Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom volt-e már.
Battlefield 4 EPIC 64 Man Base Jump[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi a kulonbseg a Deluxe es Premium kozott? Ket ilyen csomag is van, ami tartalmazza az alapjatekot es az osszes kiegeszitot is. Nem latok kulonbseget, melyiket kell majd vennem?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71639 üzenetére
Nem merem bevállalni, vidéken 576 van, majd megveszem itt 12999-ért a dobozost.
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #71652 üzenetére
Most akkor megmerjem venni skroy-tól? Az imént írtam neki. Meg tudom majd venni 12-13k-ért a dobozost is, de ha van lehetőség, kockázat mentesen spórolni, akkor...
(#71657) kovy29 azt látom, nem attól félek, hogy nem ad kulcsot, hanem hogy azzal mi lesz egy hónap vagy egy év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71657 üzenetére
Ok. Mi tortenik akkor, ha valami tortenik a kulccsal? Pontjaim, unlockok egy uj BF4 beszerzeset kovetoen mindent nullarol indit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71661 üzenetére
Megveszem a neten valahol a kulcsot, vagy akár tőle. Írtátok fent, hogy probléma esetben valami törlés következik. Ha ezek után beballagok egy boltba egy másik BF4-ért, akkor az addig elért eredményeim elvesznek, vagy onnan folytatódik?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71664 üzenetére
-
törölt tag
64-bites Chrome-al mukodik valakinek a Battlelog? Hiaba telepitem a plugint alola. IE-re kenyszerultem megoldas hianyaban.
-
törölt tag
válasz tom_tol #71684 üzenetére
NPAPI engedélyezve, böngésző újraindítva. battlelog-web-plugins_2.7.0_160_R2 kétszer is telepítve. Chrome utána is újraindítva. Gép is újraindítva. Vagy azt írja ki Battlelog-ban a kis sárga lefelé mutató nyílra, hogy plugin installing (amikor szerintem ez nem így van) vagy később böngészőt újraindítva update availabe. Hányszor kell ugyanazt feltelepíteni?
(#71683) Zolar nálad hogy sikerült Chrome alól indítani a játékot?
Szerk.:
Utána olvastam, hogy mi ez a NPAPI. Inkább (vissza) kikapcsolom és használom IE-ből a log-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem nem. Feljött az ablak, hogy download vagy continue. Nyilván harmadszor nem telepítem, a továbbra pedig nem reagál. Mindegy, rövidesen úgyis megszünteti a Google a NPAPI-t. E melletti pár perces olvasottaim szerint nem biztonságos bekapcsolni. De mondom, nem ástam bele magam.
Code running in an NPAPI plugin has the full permissions of the current user and is not sandboxed or shielded from malicious input by Google Chrome in any way. You should be especially cautious when processing input from untrusted sources, such as when working with content scripts or XMLHttpRequest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miért van magas pingem? Nem ritkán 100+. Kickeket kapom folyton. Ha battlelog-ban rábökök a mapra, akkor kiír akár 300ms pinget. Klikk újra, aztán 50ms. Megint klikk, most 250ms, stb. Speedtest.net jelenleg 262ms.
■ MSI B85M Gaming / Killer E2200 (driver only)
■ Linksys E1000 (dd-wrt) / UPC 60/6Mbit
■ Win 8.1 friss telepítés / Torrent kliens nem fut játék közben
■ Csak Európai szereket listázok, ami zömében német[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest