Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
+1
A fél karom adnám egy II. világháborús battlefield-ért.
Sem a lószag sem a lézerharc nem jön be.
Például egy jó kurszki tankcsata sok sok tankkal?
Vagy egy hangulatos El-alamein B-17-es bombázóval?Ha jobban belegondolok nem is kéne nagyon mást csinálniuk, mint leporolni az 1942 CD-t, és alárakni a mai engine-t.
Az lenne csak a bódottá! -
Popes
őstag
Élőben sem árt néha tolatni egy picit. LINK
Deus ex machina
-
kriszpontaz
veterán
-
Tomassy00
senior tag
válasz kriszpontaz #94711 üzenetére
Adhatnák ingyé is, minek aprózni...
-
törölt tag
Tegnap felnéztem, hogy kik játszanak.Egy rakás szerver àllt üresen. R.I.P BF4
-
kisza25
félisten
lehagytak egy 0-át?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zzola
titán
Aki akarta, már tuti megvette!
-
-
Edem05
őstag
válasz Bjørgersson #94717 üzenetére
Napos idő várható, időnként enyhe titánhullással... Kösz de nem
-
deadtom
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki esetleg erre a hibára megoldást? Mert szinte alig tudok játszani a játékkal mert mindig ezt a hibaüzenetet dobja fel, az origin megy sőt abbol is indítom a játékot és már 4 böngészövel is próbáltam.Ha rámegyek a continued-re akkor ez a hibaüzenetet dobja:
Ha ennél is rányomok arra akkor pedig mindközül a kedvencemet dobja az origin
És itt a bezáráson kívül semmit nem tudok csinálni, mivele fiók az enyém az aktiválás meg vicc egy originbe megvett játéknál, de azt is megpróbáltam már.Még így a végére, ha mindezen átvergődtem magam és egy dlc mapra akarok felmenni akkor többnyire kiszokta dobni, hogy töltsem le vagy vegyem meg a kiegészítőt, de persze az összes megvan.
Ja és ha megnyitom a battlelogot akkor minimum tízszer kell frissítenem mire megjeleníti a pingeket.
Elöre is köszönöm annak aki tud segíteni!
-
Astroboy
őstag
Az biztos!
Csak gondolj bele milyen bonyolult és összetett csatateret eredményezne ennek az ütközetnek a feldolgozása...
Mondjuk ha már témánál vagyunk, szintén kihagyhatatlan lenne Monte Cassino ostroma.
Belülről darálós Locker kívülről pedig fás bokros Caspian.Na majd talán legközelebb
-
@rglaaf
veterán
magyar kupa 8 tól [link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem mostanába játszani a játékkal kicsit, de olyat csinál amit korábban soha, hogy szerverre /bármelyik/ csatlakozás előtt elmegy a hang, és nem is jön vissza. Logitech G930-am van, minden más játék BF3 is tökéletes, csak ez nem mi lehet a probléma, már javítottam a játékot is Originbe, beállításokban minden ok játékon belül, de hang nincs, elmegy ahogy elindítok egy páláyt, ahogy kilépek mindehol van hang .... Előre is köszi
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #94735 üzenetére
Sorry előbb kérdeztem mint... Legújabb Driver megoldotta Logitech de nem értem miért nem figyelmeztet ha van újabb is vmi 1 éves volt fent ...
-
spanglee001
addikt
válasz maxxenergie #94737 üzenetére
sőt még valszeg firmwaret is frissíthetsz azis segíthet, a g633nál vissza kellett rakni vagy 4-5tel régebbi drivert mert csak az találta meg a firmware frissítést aztán a vissza a legújabb LGS és minden okés, ott a mikrofon ment el béef alatt, de a firmware megoldotta
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
maxxenergie
senior tag
válasz spanglee001 #94738 üzenetére
Ohh köszi most úgy néz ki jó lett.. de ha nem megpróbálom így is majd mindig van vmi baszakodás .... vmivel ezért jó a PC
-
nagyúr
-
g1-killer
tag
Kuksi: lesz ma meccs?
// Bl: Folczy 3770k @4,2 // 16GB // EVGA GTX 1080Ti // ASUS Sabertooth Z77
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest