
Lehiñito
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is onnan tudtam meg, hogy valaki megcsinálta velem mikor medikért kitottam. Szarul is esett, mikor megkéselt.
-
Lehiñito
senior tag
Én meg tegnap jöttem rá, ha megölsz egy ellenfelet és ha még ott fetreng és várja, hogy a csapattársa felélessze, akkor le lehet késelni és elvenni a dogtaget. Azóta elmezdtem gyűjteni.
-
Lehiñito
senior tag
Nekem mintha rémlene, hogy a reconnak a másik perk "csomagja" (amiben 4 tulajdonság van) amit fel kell oldani, abban mintha benne lenne a hang nélküli lassú mozgás vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy azért nem hallasz egyes embereket, mert ezt használják.
Én xboxon játszok a gyári vezeték nélküli fülessel és mióta találtam youtubeon rá beállítást szépen lehet hallani a közeli "trapokat" is. Nem volt panaszom rá még bf4ben sem. -
Lehiñito
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De csak az èrintett phantom edition tulajok kapják meg a 2. BP-t is, vagy mindenki? Gondolkozok, hogy upgradelem az alap kiadást és ha rám is vonatkozna az ingyen második évad Bp, akkor nem lenne kérdés, hogy upgradeljek-e. Nem találok erről infót sehol.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Egy ideje nyomon követem a topikot, mert nagyon várom a Bf4 után a játèkot.
Ezúton is köszi mindenkinek a rengeteg infót amit megosztottatok eddig. Játszottam a bétával is Series X konzolon és tetszett a játék. Elő is rendeltem a standard kiadást béta után. Tegnap ránéztem storeban és már felajánlja, az upgradet Phantom kiadásra. Kb. 12k. Megvárom mennyi lesz a battlepass és hogy mit fog tartalmazni a fizetős része. Utána eldöntöm, hogy melyik éri meg jobban az upgrade, vagy csak a pass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FollowTheORI