Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #59102 üzenetére
örök igazság : minden rosszban van valami jó (jelen esetben , a söricilin orvosság)
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
fornettisuti
veterán
válasz Bjørgersson #59096 üzenetére
csak szerette volna azt irni, angol nyelvtan nem erossege
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Olympos
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz fornettisuti #59105 üzenetére
Leesett.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
@rglaaf
veterán
rohadt dupla xp komolyan 2 nap alatt alig volt pár jó kör, de rájöttem már normálisan játszani hétköznap este 9-10 után lehet
PSN:BiZzare_0 ️
-
MODERÁTOR
Kérek titeket, hogy a masszív offolást fejezzétek be. Az utolsó cca. 200 hozzászólás nagy része vagy nem ide tartozik, vagy off.
A következő helyen folytassátok: BF4 OFF topic.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Nemt0m12
tag
Ezek a random kifagyások már elég idegesítőek..szimplán beáll a játék és viszlát
-
zzola
titán
Szerintetek a specactor módban, ha a katona/játékos szemszögéből nézzük a játékot, akkor az az eredeti nézőponthoz képes mennyire nyújt realisztikus látványt? Azért kérdem, mert van egy pali, akit 2 napja figyelek és rengeteg lövése megy a cél mellé, mégis beadja neki a kill-t. Általában 150-300 között van neki a killek darabszáma 3200-as Lockeren.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Most nézem...Ez komoly hogy az Origin-en ingyenes lett a Titanfall? Már jön is lefele.
2 napig lesz ingyenes! Hajrá![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
marilllyo
veterán
Csak 1x vehetsz részt a free akcióban. Ha egyszer már lenyomtad a 2 napos free-t akkor többet már nem enged.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
zack
nagyúr
válasz @rglaaf #59130 üzenetére
Az nem is lenne még gond, de 11k-t nem ér nekem. De még 6k-t se. Toltam a Bétát, nem volt rossz, de számomra ez a játék a 3k kategória maximum.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mackosajt
addikt
válasz kisza25 #59133 üzenetére
de nem játékidőt, sajnos...
így az első alkalommal igen keveset sikerült játszanom vele, mert 1,5 napig nem is voltam gép előtt... játszottam vagy 3 órát vele összesen.
Szóval meg kell gondolni, hogy a sok letöltés és temérdek helyet foglaló játékot mikor töltse le és indítsa el az ember.Hogy on is legyen:
Sikerült az FS előtt elérnem a 130-as szintet...
Tudom, nem nagy szám, de a virágokat az öltözőbe kérem.Ma este ennek örömére ünnepi medve vadászatot lehet tartani! Elő a bipodos késekkel!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kisza25
félisten
válasz mackosajt #59134 üzenetére
már több, mint egy hete nem BF4-eztem, de a nemes cél érdekében bármit
gart hozzá
igen, én ennek tudatában 13órát bele tudtam rakni, nekem mondjuk bejött a játék nagyon, most lehet harmadszor kipróbálni, de nagyon genyák, mert ha 1x kipróbáltad azzal az acc.-al már nem lehet, múltkor ingyenes volt mondom akkor még 1x kipróbálom, na nem újra letölteni biztos nem fogom (pláne ilyen internet adó mellett a végén még visszamenőleg számláznak) most D3 DLC-t is meg kellene vennemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
mackosajt
addikt
válasz kisza25 #59135 üzenetére
A Titanfall nekem is tetszett, az a kevés, amit játszottam vele.
A BF4 az összes hiba ellenére mégis szórakoztat. Meg amiket néha a játékosok csinálnak játékon belül és kívül, annak ellenére is.
Este várom a jelentkezőket a bundámra.Helyszín az legyen a szokásos.
Most megyek és lövök egy picit a szabadnap tiszteletére.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
@rglaaf
veterán
Itt az ideje hogy az ország lokalizációt át tegyem valami másra, külföldi haver rám irt a blogon hogy milyen retardált ország az ami internet adót akar bevezetni [link]remek
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #59135 üzenetére
#59133) kisza25: ezt nem tudtam. Nekem a béta nagyon tetszett, de 11e-t nem ér, max 5e-t. Akkor simán megvenném még ma.
"most D3 DLC-t is meg kellene vennem" Ideje lenne...
Macko! Grat a 130-hoz!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
-
zack
nagyúr
Unica 6 unlock-hoz hol kell aktiválni a gátat a Sunken Dragon map-en?
-
zack
nagyúr
válasz spanglee001 #59145 üzenetére
Köszi. Megtaláltam. De az istenért sem volt aktív, pedig 1200 ticket-et dekkoltam ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest