Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Remélem most már conquesten is lesz A10/frogfoot/kínai verzió , nem csak rushban. Meg ez az attack/stealth jetek gondolom ugyanúgy mondjuk pl. az amcsiknál A10/F18 mint a 3-ban, csak most már nem ugyanazokat lehet unlockolni hozzájuk. Nagyon reménykedem, hogy lesz az attack jeteknek bombázás, ha már földi célpontok ellen megyünk velük
szerk: most nézem, hogy conquesten mennek azokkal a jetekkel
(#6354) Cris99: 4. képen a jetnek a camouflage befigyel
[ Szerkesztve ]
-
-
eugabesz
őstag
Looking to get into the beta? Here’s how:
How to Join: Join the Beta on:
Pre-order the Battlefield 4 PC Digital Deluxe Edition (Available on Origin) October 1*
Battlefield 3 Premium member October 1*
Registered owner of Medal of Honor Warfighter Limited Edition or Digital Deluxe Edition October 1*
Open to all Xbox 360, PlayStation 3 and PC players. Download from Xbox Live, PSN and Origin.com. October 4*És ez már hivatalos,mielőtt még bárki összekutyulná.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
gali777
őstag
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #6368 üzenetére
Ööö, de!
De most nem távoli asztallal tolom!
(#6369) VAN der BOSS: kb 2 centire vok a monitortól, de így sem nem látom, h mi van bekarikázva!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #6342 üzenetére
micsoda trailer
annyira nyomják megint a levolution-t, aztán közben egy kis szar ház sem esett szét a beta előtt
ez mind szép és jó, de remélem nem olyan lesz, mint a vígjátékos filmek egy részénél, hogy a trailerben benne van az összes jó dolog (ott pl. a poénok)#6360) Def26nem kellett leszállni, de én "singleben" (botokkal 32s szerveren) a hatás kedvéért mindig leszálltam
(#6363) Cris99 má' bocsánat
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintetek megújul a ház fizikája? Csakhogy élethűbben dőljenek össze az épületek. Ja és persze nem singleben hanem multiban.
Üdv. Johnny
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
veterán
Sziasztok!
Tudom, nincs varázsgömöbötök, de kb. egy GTX 650 Ti-vel és egy Phenom II X4 955-tel mire lehet majd számítani BF4-ben? 5770-ről erre váltanék, 7850/70-re nincs pénzem. Olyan asus 7870 ami jó lenne, már rögtön 60k...
Illetve a munkámhoz jelenleg jobb az nV, így azért gondolkodom abban.
Üdv. core2
-
devilinsid3
addikt
válasz Neil Watts #6381 üzenetére
nekem van varázsgömbön, szóval ne sértegess
2 hét múlva beta majd kiderül mire lesz elég../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
gali777
őstag
válasz Neil Watts #6381 üzenetére
Felbontástól függ. A 3 azon szerintem eldöcög fhd-ban. A 4 se lesz akkora előrelépés szerintem, hogy amin elment a 3 azon a 4 ne menne. Legalább low-on szerintem vállalható, de 2 hét múlva okosabbak leszünk.
-
veterán
-
Frozzy
őstag
BREAKING ILYEN lesz a Battlefield 4 Deluxe Edition fém doboza!
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
nanorambo
őstag
Végre van hangulatuk a pályáknak.
-
Gippo
senior tag
Mennyibe, hogy a betában mindenkinek az első dolga lesz ledönteni a felhőkarcolót? Már látom előre, ahogy ott állnak és lövik
-
prokxy
veterán
Azt vágod, h az egyik csapatnál, ha az attack helibe spawnlosz lövészként, akkor simán lövöd a felhőkarcoló azon pontját, ahol a felső zászló van? Meg sem számoltam, h hány multikillem volt vele az ajfában!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
válasz jonnyjoker01 #6391 üzenetére
hogy lehet élethű egy élettelen fal?
(#6390) prokxy majd elé tesznek egy falat, mint a bf3ban a pantsir elé, hogy ne tudj kilőni onnan
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #6354 üzenetére
Az a tigriscsíkos jet elég komoly
Az én tankom rózsaszínű lesz... előbb-utóbb mindenki ismerni fogja"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #6398 üzenetére
50/1-es statnál szerintem az enemynél mindenki buzizni fog Teljesen mindegy, ha kék, vagy ilyen tigriscsíkos színű is lesz.
Az a lényege, hogy a pálya másik feléről észre lehessen venni. Éppenséggel megteszi a citromsárga is, vagy éppen ha tennének be aranyszínűt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
BC2-vel mivan? 2 üres szervert találok... nemrég még volt...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest