Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #73795 üzenetére
De tudod, h miért adta ilyen jól??? Mert előtte full hangerőn toltam az Ákos - Adj HIT-et című számát!
ez a mondat fizika fájdalmat okozott
szerver bérlés: tőlem ok, de ne havi 10eFt legyen, jó lenne tudni mennyi az annyi[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
fuvi
senior tag
-
prokxy
veterán
Beszélek majd 1-2 emberrel, hogy miként is van ez a dolog, bár 1x már lebeszéltek itt róla.
TCE viszont elég aktív klán, innen is sokan jönnének, stb. OCG-seknél van (ugye?) szerver, ott van pár ismerős és egyeztetek velük.
szunya: Hainant mindenki szereti, Paracelt is, csak ez utóbbit én nem CQ módban. Utálok hajózni, béna az egész TV rakéta úgy ahogy van (felakad egy hullámban, ez mi már?), meg ott a jet, ami egyből szétszed és semmit nem lehet ellene tenni, 1 pont a fontos, a B, onnantól az nyer, akinél az AA, sorolhatnám) De persze ettől mehet bármi, mitbánomén.Rio: igen, ez vetődött fel, csak kérdés, h ki-hogy lenne benne, stb...
spangli: az már részletkérdés, egyelőre legyen döntés. Meg a részleteket Thuindermaxx vagy Jakabars megmondja!
kovy: jaj mán, havi 1x nem iszol sört!
kisza: örülök, h tetszett!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz prokxy #73808 üzenetére
Nem tartom egyébként rossz ötletnek ezt a közös szerverbérlést, csak azért kicsit ott van bennem (és ezt most mindenféle rosszindulat nélkül írom), hogy előbb-utóbb a sértődés, köpködés meg rengeteg vita lenne belőle. Valaki esetleg elfelejt egyszer-kétszer fizetni, vagy valaki """elfelejt""" egyszer-kétszer fizetni, aztán valaki össze-vissza állítgatja majd a szervert szó nélkül, meg mittudomén..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73810 üzenetére
Tudom, ez a félsz bennem is van, ezért kellene vmi tesztüzem vagy mittudomén.
Másik félsz, h ha nincs rajta senki és vagyunk egyik este 4-en, felmegyünk, beállítjuk Hainan Domit, és fél óráig a kutya nem jön még fel, na akkor az gáz. Mi lesz akkor belőle? => megyünk publicra! Ezek mind benne vannak, ezért akarok tapasztalt embertől kérdezni. OCG-seknek volt/van szerver, privit már írtam nekik.
A szerverükre be nem lehetett férni sokszor, mert jó mapok mentek jó módokkal.
De pl. ott az RS: egyik legjobb szerver és már nem tudom, h hány napja üres. Az biztos, h "el kell indítani" sokszor, én is segítettem már párszor RS-eseknek, hogy legyünk 4-en és láss csodát, 10-15 perc múlva már várakozni kellett az embereknek, aztán egész este végig tele volt, de üresre Te sem mész fel...
Nem egyszerű ez, de érdekel a dolog, jó is lenne, kérdezősködöm, szervezkedem, amennyire Család+meló mellett tudok.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #73811 üzenetére
nekem kb mindegy mik mennek, ha együtt csapatjuk, de arra is figyelni kell, hogy alap mappok legyenek, vagy legyenek prémiumosok is, mert nem biztos, hogy mindenkinek van minden, amúgy alapon én közkedvelt mappokra állítanám, és raknék be szavazási lehetőséget, pl. Golmud, Rogue T, Locker, Silk R, Shanghai, Hainan, 800-1000 ticket fast respawn, aztán lehetne CQ és Rush is
pár fegyver mehetne tiltó listára pl. mbt law, jawelin, auto shoti, de mondjuk ez nem muszáj, csak hirtelen eszembe jutott, meg lehetne sniper limit is, de nekem mindegy[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73815 üzenetére
tőlem ok
ja és legyen rank a szerveren, hogy azért is ott játszanak, amúgy nekem elég lenne 48Fő is, de 64 akkor 64[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #73816 üzenetére
Sok-sok jó ötlet, már csak lépni kell.
Amint kapok válaszokat a privinre, jelentkezem.
Vannak PHsok közt is olyanok, akik szervert béreltek, úgy emlékszem...tapasztalatokat írhatna.Pl ezek stabil szerverek, voltam már náluk:
https://www.4netplayers.com/en/battlefield4-server-rental.html50-es 35EUR/hó...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #73815 üzenetére
naa sniperhun és sniperpista már nem is jöhet azé legyen 1-2sniper slot, kb soha nem megyek vele, de azért squadonként ha van 1 szalonnás az jó rushon pl a votemap megint jó 5let ugyis tsen van a nagyja és el lehet dönteni hamar, hogy melyik mapot kívánjuk. a beindításra meg lehet 1p startos, ugyis van fennt mindig 3-4 tce tag aztán majd jönnek a többiek is. TCE közül kinek nincs prémium? vote negyvennyóc
jólenne spectator slot is, sok helyről bannolgatják a tce-t és mondják rá, hogy csíter így mindenki nézheti, hogy only pro team már én is lassan elérem az 1s kádét73822 Kovi: nem tudtam hogy olyan is van tetszik az 5let
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
odorgg
addikt
válasz prokxy #73811 üzenetére
Köpködés, sértődés, viták, garantáltak. Ha túl komolyan veszi valaki, akkor a játék/közösség rovására megy.
Ugyan ide vezet a könnyelműség, esetleg istenkomplexusz is, utóbbi a legrosszabb, sok ember még a leepkefingnyi hatalomtól is megőrül.Cod4-ben voltam majd egy évig ilyen brigádban, majd távoztam/tunk is mikor betelt a pohár, és már csak a személyes vitákról szólt az egész, hogy kinek mibaja van a másikkal...
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #73820 üzenetére
Votemap helyett szerintem egy votedlc megoldás még jobb lenne, aztán a szerver meg bedobna valami random pályát a legtöbb szavazatot kapott DLC-ből. Legalább kicsit különcködnénk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #73819 üzenetére
Irtam fentebb árat...48, 50 sztem is...
Odorgg: érthető, amit írsz, eddigi közös játék alatt nem nagyon tudtam elképzelni vitát. Fontos, h visszaélés ne legyen a jogokkal, főleg klán taggal szemben.
Este menjünk fel tsre és beszéljünk róla. Majd írom az ötleteket, keresgélünk, stb...Szerk: VoteDLC tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz odorgg #73821 üzenetére
Proxynak nem adunk akkor nagy hatalmat, mert felbassza egy jihad jeep és mindenkit kiszór a szerverről bocsi nem lehetett kihagyni
tegnap k@&##&&@anyázott TS-ben, mert megszórtam flash bang-gal, utána már csak azért is szórtam, mint a hülye gyerek én nem sértődök meg csak megjegyzek dolgokat
prokxy: 35euro/hó nem nagy kaland, 10 embernél fejenként egy ezres havonta
egyben ki is fizetnék 6 hónapot aztán meglátnánk mi lesz, 48fő elég is lenne, 50 gondolom spectatorral
szerintem elég lenne adminnak az egyértelműen csalót kidobálni és akkor nem lesz nagy anyázás[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz kisza25 #73824 üzenetére
igen egyértelmű a csalókra bann, redzone/base kemper figyelmeztetés, kick, majd bann szerintem így jó.
nekem is jó az akár 6havi kifizetés is.Artika:tudom a visszhang okát nem tudtam elképzelni mi okozhatja, az hogy a ts és a voice chat is ugyanazon gombon van, mivel 1 squadban voltunk, így tsen és ingame is hallottál, majd ma átállítom.
proxy: mikor lesz a konferencis tsen?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #73824 üzenetére
Nekem az a 35€ olyan soknak tunik egy honapra. Megjelenes elott meg nem ugy volt, hogy a 4 spectator + 2 commander nem szamit bele a jatekosokba, hanem az admin tudja oket kapcsolgatni? Tehat azokert nem kell pluszban fizetni.
-
-
fuvi
senior tag
válasz Bjørgersson #73826 üzenetére
slotonkent fizetsz minden szerveren, spec meg comm is elfoglal 1 slotot, max slotszam az 70= 64+4+2
-
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #73827 üzenetére
ja tegnap mentem egy kör lockert, dobtak egy flash-t nem láttam 10 másodpercig na mondom ezt ki kell próbálni, aztán medicnél bent maradt, ha meg már volt nálam szórtam párat
VAN der BOSS: engem 1-1 kósza jihadjeep nem is zavar, mert jó kis kihívás telibe verni, aztán olyan szépet pukkan De mikor valaki mást sem csinál.....[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #73831 üzenetére
Ne haragudj, nem akartalak megsérteni, ha bármi olyat mondtam, még1x bocs, sajnálom!
Sajnos, ha felcseszik az agyam, akkor eljár a szám, de nem gondolom én komolyan!Az egész szerver arról szólt, h azt a szart dobálták, 1-1 még ok, de amikor folyamatosan az repked, ááá, tiszta röhej!
1-1 jehad nálam sem gond, de ahogy írod, ha vki ezt tolja egész kör alatt, akkor persze, felhúz. Én is jehadoztalak már le, sőt, TCE-s is engem, nem gáz az, 1-2x, de többször az már vicc!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nocsak... lesz TCE szerver?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #73833 üzenetére
Az nem valószínű,ellenben szerver mentes szervezkedés az tuti lesz
-
Sósperec
tag
[link]
új küldi
Nagyon örülök neki. Így is olyan kevés bokorban vagy épp sziklán piknikező egyén van.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73838 üzenetére
tessék, de nem értem hogyan jön ez ide
amúgy van mikim, ki mondta, hogy nincs
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #73841 üzenetére
mondom, hogy kiderülne, hogy lány vagyok nem kérhetem meg mindig az öcsköst, hogy beszéljen helyettem
-
Sósperec
tag
válasz Bjørgersson #73844 üzenetére
-
odorgg
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #73849 üzenetére
Photoshop!...
Milyen puska ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- SörcsaPH!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elődjéhez képest nehezebb lett a Razer Basilisk V3
- További aktív témák...