Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88402) techpor válasza Németh Péter (#88386) üzenetére


techpor
tag

Nem azzal van a baj, hogy mi jó vagy mi nem. A játékosok száma a gond az előző felvetésnél inkább.
Az a legnagyobb baj a 2. VH feldolgozásával vagy egy későbbi háborúval ami nem modern harcászat, hogy a jelenlegi kis pistiket mivel veszed rá, hogy ne hagyják ott a játékot? Ott nincs mbt low meg soflam guided/staff shell tank a domb oldalról. Vagy a járművek lesznek teljesen lebutítva kb. hogy a szegény ártatlan kis inf 3 kemphely változtatása közben ne pusztuljon ki, mint a dinoszauruszok vagy akkor számolniuk kell, hogy nem lesz népszerű a játék olyan mértékben. Lehet a kezdeti bevétel meglesz, de annak meg megint nem lesz értelme, hogy fél év után a szerverek nagy részén pangás van, mert senki sem talál magának sikerélményt. 4ben is rengeteg sírás van holott ettől egyszerűbb multis játék szerintem még a piacon sincs. Akkor még ott van az a része, hogy a fegyvereket hogyan balanszolják, reskin lesz a fegyverek nagy része vagy nem? Hogyan unlockolod ki ha nem? Frakciónként változik? Kicsit eltérő fegyók voltak abban az időben. Meg akkor ott vannak a járművek. Ezeket reskinnel oldják meg? Véleményem szerint ha igen az a legnagyobb baromság lenne, de hát ugye tudjuk.. kis pistiknek kedvezni kell sajnos. Ha meg nem lesz érdemlegesen megkülönböztetve xy fegyver, jármű akkor mi értelme van? Skin az egész és kész. Látványban jó játékélményre megint gagyi.

(#88391) S1M0N: senki vesz bfet tudjuk. Csak valahogy már 2 hónappal a megjelenés előtt para van a legtöbb embernél, hogy akkor hol érdemes előrendelni, hogy a megjelenés napján már játszható legyen akár a lassabb net miatt, és ne a megjelenés napján szállítsák ki... /nem feltétlenül neked szól, de valahogy ezt olvasni mindig, hogy én többet nem, aztán az az ember sír elsőnek, hogy ő megmondta mekkora szar lesz a játék. kicsit érdekes/

(#88396) eugabesz: lehet kellene egy normális vezető akkor nem a csapat élére?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.