Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz Gabi 8906 #60277 üzenetére
mar regota nemlehet irni nekik, vezetekes szam van, azt kell hivni, rendes a srac.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Gabi 8906
senior tag
-
SipiBcs
őstag
válasz Gabi 8906 #60409 üzenetére
Én is játszottam pár napig kétmagos procival (S1155 G860), de ugye nem azt mondtam, hogy 20 percből játszható 15 percben, hanem, hogy rugdosod az asztalt a maradék ötben, mert laggol, akad, játszhatatlan.
Ebben a formában véleményem szerint alkalmatlan a proci a BF4-re.Nálam egyébiránt a pályabetöltés után laggolt két percig, utána egész élvezhető volt. (mondanám, ha előtte nem lett volna erősebb cpu-m, illetve a mostani is más kategória)
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
mcmike
őstag
válasz Gabi 8906 #60627 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a géped több sebből is vérzik. Mármint a BF4 szempontjából...
Konkrétan erőmű kell alá amivel élvezhetővé válik, véleményem szerint a javasolt minimumok:
- CPU min. 4 magos de a core2 architektúra sem elég már ide, inkább I5 / I7
- RAM min. 8GB DDR3
- HDD legyen inkább SSD (nem csak az OS, de a játék alá is)
- VRAM min. 2GB
- VGPU valami egészséges középkategória (szvsz GTX650 vagy HD7770) vagy afölöttDe ha egy komponensre szeretnénk leszűkíteni a bővítést nálad, akkor én is a RAM-ra tenném le a voksomat.
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
kisza25
félisten
válasz Gabi 8906 #60623 üzenetére
nekem kellett a laposba a 8GB RAM, hogy normálisan fusson a game,
és a HDD folyamatos olvasása is az miatt van, hogy kevés a RAM, mert ezért virtuális memóriába irkál ami ugye a HDD-n van
Dual core(intel pentium) 4 gb ddr3 ram, Radeon kártya1 gb mondjuk ezt pontosítanád könyebb lenne segíteni,
mint CPU órajele pontos típusa, VGA pontos típusa[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Gabi 8906 #97016 üzenetére
Próbáld meg frissíteni a legfrissebb driverre:
378.92 WHQL Windows 10 64 bit
378,92 WHQL Windows 10 32 bit[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gabi 8906 #97055 üzenetére
Utsó off.
Pedig megy W10 alatt simán, megnéztem... szóval más a bibi nem a W10.
Innentől meg csak találgatás lenne... valami a szoftverkörnyezettel a baj... vagy tört játék ugye.
Arra már nem emlékszem, hogy kell e neki az alapjáték is, vagy standalone. Esetleg még az lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest