-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
spanglee001 #66298 üzenetére
akkor jó drága volt én megjelenéskor alap 5k prémium 7k volt
-
Griff55
senior tag
Nos rászántam magam a premium megvételére. Szerintetek 8600 HUF reális ár volt érte?
gondoltam várok még 20-25 ejró közé esik stabilan az ára de marhára nem akart...
-
eugabesz
őstag
válasz
fornettisuti #66294 üzenetére
....a káromkodásba...
-
Zin
őstag
5 masodperc s kilép..gyönyörű...13k megérte...15 honapos a win7 rendszerem...nem hiszem h az a gond..v mégis?
-
Zin
őstag
Megvettem eredetibe direkt.joint server..gondolkodik azt semmi...vicc komolyan mondom!
-
törölt tag
Hali! Emblemsbf.com oldalon találtam egy emblémát ami nagyon nagyon tetszik de mikor be akarom rakni ezt írja ki: "could not save emblem, it uses locked shapes". Ez mit jelent? Valahogy meg lehet oldani hogy használjam? Vagy nem lehet? Légyszi aki tud segítsen! (premiumom van)
-
Zin
őstag
Nah nekiestem a telepitesnek...Origin C-n van jatek masik meghajton.Ha pl majd masik HDD-t veszek az Originem ment mindent igaz? uninstallok,másik win miatt kérdem!Nem kell aggodnom akkor semmitől?
-
gali777
őstag
(Rohadt nehezek aztán a játékaik kell is a sok noskill fegyver bele emiatt
)
[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson #66274 üzenetére
Azért mondtam mert próbáltam a SLAM-et de kb semmire nem jó, nem tetszett. Fogtam aztán hármat raktam egy helyre a mine-ból, ha ráment akkor annak ott annyi volt. Elég hamar meglett az assig.
Ma a DMR-ekkel szórakoztam, 50-50-50 headshot-ot kell adni SKS, QBU-88 és M39-cel. Ilyen félig HC szerveren megcsináltam.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #66275 üzenetére
100hp-ról marad 10-12 ha rá rongyolok 3slam-re most magam ellen beszélek
de inkább aknát rakjatok az ugy is spotolhatatlan szinte csak ha a gunnernek prox scan van berakva akkor veszem észre
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Bjørgersson #66275 üzenetére
Nekem még kellene vagy 15 aztán már én sem bajlódnék vele,gondoltam slammel talán gyorsabban menne,azt nehezebb kiszúrni.
-
Ybron
senior tag
válasz
Bjørgersson #66270 üzenetére
jól van, ez benéztem.
-
Ybron
senior tag
Ennél az ULTIMATE ENGINEER a Destroy 25 vehicles with Mines messzemenően a legnehezebb acsi véleményem szerint.
Már az hogy mennyire nem sebez semmit és az hogy szarul is működik már már fogalom.
Ott repked fölötte kb 5m-re a heli és semmit nem csinál, mikor eszébe jut egyre esetleg rálőni akkor is a 2-ből csak egy lő, ami még nem is lenne nagy gond, mert mi van ha pont akkor kapcsolja a flares/jammer-t, de a vicc hogy utána már robban is szét, esélyt sem adva hogy javítsam.
Valakinek valami jó ötlete hogyan lehet kivitelezni minél egyszerűbben? -
Memphis79
aktív tag
Na sikerült ránéznem távolról de nincs nekem semmi felugró vagy vmi amire tudnék kattintani....
Elinditja látszólag a leszedett battlelog plugin exe-t majd mintha eldobná telepités közben.
A kedvencek mellett a sávnál csak a forditáshoz tartozo vmit dobja fel[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #66259 üzenetére
ez ilyen bf3 -ba is 64-s no explo szerverereken nyomul párszor össze akadtam vele kb bárhonnan leszed a pecsenyével
-
lofagi
addikt
Az ilyen embereket én se tartom skillesnek,h csak egy valamivel nyomatja éjjel nappal. Viszont ott a másik oldala is,h abban általában verhetetlenek az ilyenek. Igazából mindenkinek szíve joha,h hogy játszik a játékkal, csak hát pl az ilyen AAban kuksolok egész pályán ahol le se tudnak szedni az valahogy mégis lowskill számomra.
-
-Faceless-
őstag
válasz
RussianPaladin a heli killeket nézd
Rendszeresen van twitch-en, és ha bf4-el játszik, akkor LittleBird only. Be sem száll másba, ha meg foglalt másik szervert keres.... -
bucketb0b
őstag
válasz
És szerinted neki van élete? [link]
3133h bf3 (1336h pantsir, 22h centurion, 50h lav-ad, 54h tunguska)
1624h bf4 itt is a top3 AA
loadout: javelin, active radar, staff shell, ami repül semmi nincs kioldva, hát igen.. a skill szó számára ismeretlen, de a bf4 már majdnem tökéletes a számára, az 5 talán még jobb lesz, mert hátha még ennyi skill sem kell majd hozzá
Azt nem igazán értem, hogy pl. én ha "oda vagyok" a statért akkor kocka vagyok meg nolifer, de ha valaki beletol egy nap 8 órát az nem kocka, az pusztán "having fun". Az ilyenek nem tudom mit csinálhatnak egy nap, hogy ennyi szabadidejük van csak a bfre. Még mellette ki tudja lehet 2 órát filmezik, játszik mással is. Nem más életében akarok turkálni csak elég érdekes, hogy általában azok papolnak a noliferól meg kockaságról akik sokkal többet beletolnak[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz
de tegnap mondta hogy csak 250k ig megy
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez nem unhatja? [link]
-
-Faceless-
őstag
válasz
aram01 #66250 üzenetére
Próbáld meg másik böngészőben, a beállítás szinte biztosan azért nincs ott, mert első indításkor hozza létre a mappát is. Talán ha single-ben elindítod, akkor is létrehozza, de ennek semmi köze a pluginhoz.
Szerk.: Ez lett volna a következő, de akkor már nem érdekes
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #66256 üzenetére
de az volt, közben írtam fentebb is
na most bemásolom a profil fájlt, és meglátjuk
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #66254 üzenetére
most akartam szerkeszteni
chrome-otmegvan nem láttam a szememtől: ez a rohadt króm letiltotta a pluginokat
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #66251 üzenetére
nem tudok, írja hogy töltsem le a kereső plugint, de hiába ez az üzenet jön elő megint
-
sensejke
aktív tag
válasz
Bjørgersson #66249 üzenetére
-
aram01
nagyúr
erre
valakinek van ötlete? -
Zin
őstag
Holnap jön meg a jatek.Van olyan oldal ami ossze foglalja hogy mi micsoda? Magyar oldalra gondolok...
-
aram01
nagyúr
válasz
@rglaaf #66226 üzenetére
felraktam újra a játékot de előtte kimásoltam a dokumentumokból a prof_profilet, másolnám vissza de nincs hova
gondoltam azért nincs mert még nem hoztam létre profil mentést a friss játékban, lépnék fel de a szerverkeresőben nincsenek pingek,mutatja hogy töltsem le a Browser plugint, leszedem rányomok, felrakja és semmi ugyanaz, valakinek ötlet?
jah pb-t frissítettem -
-Faceless-
őstag
válasz
fasirTTT #66236 üzenetére
Akkor nézd át mi fut alatta fölöslegesen. Tuti, hogy valamivel össze akad, más nem igen lehet (minden bizonnyal nem rendszeralkalmazás, hanem valami amit te raktál föl). A win 10 meg, amint megjelenik kötelező. Ha tényleg képesek azt megcsinálni amit ígérnek, akkor nem is kérdés kell-e.
-
fasirTTT
őstag
válasz
-Faceless- #66235 üzenetére
semmi más gémnél nincs
nem hiszem hogy bármi is túlmelegedne
pl BF3-al semmi para nincsmindenből a legújabb driver van fenn.
mondjuk most toltam és 2x bf4 működése leáll hibát dobta kiCorsair Vantage 2x4Gb
MSI GTX770
ASUS P8H77-V
i7 2600
a bf4 pedig egy Corsair Force3 120GB SSD-n vana ház elég jól meg van hűtve
lehet már csak megérett 1 Win 7 reinstal
-
-Faceless-
őstag
válasz
fasirTTT #66234 üzenetére
Más játéknál pl. Crysis 3, vagy hasonlóan hardverigényes dolognál tapasztalod? Hardvert tudnál írni? Drivert a legfrissebb stabilat használsz? Kizártnak tartom, hogy ez a játék lenne. Valami folytonosságot nem venni észre? Mondjuk azonos pálya, vagy valami túl melegszik.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson #66228 üzenetére
aki nem használ origint?
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valakinek van valami tipp vagy ötlete, hogy az mért van mikor gémelek random kilép a játékból, semmi hiba se üzenet, se semmi, mintha Alt + F4-eznék ? -
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #66228 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva akkor nem, meg külön játtékként kezeli.
-
aram01
nagyúr
sziasztok újra kell raknom a gépet a beállításaimat: irányítás, video beállítás stb, le lehet menteni hogy csak újratelepítés után "aktiválnom" kelljen csak? Ha igen hogy?
köszönöm -
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #66216 üzenetére
azért kérdezem, mert Rouge en 3ribbont szedtem össze és nem adott be semmit
csak kettő volt meg minden körön...[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
az I'm Dynamite nevű assigmentből a Bomber Delivery ribbon x3 2/3 azt china rising mapon kell megcsinálni vagy mi?
-
Ybron
senior tag
válasz
FollowTheORI #66208 üzenetére
Micsoda...? a bf-be ilyenkor már kigyulladt volna
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
válasz
yodamester10 #66206 üzenetére
Ja ez olyan mint amikor a fuvaros betelefonál a főnökének, hogy..
-Baj van főnök. Összetört a kocsi
-Mi történt?
-Letört a visszapillantó.
-Az nem nagy gond..ragaszd vissza.
- Még nem tudom mert még rajta fekszik az IFA. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Cseri0058 #66201 üzenetére
Attól függ melyik stílus jön be jobban. A Hardline inkább CoD, CS, Payday vonalat képviseli, míg a Bf4 inkább a nagyobb harcterekre és járművekre fókuszál, persze ebben is vannak infantryra hegyezett játékmódok és map-ek. Szerintem a 4 jobb választás, több stílus keveredik benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Demót kap a tavasszal megjelenő Roadcraft
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!