Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Szólánc.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Lineage OS használat közben
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz iMaverick #94796 üzenetére
én csak a többiek miatt venném meg ,ha egyáltalán játszik majd vele még valaki , amikor eléri a rá szánt összeget (5k) !amúgy óra sz
ámilag már én is kevesebbet játszok itt a gyerek a házon mindig van mit csinálni stb!(#94797) M^xx engem a béta győzött meg arrol hogy ez a csipalend nekem nem kell! korlátozni kellet volna a csipák számát merthát a vh1-ben nem volt ennyi csipa!inkább csak snasz mezei katonák! mert hát a tankok és járműveket csökkentették ezzel arányban fullon lett csipával ! uh kösz...de kösz nem!mérgelődni ott az aszony cipős szekrénye meg gardróbja!
(#94798) Godlike79: nem tudom lesz e valami demóféle de kipróbálnám szivesen ! az előző 3-at is végig vittem!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest