Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
Tud valaki arra válaszolni, hogy miért csinál ilyet a játék:
Meg van a 60FPS, de kb másodpercenként levág 1 FPS-re, aztán vissza 60-ra. Full LOW beállítások mellett is. Megjelenés óta ezt csinálja, jött már egy rakat patch, gép is újra lett téve azóta már egyszer, de semmit nem javult. Nem is játszom vele, csak gondoltam most ránézek. A BF 3 tökéletesen fut, ez meg még mindig játszhatatlan. -
kissadam22
tag
Sziasztok tudom hogy hülye kérdés. Megneztem jo par képet videót. De én nem talaltam es nem is tudtam megszerezni a phamtom dögcetlit.. hiaba kerestem sziklák alatt.. ha késsel ölöm meg az ellenfét akinek van phamtom dögcetli akkor nekem is meg lesz.. köszi
Kell a Bow nekem mit hol keressem köszi -
G33Z@
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Eddig csak jettel tapasztaltam. Ha heliutas vagyok, vagy gyalog kikerülök elhomályosul, de látok. Jettel fekete a képernyő. Ja és csak HC szóval minimap nuku :-)
-
marilllyo
veterán
Ultimate commander. Egy 1500-as metro kör alatt megvolt minden a vehicle drop-ot leszámítva.

-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
ja, de rosszkor nyomod E-t akkor meg kipottyansz

-
spanglee001
addikt
nekem alapból elsötétül a kép ha elhagyom a pályát a kezdetek óta, csak árnyékok látszanak éppen, volt hogy én sem találtam vissza, főleg ha minimap sincs. 7970
Lehet a tv-t ignorálni E vel
,áááááá mindennap tanulni lehet valami, főleg mikor helit lőnék vele mellé megy, mire földbevezetem a tv-t ki is szednek addigra. -
Enton
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
-
@rglaaf
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
mondjuk a ha nem 100 tiketes szerverre mennél, hanem kicsit nagyobbra nem lenne 10 perc alatt vége a körnek
-
bucketb0b
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Azért dob ki az admin, mert valami olyan dolgot csinálsz vagy használsz ami tiltott. A háttérben futó játékra nem tudok mit mondani, egy idő után átvált magától a bfre, ráadásul nem hiszem, hogy megerőltető lenne rányomnod, ha tudod, hogy joinolsz és játszani akarsz.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem. Relatív újonc vagyok..
1: Miért rug ki az admin a szerverről?
Nem csináltam semmit. Reason: kicked by admin... 25 ms-os válaszidőm volt, német szerveren voltam... Szóval mi miatt szokás kirugdosni az embert? Nem, nem csaltam...2: mikor kiválasztom a szervert a webes felületen, akkor miért háttérbe indítja el a játékot? Lehet ezt állítani, hogy vátson rá, ha sikerült csatlakozni? Néha észre se veszem, hogy már ott fut a játék a háttérbe, én meg kint állok, mint pnban a fsz.

3: Az normális, hogy SSD és I7 esetén is tök lassú, mire be tudok jutni egy szerverre? Nem queue-ban vagyok, hanem a joinolás olyan lassan megy érzetre, hogy majd megőszülök... UPC 120-as netem van, erős gép.. lehet mindekinél várni kell, de valahogy igy 2015 elején ez olyan elszomorító.. és tök rövid egy játék, mire belejövök már vége (érsd: rájövök kit kell lőni
), amikor vége akkor megint várni kell egy csomót, mire megint lehet játszani.. 
Köszi
laca
-
Enton
addikt
válasz
eugabesz
üzenetére
Én is ezt pártolnám, de kik vagyunk mi ehhez hogy ezt mi megmondjuk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hozzák szépen át aktívan a meglévőre a CTE-t dedikált szerverekkel és még járnék is rá hogy nézzem mit csináltak. De egy külön játékot ezért nincs kedvem tartani. Hiába fizettem ki a prémiummal a lehetőséget hogy CTE-zzek.Nálam is ilyesmi a net is hiába megyeszékhely, pont erre csak ez a vacak t-home van telefonon, jó esetben 700kbps le 80kbps fel a max, 40 alatti pinget még nem láttam a nevem melett, pedig sokan vannak 20-as meg hasonlókkal is.

(#61981) kisza25:
Ez a járművek testközelből külön megérne egy misét, akármelyik járgányt rakod egymás mellé. Kész vicc az egész, a TV-k átmennek az ellenen, gyalogot is csak ha arcba kapod akkor hal meg tőle.
Plusz a TV-re elférne egy detonate gomb is simán, ne csak ignorálni lehessen "e" betüvel.
Ha lehet kerülni kell a testközelböli járműharcot, tisztes távolból zászló körül fedezék környékén piros zászlók felé arccal, és akkor talán van esély ellenfelet szedni. -
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szerintem meg ugyanúgy feltűnő HC-n is, ha beadja a hitreg, akkor meghal az enemy, ha nem akkor nem, ilyen egyszerű, azt meg látom hova célzok. Vannak HC-n is olyan helyzetek, amikor nem adja be, de szerintem az nem a hitreg hibája, inkább a szerver, vagy a net hibája. Szerintem nagyon sok függ attól kinek milyen a net kapcsolata, és hogy fut a játék. De legtöbb esetben én magamban keresem a hibát, ha valami nem sikerül. De ilyennel még soha nem találkoztam, hogy jármű sebzést ne regisztrált volna!
(#61983) kisza25: Pontosan! Én 30-40ping felett sosem játszok, ez alap szerintem, 70-80-as pingnél már érzem a lag-ot és lépek is ki.
(#61984) bucketb0b: Azt ne várd, hogy a mellélövést regisztrálja a hitbox....

-
bucketb0b
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Azért, mert amíg HC-n 10 mellé lövés semmit nem jelent addig normálon az 1 ember fél hpja is lehet a sebzés különbségek miatt (a 10 egy példa volt, de remélem érthető volt a logika).
(#61983) kisza25: igen van ilyen, de szerintem a következetesség nincs meg a játékban. Van olyan, hogy egyik nap x szerveren lelőhetetlen vagyok, mert mindent bead, de van olyan is amikor gyakorlatilag a háttal állót nem tudom lelőni, mert nem ad semmit. Ez szerintem nem csak net/ellenfél függő, hanem szerver random hitreg függő is

-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ahogy tegnap leírtam teljesen szerver függő, találtam 2-3 olyan szerót ami bf3 szerűen adja be inf. a lövéseket

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
HC-n kevésbé feltűnő a dolog normálhoz viszonyítva, még ha kicsit "csúszik" is a hitreg, de még így is könnyebben halnak. Példa okán (nyílván szerverfüggő a dolog) normálon majd egy tár belement az ellenbe 3-4es sorozatokkal és semmi eredmény. Proxy-ékkal toltuk akkor épp Locker tdm-en. Bár ennek már kb. 2 hete. Amíg nem javul nem látom értelmét játszani.
-
kisza25
félisten
válasz
regener
üzenetére
igazából ezen már gondolkoztam, hogy mikor közel harcolok IFV-vel és tudom, hogy minden lövedékem betalál (AP alatt nem tudom minek veszi, mert az le van védve) kör alatt ki sem szállok 1x 50% + ACC-m van 1x 15-20%, azt hogy? na mindegy is, mert letojom, de nem tudják megoldani, hogy rendesen számoljon, akkor inkább azt az adatot jobb, ha ki sem írják

egyébként nagyon nem mindegy, hogy mekkora kijelzőn játszik az ember, mert 15,6" laposon nem igazán láttam a lövedékeket, hova mennek, most újra 24"-on meg látom, borzalom milyen szórása van a fegyvereknek akkor is, ha pötyögtet az ember velük, azért az már egy vicc mikor brust-al a 3 lőszer 3 különböző irányba repül, de egyik sem oda ahova céloztam

-
eugabesz
őstag
Azt úgy nem lehetne esetleg,hogy eleve jól megírni egy játékot??Ha már pénzt kérnek érte...egy ingyenes játékban még talán! elmegy a kisérletezés,de azért na...

regener :Szerintem én még ráadásul a netem miatt is szopóágon vagyok,van egy pl. locker-en,hogy 40-51 aszisztot kapok..szerintem messze vagyok a gerincvezetéktől,azért lehet ez...
-
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már miért ne lenne feltűnő?
(#61976) Taposo: Ezt a kódot már felhasználták....
-
Taposo
aktív tag
Ingyen aranyszatyor 438B-S4TA-S2ZL-FQFN
-
Enton
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Éppenséggel a hitreg csak tán számít, főleg sniper puska 1 találat bárhol öl dolognál, illetve az összes 100 damage-el bíró fegyvernél.
Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy HC-n hitreg "off" a default, costum szerveren ez talán lehet "on" is.(#61973) eugabesz:
Ez sajnos tényleg ilyen, szervere válogatja, de általában ilyen, és már az eleje óta van ez. Nem hiába megy a sírás a netcode és hitreg duóért béta óta. De még sokan talán a bétában lévőre esküsznek a legjobban.
Ajánlott tehát megkeresni mindig az aktuálisan éppen számunkra éppen jól üzemelő szervert. Favorit opció révén ezt szerencsére könnyen orvosolhatjuk.
(#61976) Taposo:
Felhasznált kód.

-
kisza25
félisten
válasz
eugabesz
üzenetére
olyan szögben találtad el, hogy lepattant a lövedék
ja RPG-nél vannak érdekes dolgok, általában pár méterről lövöm vele a járműveket, kb 70-80% eltalálom vele és 33% az acc-m
mert tényleg így van ahogy mondod, hogy kb minden 3. találatot figyelmen kívül hagy és akkor még arról nem is beszélek mikor kilövöm 2 méterről pl. a tankra és az közvetlen a lövés után megöl, azaz RPG elvész az éterben
(nem a levegőbe beszélek 1700+ killem van vele és nem TDM-en rohangálok vele emberek után) -
Enton
addikt
Ezt a CTE dolgot meddig fogják még erőltetni?
Mostmár így az őszi nagypatch után simán áthoznám rendes játék alá, külön serverekkel, ahogy most is van végülis csak cte alatt.
Egyszer leszedtem a 20GB körüli CTE-t FS mapokk alatt. De ezen dolgok miatt nem igazán ér meg ennyi helyett a teljes játék melett.
-
daveoff
veterán
válasz
regener
üzenetére
Ha kicsit távolabbról lősz, akkor szerintem igen hasznos, hogy tudod mikor lőttél fejre, főleg normálon, ahol nem elég egy fejlövés a halálhoz. Szerintem ez mindenképpen segítség, különben minek tették volna bele, csak tudni kell használni. Mondjuk engem nem érint, nem normálozok....
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Pár napja lecseréltem a 7870-es kártyámat egy 280X-re. Sok időt töltök a levegőben leginkább jettel, és mióta az új kártya van, ha elhagyom a játékteret, teljesen elsötétül a képernyő. Ha sikerül visszajönni a pályára teljesen rendbe jön, de legtöbbször nem találok vissza... Másnak volt hasonló problémája?
-
-
pohár
félisten
-
jbauer05
tag
Hogy tudok DMR pontokat kapni, mert ki unlockolnám az sks-t. Jó kis fegyver, imádtam a BF3-ban, Noshahr Canals tdmben vettem hasznát a legjobban.
-
-
válasz
sixpak
üzenetére
Na, megmondom mi van, hogy más is okuljon belőle.
Ahogy az egyik kolléga mondta feljebb, az működik.
Másolás - uninstall - Origin letöltési mappa megváltoztatása arra, ahova másoltam, majd elindítani a letöltést és várni 10 percet, gondolkodik, majd telepíti az egészet dlc-kel együtt....ennyi.
Kösz mindenkinek. -
Akkor jó, már töltöm is le a 60 gigát....főleg annak fényében, hogy nem jött össze a dolog.
Pedig 4 perc alatt átmásolta, nyomtam egy uninstallt és mivel más lehetőség nem volt, elkezdtem volna letölteni, majd leállítani....de el sem indul a letöltés....letöltés előkészítése megy 10 perce.
Mindegy, törlöm az egész buzi Origint és letöltök mindent újból.
Szerk.: elindult....gépészkedek tovább akkor...

-
Gyula84
veterán
nekem külön ki van mentve vinyóra, majd újratelepítésnél az ssd re rakom és elindítom a létöltést az egyből ellenőrzésre megy és kész is és a dlc ket is megcsinálja
-
Nem kell ez a letöltöm megállítom rész... csak simán át kell másolni, uninstallálni rendesen a régi helyről és telepíteni az új helyre, meg fogja találni a fájlokat akkoris.
-
kissd01
tag
válasz
sixpak
üzenetére
Elkezded letölteni,majd 1%-nál megállítod (pause ) a letöltést. Bemásolod azt a battlefield mappát ami már megvan oda ahova elkezdte tölteni az újat. Felülírod. Újra bekapolcsolod a letöltést ( resume) Ellenőrzi a fájlokat és elvileg mehet is. Ha van dlc-d akkor segítek abban is mert már egy kicsit frappánsabb.

-
marilllyo
veterán
Mit tudtok civakodni.

-
eugabesz
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
A balance a játék kezdete óta finomítás alatt van,de még nem sikerült egy mindenkinek tetszőt összehozni.(gyanítom nem is fog sikerülni,mert nincs rá mód..) ..az,hogy egy csapat játékosai egy oldalra próbálnak szerveződni,meg nem újdonság egy csapat orientált játékban..értem én,hogy op,ha két klán van már egy oldalon,de szerinted ki nézi,hogy így van-e??Mi is játszani járunk fel...
sixpak:Másolni próbáltad már??
-
Hi. Tudom volt már, de akkor sem értettem
...szóval át akarom rakni a BF4-et az egyik ssd-ről a másikra, hogyan álljak neki? -
Helmoras
őstag
Nem tudom van-e itt az IRAM szerverről illetékes, ha igen neki címezném a postot, érdemes lenne beállítani egy team balanceot, nem a létszámra gondolok. Amikor valamelyik team sokkal erősebb bemixeli a csapatokat, sokkal jobb meccsek is tudnának lenni, az utóbbi héten többször is voltam fent ha pl. Az iram 6-9fő egy másik relative nagy létszámú 3-4+ klánnal együtt volt simán nyertek mindig a 800-1000 ből 600 fraggel conquesten.
-
LLD
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Te a full op tankoddal linkeljél már légyszíves 4-5 20 k/d feletti kört.Lehetőleg 64 fős szerverről ahol feltudsz idegelni egy zászlófoglalásnál 5-6 enemy engineert.Gondolom nem jelent nehézséget elő keresni mert simán megy mindenki annyit az op tankjával.

-
Daffchy
őstag
-
bucketb0b
őstag
válasz
Daffchy
üzenetére
Én is csak kérdeztem és ezt most csak írom, semmi offense.
Próbáld ki élesben mikor csak nyomod a gombot kicsit az egeret húzd középre (ergo kontrollálod a szórást), de mindezt úgy, hogy felveszed. Majd nézd vissza a videót egy kicsit később (pár óra esetleg fél nap-nap elteltével) és rájössz, hogy alapjáraton nem sok recoil van a fegyvereken
-
@rglaaf
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
ha annyira op miért nincs már vagy 50k killed vele? tudom jön a szokásos duma... utálok jármüvezni, nah mind1 nyomasd tovább a c4-ezést aztán sirj tovább hogy op a tank ha pofán lőnek vele
-
iMaverick
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
de lehet hogy te azon emberkék közé tartozol akik biztosan sniperként CQ mapokon is karabéllyal rohangálnak a gyalogok után!

Most nem kötekedésképp, de agressive sniper-ről még nem hallottál? Én is "azon" emberkék közé tartozom, de nem karabéllyal, hanem általában a bolt action-nel rohangászom a többiek után... Legrosszabb esetben DMR. (A Carbine-ok és shotikat még most akarom majd felhozni az 1.es szolgálati csillagra...)
-
bucketb0b
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
A jelenlegi játékos állományban nem véletlenül mennek az emberek inkább egyedül a tankkal, mint gunnerrel
És az, hogy Op a tank nincs több kérdésem 
-
Enton
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére
Ez jó:
"+ az energia páncél sem tölt vissza mint holmi sci-fiben"
És tényleg ilyen ám.
-
eugabesz
őstag
Hát ööö...szerintem meg mindenki ugyan azt a játékot vásárolta meg,hogy ki mire használja,szíve joga.
-
fornettisuti
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
1. Ha egyedul mesz tankrambozni es megc4eznek, te vagy a nub.
2. Ketszemelyes a tank, a gunner dolga pl. A jihadquad eliminalasa. Az nem az ellenseg baja, ha nincs gunner a tankban. A tank/lav rambok miatt tiltott sok helyen c4bike es hasonloak. Pedik csak bele kellene gondolni sokkal fairebb, mintsem a tank, ami full op. -
bucketb0b
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Igen az, hogy pl. én foglalom Golmudon F-et tankkal és fent ül egy c4 sniper amiről én nem tudok és meg c4ez az nyilván nem kemp az ő részéről.
Az, hogy megyek tankkal a pályán bárhol és nekem jön egy c4 quad az nyilván nem noob c4es hanem én vagyok a balfasz, mert hagytam magam meg c4ezni
A 3ban nem volt helyzet, hogy megc4ezzenek, mert volt használható proxy, itt nincs, mert kivették, mert "op" a tank így is. Amikor 100 felé figyelsz akkor áruld már el, hogy akadályozod meg azt, hogy ne osonjon mögéd egy c4 (igen valószínűleg kemper) support/sniper?
Ezt azért te sem gondolod komolyan. -
laposonly11
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Valóságban nem is de legalább a játékban igen,
általában a legtöbb HC szerver ledob 3-5 teamkill után szóval nem igazán járnak fel oda retardook, de még nekik is ott a kellő időben lenyomott "sorry" után a forgive/punish opció. Nem tudom hogy sniperként mióta "campelés" a bújkálás, de lehet hogy te azon emberkék közé tartozol akik biztosan sniperként CQ mapokon is karabéllyal rohangálnak a gyalogok után! 
Észrevettétek hogy csak a noobok dobálóznak ilyen kifejezésekkel hogy camper, c4 noob(persze miután volt olyan balfasz hogy hagyta a tankját megközelíteni) rpg noob(ezt akkor is bevágják amikor helijét vagy gyalogját 50 méterről szeded le) stb. meg ehhez hasonlóak?!

-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Daffchy
üzenetére
Ezekben mi a csalás áruld már el?
(#61913) laposonly11: valóságban nem kapsz retardált csapattársakat akik azt sem tudják mit kell csinálni vagy direkt lelőnek/elütnek, spammelik a gránátot és te meghalsz. De ha neked az bejön akkor hajrá, további jó bujkálást a bokorban sniperként legalább meg van a háború feeling (bár ezt mifelénk kempnek csúfolják)
-
laposonly11
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Igen képzeld, pl. egy ún. recon kaszt pl. hardcoreon ölni tud bokorba bújva egy lövéssel, nem kettővel 1000 méterről, úgy hogy közben a kill cam nem fedi fel a helyzetét, és bespotolni sem lehet hogy aztán a heli meg vadászgép kifüstölje 5 másodpercen belül... mivel így lenne élethű, a több apróságról hogy a pisztolyok és pdw k is hasznosak nem pedig paintball gyengeségűek és hogy bizony nem lehet a saját emberünket meglőni mert bizony belehal, + az energia páncél sem tölt vissza mint holmi sci-fiben, az megmár csupa olyan nyalánkság amit egy "nemnormal" módhoz szokott játékos fel sem tud fogni, mert ugye az a jó ha egy tár kell az emberbe hogy kifeküdjön és végig tudok núbkodva úgy szaladni nyílt terepen, hogy közben beszopok egy tanklövést, sniper shotot, és egy gránát is megkarcol de végül még túl is élem?!
Te szándékosan cukkolsz?!
-
Jeollam
aktív tag
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Köszönöm! Megtaláltam!

-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
nagy lélegzetet melyik gombbal kell venni?

de balek kérdések, mi?
-
neko18
senior tag
De nem is értem miért kell ilyen idegesítő procedúrán végigmenni egy olyan íjért ami nem egy railgun vagy ilyesmi
Kibaszott idegesítő a havas pályán fehér dobozokat keresgélni x km^2-en....Ráadásul csak a jó isten tudja hogy mennyi idő alatt van respawn a dobozoknál, meg éppen mennyi dobozka van egy conquest pályán... 
Komolyan én már abban is elbizonytalanodtam, hogy valamit elszúrok és azért nem találok egy kis dobozkát sem

-
-
Kh@oSz
aktív tag
Végül megvettem a PE-t. Most, hogy tudnám külön letölteni a DLC-ket? Az origin progiban megjelent a PE is az alapjáték mellett, de nem tudok az új pályákra menni mégsem
A PE-n nyomtam egy frissítést és letöltött 1,6GB-ot majd telepítette is, de nem oldotta meg a problémát. Továbbra is ez az üzenet fogad. 
Ilyenkor mi a teendő?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,áááááá mindennap tanulni lehet valami, főleg mikor helit lőnék vele mellé megy, mire földbevezetem a tv-t ki is szednek addigra.
Nem csináltam semmit. Reason: kicked by admin... 25 ms-os válaszidőm volt, német szerveren voltam... Szóval mi miatt szokás kirugdosni az embert? Nem, nem csaltam...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És az, hogy Op a tank nincs több kérdésem