Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Gondoltam felrakom a win7-et a win 8.1 mellé.Hátha nem fagy ki annyiszor a gamma.Hogy tudom az originnel megcsinálni azt, hogy ne kelljen még egyszer letöltenem? Megadtam a telepítése mappának a BF4 mappáját,ráfrissítettem de ugyanúgy le akarja tölteni! Megköszönném ha segítene valaki.
-
kissd01
tag
válasz devilinsid3 #37590 üzenetére
Ugyan abba a mappába adjam meg a letöltési helyet ahol most van? Szal rámentsek? Letöltés közben pedig játékfájlok ellenőrzése? Bocs , de nem nagyon értem.
-
kissd01
tag
Köszönöm a válaszokat! Sikerült.Még annyit, hogy a 2 dlc-t nem érzékeli.De letölteni nem tudom sehogy.Nincs ilyen opció.Pedig benne kell lennie a bemásolt mappában. Erre vkinek vmi ötlet?
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Az AR-160-at, hogy tudom feloldani?
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Átraktam a játékot egy másik meghajtóra egy win-reinstall után. Az origin-el feismertettem a játékot az új helyén de azóta nem mennek a dlc-k. Azt írja, hogy töltsem le újra. Játékfájlok ellenőrzése megvolt. Valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
kissd01
tag
válasz Bjørgersson #46196 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál először egy kis fájllal. Majd egy naggyal is. Le is töltötte a hiányzókat de ugyanúgy kéri,h hogy töltsem le őket. Esetleg még valami mielőtt törlöm az egészet?
-
kissd01
tag
Bocs az off-ért. Valamit tudni lehet a Battlefrontról? Arról volt szó, hogy a gamescom-on ott lesz. Vagy csak én maradtam le?
-
kissd01
tag
Nekem egy frissítés sem jött és mégis felenged a szerverekre.
-
kissd01
tag
Üdv!
Nekem sajnos nem akar megérkezni a frissítés. Próbáltam már a Játék javítását, Frissítések keresését de semmi. A játék könyvtára 47.7 giga. Valakinek valami ötlet?
-
kissd01
tag
Egy win-restart segített. Ki hitte volna?!
-
kissd01
tag
Üdv!
Biztos sokszor volt kérdés és most még egyszer. Jet heyből felszállás, hogy valósítható meg?
-
kissd01
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #57923 üzenetére
Ok. Köszönöm
-
kissd01
tag
válasz sixpak #61943 üzenetére
Elkezded letölteni,majd 1%-nál megállítod (pause ) a letöltést. Bemásolod azt a battlefield mappát ami már megvan oda ahova elkezdte tölteni az újat. Felülírod. Újra bekapolcsolod a letöltést ( resume) Ellenőrzi a fájlokat és elvileg mehet is. Ha van dlc-d akkor segítek abban is mert már egy kicsit frappánsabb.
-
kissd01
tag
Üdv.
Volt valakinek itt problémája BF4 alatt shadowplay felvétellel? Nekem akárhogy állítom fél percenként igazából nem is beakad, hanem az egér kb.1mp-re megáll, közben a kép folyamatos. Próbáltam a minőséggel, bitráttal játszani és SSD és HDD-re mentéssel is. A beállítások úgy néznek ki, hogy: 1080p , 60 FPS, 50mbps. De akármennyire állítom beakad. Valakinek valami ötlet?
-
kissd01
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #78039 üzenetére
Kipróbálom. Köszönöm!
-
kissd01
tag
Üdv.
Csináltam egy amatőr frag movie-t. Remélem nem baj ha megosztom itt. Elsősorban kezdőknek és a játékkal most ismerkedőknek lesz talán izgalmas. Persze a sok profitól hallanám a kritikát esetleg, hogy min változtassak!
-
kissd01
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #85006 üzenetére
Jaj hát a szívemre nem veszem mert ez csak kikapcsolódás céljából született.... de köszi a támogatást
Van egy előbb készült videó is. Hátha ez... [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech C920s HD Pro
- INTEL XEON E3-1270v5 - teljesítmény I7-6700 és I7-7700 között - 4 mag 8 szál - LGA1151v1 - több más
- 1TB SAMSUNG 990 PRO HEATSINK M.2 NVMe SSD-k GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, áron alul! Max 7450/6900 MB/s!!!
- Playstation Spider-Man Limitált Dualsense kontroller
- PS4 SLIM 1 TB 9.00 HEN + 2 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest