Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
i7 felesleges, i5 elég, ha 290x-et választasz akkor valami tri hűtős zafírt nézz, a gtx-et nem tudom.
monitorban 30" felett már zsebbenyúlós lesz, inkább végy 3 db 27-est. -
CsonkaImo
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Procit kell cserélni előbb. A két említett kártyához egy i7 passzol inkább, vagy egy i5 4,5Ghz-re megrántva. Full HD feletti felbontásra is kell az erős CPU... szóval ajánlott váltani a mostanit.
-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
azigen, a dupláért megszójják az embert, akkor én megszóllak a quatróért

de hogy legyen egy kis off is:
a megefelő topikokban is írtam már
Mijen végéját vegyek 290x, vagy gtx 980 mindenkép fc blokk is kell hozzá.
a procim fx 8350 a mostani végéja 7970 oc 1100/6000
A másik mijen monitort vegyek? 40" 3D FHD tv van most 35 ms válaszidő és stb
Méretben minél nagyobb lenne a jó, esetleg 3 moncsi élére állítva? ennél előny és hátrány is érdekelne
Fps game-re használnám csak, meg fészbúk is jól látható legyen
a 21:9 mennyire gáz? meg az összevissza felbontások? nekem az fhd az ismert, meeg még régről a 800x600 a többit elképzelni sem tudom. jöhet privátban is
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mire gyűjtesz?

-
bucketb0b
őstag
válasz
M@rdel
üzenetére
A legtöbben azért használják, mert abban is lehet kempelni és ritkábban hal meg benne az ember, mint a földön. Legalábbis úgy gondolják, mert ha én látok repülni egyet egyből leszedem, hogy ne érezzék magukat jól a kis "fun playerek" Menjenek csak foglalni ne a levegőbe verjék semmit sem csinálva.
-
válasz
TheProb
üzenetére
"lapozófájlt meg nincs SSD miatt."
Ez itt a probléma kérem szépen a memória elfogyásos problémáknál... ha nem írtam le 100x egyszer sem.
Nem szabad kikapcsolni vagy túl kicsire venni... a windows akkor is használja ha 1TB ramod van.
8-al meg aztán pláne egy mai combosabb játék esetén ami eszi a memóriát.Csinálsz egy 2GB körüli (ami az átlagos 32bites appok foglalási mérete) fix méretűt (max = min) és meg van oldva a probléma általában. És az SSD-n hagyod, mert folyamatosan használatban lehet játék alatt, ergo ha HDD-re ír közben a gép, akkor meg-meg akadhat.
A mantle meg nem hiszem segít, mert az tapasztalataim szerint méginkább memória igényes mód. (Jobban szereti a 3-4GB VRAM-ot és a 8+GB rendszermemóriát is, különben hajlamos azis akadozni.)
-
-
ZeroX92P
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Huje kov
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Múltkor azt mondtad elég volt.
Egye fene ha akarsz jöhetsz te is. 
-
prokxy
veterán
Ha lesz vmi nagyobb, közös megmozdulás majd egyik este, akkor dobj már rám kérlek egy privit...aztán jövök tankozni egyet.
Persze ha van igény egy ilyen noob-ra, mint én! 
Látom, h kovy csinált egy 41-1-et és ment itt a sírás, h így csal meg úgy csal, látszik, h egyesek milyen messze vannak még a tudástól.
Mit szól volna az én 59-0-mra CQ-en (nem is a kör elejétől voltam) és mit szólt volna Liquidator kolléga 100-1-ére??? Aztán meg reportolnak!
De lehet itt még atit, galit is említeni, na meg zerot is, amikor jeteznek..ill. ott van kisza a btr-rel, bizarre a tankkal, kovy meg csak simán mákos, ő nem tud játszani, csak n00b volt az ellen 
El kell fogadni, h ha vki jó vmiben, akkor azt tudja kamatoztatni és kész, ill. nem feltétlenül csal az illető! -
zzola
titán
Mi ez a Dupla XP megint?
-
iMaverick
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
SSD-n tök felesleges a lapozófájl,
?? Az nem is az ssd miatt kell... Annyi értelme lehet az ssd-re rakni, hogy akkor nem a lassú hdd-re kezdő el kirakni a ram-ból a nem használt cuccokat.
Én egyébként "kompatibilitási" okokból beállítottam 256MB-ot (!) pagefile-nak, de a hdd-re. (Ekkora mennyiségnél meg pont nem érdekel, hogy lassú a hdd. Viszont meg csak van virtuális memó.)
(#67475) Zolar: vagy magával a Skynet-tel játszottál. Végülis valahol el kell kezdenie az emberiség kiírtását, vagy nem?

-
M@rdel
őstag
Ez az AC-130 az életben is no skill fegyver!

-
TheProb
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
SSD-n tök felesleges a lapozófájl, esetleg 1-2 gigát be lehet állítani, de azzal se leszel lényegileg előrébb. 16giga, meg végkép nem ér semmit, max annyit, hogy annyival kevesebb helyed lesz. Hibátlan az SSD-m, ha erre gondolsz, meg nem is azon van a bf.
-
TheProb
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Mantle-re nem is gondoltam...

DX vmit telepített, kíváncsi leszek.
RAM van elég (8giga), vga-t meg nehezen cserélek laposba, de azért köszi

lapozófájlt meg nincs SSD miatt.
-
TheProb
veterán
Directx crash-re tud valaki megoldást/találkozott már vele?
Néha kidob, hogy kevés a memória, majd rá már mp-re DX crash és csak restartal lehet újra életet lehelni a gépbe.W8.1/latest nvidia driver
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már az sem........10k a nyerő!

-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez azért elszomorító...
(#67455) bunfi
Gondolom valami tizenéves menőgyerek... -
válasz
Gyula84
üzenetére
Hát lehet... ilyennel azért még nem találkoztam nagyon.

Nekem is próbálták már, jött az orosz sms a kóddal... de szerencsére megvédett.Fogalmam sincs honnan és hogy, több mint valószínű a nagy DDOS támadás alatt megszereztek pár adatot pár hónapja amikor volt... vagy valami backdoort találtak az EA szervereibe... de azis lehet a battlelogban van valami bug/hack.
Fene se tudja hogy csinálják... azóta jelszót cseréltem persze és nem is volt próbálkozás több.
De azért gondolhatod hogy meglepett a ciril betűs sms.

Mindenesetre az biztos hogy van valami az orosz hackerek kezében ami ütős az EA/Origin/Ellen ellen.
Teli van december óta a net ezekkel az esetekkel (vásárlások, csalások, acclopások stb). (Még azis lehet az Ubisoftos tiltogatás is innen ered, mer ugye azis Originból indult csalás).
Lehet hogy volt is valami leak, csak tagadják hivatalosan azóta is. -
iMaverick
addikt
Hiába, a terminátort nem fogják beengedni, úgyis csak kinyírtál volna mindenkit. Abban meg mi a játék? (Mármint Nekik.)
(#67451) aram01: na az ilyen kis csicska g&#@#@ládákat meg kellene keresni és addig ütni, amíg még tud könyörögni az életéért.

Mondjuk nekem még hál' Istennek ilyen atrocitáshoz nem volt szerencsém. A "szokásos" kotta szokott lenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aram01
nagyúr
lyaly, mit csináltok velem

-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
volt itt valaki akinek be volt állítva az sms dolog mégis lopták az accuntját ja és a trial verziós bf4et meg akár örökre is lehet használni ingyen...

-
aram01
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
kösz, majdnem elkúrtam

-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ki lettem bannolva "no pro gamer" szöveggel úgy hogy 2.7 KD volt kör végén.
Ez a kis csicska nyomorék állandóan sírt mert lelőttem shotgun-al........ de ő meg SCAR-H ment.
Battle report
Amúgy ezen a szerón már vagy 10 kört lenyomtam,de egy admin sem rúgott ki.
Gondolom kapott valami 5 éves kis nyomi aztán Isten módot nem adtak mellé a kedves adminkák.

-
Dtomka
veterán
Nem igaz egyre több a csaló...

ELEXiTRiXHD -
nrk
tag
Ebben a pillanatban:
ERROR Game disconnected... Stated reason: KPD too high
Hurrá.
-
Chris78
aktív tag
Hiába frissítem a "plugint" mindig csak azt adja be ,hogy frissíteni kell.

Download and install the latest Browser Plugin to play the game.
Download plugin
When you've installed the Browser Plugin
-
fornettisuti
veterán
Nálam mantle rendben.
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Nekem mára megmakkant a Mantle. Tegnap este még minden rendben ment, ma akármelyik szerveren vagyok max 30 fps-em van. Semmi beállítást nem babráltam. Drivert is cseréltem, VC redist is frissítve. DX11-ben oké minden, csak Mantle alatt jóval stabilabb minimum FPS-em volt. Amúgy láthatóan szebb a játék DX alatt. Valakinek van problémája a Mantle-val vagy csak már megint valami egyedi nyavalyám van...? -
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Anti makró

Muszáj lesz írni rá egy anti- anti makrót -
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De van amikor valamilyen rejtélyes oknál fogva még úgy sem talál be.

-
-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Le a kalappal, én azzal a geci tow-val nem tudok célozni
Soha nem bírom felmérni, hogy merre jár 
-
bunfi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
csak önámítás meg önbecsapás Pontosan az, szerintem megalázóbb az, ha hagyja magát valaki lelőni vagy csak azért nem játszik jól, mintha baserapelnének.
-
Én meg abban nem hiszek hogy az érettségit kell lebutítatni ahhoz hogy mindenki átmenjen...
Bár jelenleg ti álltok nyerésre.
-1

Mellesleg pont hogy a tét nélküli játék lesz egy idő után unalmas és érdektelen. Kell valami kihívás arra meg éppen jó lehet egy erősebb ellenfél legyőzése, pl összefogással. (Pl egy póker meccs ami nem csak pacsira megy hanem egy kisebb pénzösszegre... egész más élmény.)
Ahogy nézem jó régóta játszol te is BF-et, kezdetektől, énis... és én mindig azokat élveztem a legjobban mikor 20x elpicsázott valamelyik oldal (mert pl egy klán összefogott) és végre a 21körben sikerül legyőzni... többet ért, mint publicon villogni a sok béna között átlagosan játszva bármikor.

De persze kinek mi.
Le lehet gyengíteni a körülményeket annyira hogy élvezzük hogy nyerünk, de igazából csak önámítás meg önbecsapás. -
csa33ee
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Öcsém, most néztem bele egy-két videódba.Nagy tanár vagy, meg kell hagyni.

-
Liquidator
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
mindet be makkkoltad
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azt hiszem át kell értékelnem a repülő járművek elleni harcmodoromat. Hány óra játék alatt jött össze a termés?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Autobalance-os szerókon aligha van értelme, legalábbis nem vagyok mazo hogy aztán a switch után visszarakjon megint a másik oldalra.
(#67432) bunfi: Ez a mai napi termés, 2-3 kör alatt.
(#67433) Liquidator: A jet megúszta, de még volt idő korrigálni és az attack heli kapta az adagot.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Neked is a rögzítő gomb megnyomása helyett inkább a team switch gombra kellene kattintanod. Mit lehet élvezni ezen, hogy jobb vagy a másiknál? Ja meg még rögzíted és büszke is vagy rá? Oké..
Amúgy jó hulljon a férgese![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snip3r_HUN
addikt
-
almos94
aktív tag
Hol tudom Originen beállitani, hogy ne küldjön biztonsági kódot, ha másik gépről lépek be?
-
bucketb0b
őstag
válasz
afrojack1
üzenetére
Milyen pojén? Ez az igazság. A fenti 2 barátom rádöbbentett sok mindenre. Most már teljesen más szemmel nézem a dolgokat és átérzem azok helyzetét akiket eddig lelőttem és neveteltem rajtuk, mert csak a saját kdmat néztem bele sem gondoltam, hogy ez nekik fáj. Így megváltozott szemlélettel már teljesen más a játék. Ha úgy adódik inkább megöletem magam 10x csak, hogy nekik ne legyen rossz. Ha meg számodra ez nevetcség tárgya akkor nem vagy ide való! Kérlek ne neveteljél ki engem, köszönöm.
-
Sósperec
tag
Olyan jót tudok néha nevetni az itt folyó beszélgetéseken

-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csaltok mind a ketten most nem kell dobálózni a ritka szavakkal.. Egyértelmű a helyzet. Már jelentettem is mind a kettőtöket. Még szerencse, hogy van egy GGC admin ismerősöm. Rosszul jártatok, mert ő meg ismer DICE alkalmazottakat úgyhogy végetek!!!!
Ameddig itt örültök az ilyen statoknak másokat porba aláztok vegyétek már észre kérem szépen! Nem is tudom, hogy tudjátok ezt élvezni. Egyszerűen hiányzik az emberség belőletek. Na de majd a ban után
-
-
mackosajt
addikt
Illetve fontos:
üzenet kisza és Gyiku részére, vagy aki csak rajtam akarja levezetni a feszültséget, most ülök gép elé, keressetek meg a harcmezon -
Csaber
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem a legjobb eredményem [55-1] lehet hozni szóval az is meglőhető

-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De akkor ez személyre szabott nem? Ha nagyon kívánja a lelked a porba tiprod a másikat 1000-0val, ha csak szórakozol akkor meg 50-2? Vagy ez olyan, mint a kraken? Ha egyszer szabadon ereszted akkor vége mindennek még az alkotója sem tudja megállítani?
-
stoon
addikt
én pont ezt mondom menjenek a luserek simsezni vagy vagy csóri noob szervere, mert ha nem tesz a csapathoz akkor meg sírsz, hogy mekkora kretén, itt meg szidod aki tesz valamit! vagy elfogadod hogy ilyen vagy mész a megfelelő játékkal játszani : sims ,ott lehet sikerélményed ennyi ha nem bírod a kritikát meny ahova a lapos is ment ! innen el pont!!!!!négy!444
-
stoon
addikt
-
bunfi
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te is abból az A4tech egeres makróvideóból gyártottad? Abban én nem láttam tank specifikált részt, de lehet én néztem el és ott volt az SG553 és a Glock között...
(#67404) DeadMeat A helyzetfelismerés megy, én most supportozni fogok a többi meg oldja meg helyettem is. És akkor az én kedves édes anyámnak kell csuklani, mert képtelen felismerni, hogy engi és medic. A többi csak akkor ha ebből a két kasztból van elég.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
De most mi a szart csináljon, ha még a minimum engi szám sem volt meg, hogy kiszedjenek minket a tankból.. Szálljon ki és engedje magát lelőni a hegyen (természetesen a pálya mcomtól legmesszebb eső pontján) kempelő csipáknak? Ha egyszer olyan agyhalott az ellenfél, hogy csipát meg supportot visz tank ellen magára vessen.. bezzeg locker az tele van engivel. Mert oda kell ám... szimpla helyzet felismerés sem megy a játékosok 85%-nak szinttől függetlenül.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Majd érzékeli a pb egyszer és nem kell admin
Te is csalsz, ilyet tisztességes játékos nem lő..
Az egész squad gyanús. 23-11 az is több, mint 2kd
És még ezek után van pofátok megosztani (igaz nem te osztottad meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mocskos bagázs ez a tálib,mikor valakit lefejeznek a nyilvánosság előtt akkor is sajnálod őket?Melyik NÉP csinál ilyet a világon?
De ha lesz a TCE brigád, akkor szívesen!!!

és tényleg!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)