Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Jovok Prokxy, viszont aki TS-re nem jon az jatszani se, mint multkor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Jó is az, szeretjük!
Csak bannolva vagyok onnan is! 
Tegnap mentem volna gyiku és asthun után, aztán onnan is kivágtak, de mondjuk oda nem mehet fel a fél TCE!
Ma lehet más map is, tökmind1, csak tankba ülhessek!

-
kriszpontaz
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Én Only Golmud No Sniper szerverre járok ha tehetem
. -
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nekem több killem van gyalog bf4-ben, mint konzervben

-
spanglee001
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
mindíg ott verik magukat a hegyen, a darun, és a tartó tornyokon 3 oldalról csattognak. Ha meg beülök valamibe pity pity és vége a doboznak hiába az AP akkor is betalál, aztán szaladgálhatok kilómétereket.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
járműben mit zavarnak a sniperek? legalábbis golmund tipikusan járműves map, csak akkor kutyagolok, ha kiszedik alólam a vasat

-
válasz
spanglee001
üzenetére
Ezt a sniper paradicsomos dolgot sosem tapasztaltam Golmudon... legalábbis CQ módban.

Járművezni az az egyik legjobb pálya amugy, azért eszi a fene őket ott.

#69486) kisza25
Nah igen... konzerv huszároknak szopi van ott.

Mire megvesszük senki sem játssza majd.
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
estére megunom (felbasz agyilag sokszor
) szerintem levezetésnek jó lesz egy kis bf4
fura ezt mondani, de sokkal könnyebb érvényesülni bf4-ben, mint hárdlányban, ott ugye nincsen igazán OP jármű, CAT/HAT még az lehetne, de 1db RPG kicsinálja, vagy 2-3db m320, akármit pakolsz rá, előre sem egy versenyautó, na de lükiben.... a defektescsiga bedől a kanyarban és ott hagyja
a netcode szokás szerint rosszabb, mint bétában volt, csak 1-1 szerveren adja normálisan, ameddig megveszitek 4-5eFt-ért talán gatyába is rázzák
-
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
tegnap silk road caflatok tankkal elég jól megy odorgg rám spawnol, hirtelen egyszerre lőtt minket Tank, heli, JET, kampó (ez utóbbi nem lőtt minket, hanem velünk történt
) ez a körben igen sokszor megismétlődött, 5 után már nem számoltam, a végén már ezen nevettünk, hogy rám éled és instant kill
ja sokan megkérdőjelezik, hogy tisztán játszom-e, mert általában top3 ban vagyok, elárulom a titkot: (26 Flags captured) -
-
prokxy
veterán
Tegnapi locker kör, 37/10, második hely, így kezdtem:
Fegyó beállít, squadtársak lecsekkolása, áá ezek bénák, másik squad, ez jó lesz, deploy, paff, kés a hátamba. Király, köv spawn, in combat, látom, megöli az ellent, deploy, bamm, lelőnek. 0/2 és még nem is lőttem egyet sem
Miért nem lehet ezt a spawnvédelmet bekapcsolni? Ez ilyen bonyolult lenne????
-
daveoff
veterán
Srever Update Mar 25
• Fix for frequent server crash
• Fix for being stuck in apparent Revive state after death -
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Este BF4?
Kovy, akkor jössz, ugye?
Már várunk Zeroval és EMS-sel!DEADWING, Maxx!!!!
Lehetne este egy kis TCE-OCG ökörködés!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ne értetlenkeggyé má.

-
tom_tol
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
csak így lehet, amit kisza25 írt ....
-
dokee78
félisten
A fegyverekhez tartozó battlepackban 3 kiegészítő van az adott fegyverhez? (jelen esetben AK5-C)
Véletlen szerűen vagy sorban? -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Bírom, nézd meg a BF4 bemutatóját amiből az elején idézett, hatalmas volt és akkor is 100% egyetértettem vele. [link]
Mondja is inkább azt ajánlja hogy bf4-et vegyen aki filózik, most már 8-9et adna rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spanglee001
addikt
semmi
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Battlelogban hogy tudom beállítani, hogy mindig látható legyek?
Haverommal szoktunk közösben nyomulni, és sosem lát, mindig ki kell X-el a jobb felső sarokban a nevemnél a rejtettséget
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sikerült neki (havernak), csak már magam sem emlékeztem mit kellett.
Jajj mennyire egyet értek, ezután már a singlet se akarom kipróbálni

-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kapd>>>>>>>>be!!44!!44négy!4!!4
-
lolal
senior tag
Én szívesen látnék pályát a BC2 ből is . Pl az Atacama Desert-et . Egyik favorit volt.

-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
múltkor sem jöttél miért pont most tennéd

-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"Milyen TCE war lesz man, he?" => pont olyan, amiben Te nem játszol majd!

Aki át akar igazolni máshová, ne warozzon!
-
-
SkyS1gn
félisten
Ilyenkor mi is a teendő?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'MI7-S-HiTMANhun' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
-
Szerintem nem lesz BF3-as map.

Amit én várok az lesz pár éjjeli cucc, meg a community map és ennyi.
Én azt sem tudom melyik régi map nyert amugy a közvéleménykutatáson, vagy közzé tették e valahol. -
iMaverick
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igénytelen vagy?

(#69430) CsonkaImo: +1
Más: azért remélem ezt a night módot majd valahogy ki lehet választani, ha bekerül az éles BF4-be. (Értem ez alatt, hogy automatikusan az összes pálya ilyen lesz, hanem majd valahogy ki kell választani a server browser-ben.)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Legnagyobb gond a fény/árnyékok megoldása volt, még most sincsenek kész, meg járművekre lámpa meg a pálya többszáz részére ahol van, csak nappal nem kellettek, mindenhova el kellett helyezni fényforásokat, majd megoldani hogy amire jut fény a környezetben rendesen legyen renderelve, rendesen tökröződjön és verje vissza a fényt, exc exc.
Thermal meg irénkét is biztos finomítják, most is állítgatják folyton

BF3 map feldolgozás? Mire gondolsz? Régebbi címekből emelnek át ha fognak (remélem)!
-
Csaber
senior tag
paraolimpia :

-
prokxy
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Zavod még oké, h a kihalt orosz tankjavító kokisötét, jól van, de egy Shanghai??? Játszottam ott pár kört, de röhej az a sötétség. Egy reklámokkal teli város nem ilyen.

Cris99! Jó, persze, van benne munka, h világos helyett sötét legyen, de könyörgöm, ne tekintsünk már egy ilyenre akkor nagy fejlesztésként vagy akkora nagy adományként. A B-hez közeli hídról a B-pontnál lévő lejáratnál az ellent nem láttam sem IRVN-nel sem Thermal-lal, ilyen szarul van megoldva, akkor miről beszélünk?
Na lényeg, van akinek ez tetszik, van akinek nem. 
A BF3-as map feldolgozásról van már vmi hír?
-
@rglaaf
veterán
-
Edem05
őstag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Lehet csak nincs sok értelme. Ha helizel sz@rt se látsz a lentiekből, aztán szépen leszednek stinger-rel meg ilyen bemérős baromságokkal. Ha a földön próbálkozol akkor meg 50 méter a látóhatár kb. IRNV és FLIR se ér semmit ugyan úgy 50 méterig jó, ha ettől távolabb van az ellen nem látod mert csak halványan van a kukkerben.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem marha jól néz ki. Más dolog, hogy mennyire lehet játszani rajta.

-
kriszpontaz
veterán
-
-
Edem05
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Shanghai-on még nem voltam, csak Golmud-ot meg Zavod-ot láttam. Golmud még úgy ahogy elment de ez a Zavod a köddel, hát ez gusztustalan tényleg. Ha ezek a pályák bekerülnek az alap verzióba, akkor ezekre tuti nem megyek majd. Egyből ALT+F4!
Jelentkeztem én is erre a war-os izére.

-
Edem05
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Maradtak volna inkább a Dead Space-nél! Még meg kéne csinálniuk a 4. részt.

Tegnap kipróbáltam ezt a cte-t. Ezek az éjszakai pályák játszhatatlanok! Főleg Zavod, ott nem csak sötét van hanem még van egy kis köd is. Förtelem. Ha ma jössz, meglátod te is. Nekem nem jött be.

-
Bjørgersson
félisten
Egy szempontbol jobb a 3, abban van M4A1.

-
eugabesz
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
Az a baj,hogy talán nincs az a sok száz hiba,mint eleinte,de mikor kijön valami javítás,mindig el is rontanak vele valamit.Ergo,az alap foscsi,s azt hiába tákolják,sosem lesz az igazi...
Lehet nekik kellett az a pár tízezer user is,aki azért vásároltam meg,mert a konkurencia előtt kiadták,de szerintem a biztos vásárlók némi bosszankodás után elfogadták volna,hogy kicsit késnek vele,mert még nincs teljesen kész.
Csak megfelelően kellett volna kommunikálni.De itt mindent a pénz mozgat.Sajnos... -
iMaverick
addikt
Jó ez az oldal. Ezek szerint a két fegyver között marginális különbségek vannak. Mindegy, én az AK5C-re esküszöm ettől függetlenül.
(#69415) dokee78: a BF3-mal én is így vagyok! Végülis nem volt rossz, de a BF4 valahogy jobban megfogott. (A program hibáival együtt. Oké-oké, ezeket folyamatosan javítják, de az a preAlfa változat, amit annó megvettem teljes áron, az azért ocsmány munka volt!)
-
dokee78
félisten
válasz
sixpak
üzenetére
Én is csodálkoztam elhiheted.
Mikor jöttek a trailerek,akkor eldöntöttem megveszem teljes áron,amikor megjelenik.
Megláttam a gepigeny,na akkor volt hidegzuhany.Első FREE hétvégén gondoltam kipróbálom.
Hopp only 64 bit.Vettem 4 GB RAM-ot.
Jött a következő FREE. (Game time)
Felrakom a már 64 bites rendszeremre..
Indítom,bedob az Operation lockerre.
Smiley az arcon,futok,ölök kifagy.
Gondoltam BF4 fícsör a fagyás,majd javítják.Bedob Lancing mapra,egyből fagyás.
Innentől már abszolút állandó fagyás.Jó gondoltam ez kimarad,vissza BF3.
Na kidobták akcióba,gondoltam 2.900-at akkor is megér,ha sokáig nem tudok játszani.
Gondoltam majd Commanderkedem. (Itt még nem tudtam,hogy minimum 10-es szint kell.)Nem bírtam ki,csak felraktam kipróbálni.
Belőttem 1024x768-ra lowra.
És gondolom az azóta kijött patch miatt jobban fut gyengébb gépeken.
Nyilván nem gyönyörű így,de élvezem.
Nagyon ritkán le esik 10 fps-re is,de ez olyan ritka,hogy említésre sem méltatom.
Max 24 fős szerverekre megyek,nagyobb szervereken azért van lagg.Sőt anno sokan mondták a BF3 topikban,hogy a 4 rosszabb.
De amióta megvan a 4,azóta a BF3-at el sem indítottam.
Pedig az prémium.
Itt is gondolkodom a prémiumon,de lehet azok a mapok jobban terhelnék a gépem.Na ez jó kis reggeli szösszenet lett buszról.
Go munka és előtte persze kávé.
Délután Game
-
pohár
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
rosszul emlékeztem akkor, de azt tudtam, hogy valamelyiket ők csinálták

hú, de megkívántam egy kis Ziba Towert, uh

-
dokee78
félisten
Tudom,hogy megszokás kérdése,de:
AK-5C vagy AKU-12? -
sensejke
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Tessék. Innen szedte bigMooney is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rios motor írta
.
javítok, mint a kis angyal
Csak bannolva vagyok onnan is! 

Ill. mostanában volt a dzsungeles, de abból is mire lesz vmi...
Na lényeg, van akinek ez tetszik, van akinek nem.