Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Így utólag olvasva, hogy mennyi baj volt tegnap a Battlelog-gal... Nem tegnapra volt beígérve valami Maintance? Szerintem az lehetett a gond nálatok. (Az megint más kérdés, hogy nálam pl. csak a ping-re pofázott... /Persze ha a "hüjegyerek"nem lövi ki a torrentet, akkor ne csodálkozzon!/)
ui: a hüjegyerek szándékosan van j-vel.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
stoon
addikt
vki tudja esetleg hogy hol tudom megnézni ,hogy commanderként mennyit öltem már?
a 100 -at elkerültem mert kellet vmi assigmenthez- 500 gyúrok (dogtag) de jó lenne tudnom mennyit kell még ölnöm!?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
iMaverick
addikt
válasz marilllyo #56665 üzenetére
Nézegetem a linket... Ez lenne a Phantom-os dolog "csúcsa"?:
Spyder - The signature weapon of Phantom Program soldiers given to members who have completed their initiation. It's short effective range shouldn't pose a problem for a true Phantom Operative.
A többi assigment viszont szerintem eléggé "megengedő", sok extrát nem látok... Szerintem még mindig a Jump Mastery a legnehezebb...
-
iMaverick
addikt
válasz kisza25 #56704 üzenetére
Hát azért a 10-es killstreak sem egyszerű eset... Legalábbis egy olyan "kocajátékosnak", mint én... (Amikor itt írogattátok, hogy level 110-nél, meg felette jártok, akkortájt hajtottam a 6X-re...
(#56705) marilllyo: nekem még a Land Warrior sincs meg... Ezekkel az assigment-ekkel "csak" annyi a bajom, hogy ugye a vasakat (tank, ifv, jet, attack heli) használni is kell. Namost a szárazföldi rész úgy ahogy elmegy (mármint játékmeneti szempontból), de a jet, illetve méginkább az attack heli? Ugye párszor már kitárgyaltátok, hogy mekkora egy tré lett a 4-ben a heli. (A scout helivel jobban is állok...)
(#56706) Zolar: Only in Battlefield?
(#56677) Prosector: a Fry Cry a 2 óta szerintem egy f@s. Legalábbis nekem az 1 még tetszett. (Bár én az a sci-fi rajongó fajta vagyok, lehet ez a gond.)
A HL-t meg kiadhatnák már (már ha egyáltalán csinálják.) Nekem tök mindegy lenne, hogy episode 3 mission disk, vagy HL3 lenne, csak jöjjön. Asszem a BF4 egyből polcra kerül. (Egy időre. )
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz iMaverick #56708 üzenetére
Air Superiority-t pl el kell felejteni. Esélytelen.
Az Attack Helihez a legbiztosabb/leggyorsabb megoldás egy hardcore fast vehicle szerver amin mennek a Siege of Shanghai meg a Dawnbreaker mapok. Van egy ilyen lengyel szeró. 1200 ticketes. Azon csináltam meg.
6 ribbon volt a rekordom. Fele pilcsiként fele gunnerként. Annyi, hogy a deploy menüben elég agresszívnek kell lenni
Jet-hez meg NS mapokon lőttem a hajókat. A medált azt Lost Islandon egy 28-0 ás stat mellett fejeztem be. De a végén már írtam a chat-be nekik, hogy még 5 kill és ígérem kiszállok a repcsiből .Ha nincs pro JET-es a túloldalon...vagy van társad aki leszedi rólad...akkor gyerekjáték.
Nem sok játék van amire azt mondanám, hogy igazán odahúzott a gép elé. Ha csak a PC-t nézzük akkor az MDK2, Cs-k, F.e.a.r-ek, Mass Effect 1-2, Bf-ek meg a Far Cry 3. FC3-mat végigvittem boxon, ps3-mon meg nemrég megvettem PC-re minden DLC-vel és csak maxolgatom . Bár nálam minden idők top 1-e az a Heavy Rain.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
iMaverick
addikt
Igen, de ezt a Firestorm-on vagy Caspian-on kell megcsinálni... Namost a "csomag" része még, hogy le kell ejtőernyőzni a pályán lévő toronyra... A Caspian-on azt szokták első körben lerobbantani... Marad a Firestorm. Esetleg a mobile AA-val lehet megcsipném, de erre jön a sok C4-es dzsihados... (Legalábbis amikor még nem tettem le róla, hogy meglesz, akkor így próbáltam.)
(#56711) marilllyo: hát amikor még sulis voltam, akkor elég sok mindent kipörgettem, persze szigorúan a single-t... A multis rész általában nem működött.
Huh, így hirtelen: Command & Conquer széria (kivéve az utolsót, mert az ritka sz@r lett), Warcraft-Starcraft szériák, Diablo (1-2), Mass Effect 1-2 (a 3-at nem tudtam végigtolni), Wolfestein széria, FEAR széria, Doom-ok... Na jó, itt abbahagyom, mert nem akarom szétOFF-olni a topic-ot...
Ami multiba is ment: BF2, BC2, BF3, BF4. Ezek közül meg kell mondjam a mai napig az örök kedvenc: a BC2 Vietnam DLC-je. Jó pályák, hangulatos zene, kellemes fegyverek...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz iMaverick #56712 üzenetére
Firestormon kell megcsinálni. Nem kell ejtőernyőzni. Asszem úgy is jó ha a helit leteszed a toronyra, és úgy kiszállsz belőle. Nekem legalábbis így volt meg. Aztán onnantól legyen valamikor egy 10-es ks-ed. Valóban AA a legegyszerűbb módja. Raksz neki egy ZUNI-t még aztán ott a torony körül óvatosan nyomulsz vele. Ott mindig összegyűlik a nép.
-
Prosector
addikt
A FC2 nekem sem tetszett, a 3. mar igen. Szamomra a FC1 es a HL2 adta a legjobb jatekelmenyt(bar lehet azert, mert az elso jatekaim kozott voltak- a FC1-gyel "tanultam" meg(mar amennyire) konkretan FPS-t jatszani). Akkor benne voltam az (ugy tudom) egyetlen Mo.-i FC-klanban(akkor multiztam eloszor). Varazslatos idok voltak...
-
stoon
addikt
most kaptam egy cruise missile csillagot ha jol sejtem 300 kill nél tartok! csak ez nem biztos mert sehol nem tudom megnézni!
lett egy új bicska igy már 3 kés hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
mondjuk nekem a lvl110 meglett egy hónap alatt
Zolar: az rendkívül izgalmas lehetett[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
marilllyo
veterán
Az durva. Nekem 5 hónap és 310 óra kellett a lvl 110-hez. Most így 120+ olyan havi 2 szintre jut idő. Mondjuk most inkább medáloztam meg assingmenteltem. Mondjuk a tank meg az ifv medál megszerzése rögtön dobott egy szintet
Mondjuk szeretném elpörgetni az FS előtt még 130 ig.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #56722 üzenetére
gondolom nekem akartál válaszolni
257óra szükségeltetett ne számold ki mennyit játszottam naponta
most esténként 1-2 óra attól függ, de már kezdem unni, még a DLC-t várom[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
DeadMeat
nagyúr
Ez egy teljesen jó kerdes. Net mar van, fos mint az allat, de van. De hasalva meg mindig nem jo gyilkolaszni es az asztalom lesz szvsz az utolso amit meg fogunk venni.Max kommander,de az uncsi. Bar lassan rafekszem. Es kb szó szerint
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
jety91
őstag
segitseget szeretnek kerni. bedoglott a 7850es karim es lehetosegem lesz ujat kapni helyette garanciaztatas soran ha akarom. milyen kartyat, mekkora rammal ajanlatok ehhez a gamehez amivel mid-highon min 60fps-em lesz?
r9 270x-et neztem 2gb verzioban, arra egy 10est kene rafizetnem.
mostani kari: amd hd 7850 1gb 256bit
-
zzola
titán
válasz marilllyo #56734 üzenetére
Adott pillanatban lehet 1.5 GB volt, de a 3 GB-os is simán televeri a játék. Ha az ember kicsit a jövőbe tekint, akkor már nem vesz 2 GB-os modell-t...
(#56735) jety91
~3 hete még én is boldog FX 6350 tulajdonos voltam (stabilan 4.7 GHz-en mentek a magok), egy ref. R290-et hajtottam vele. Most egy i5-4690 van helyette és hidd el, amióta ez a processzor van, mintha egy másik ligában játszanék...
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
-
kisza25
félisten
Gyikuval szoktunk versenyezni, kinek tölti be előbb a pályát, nekem i5-3470 és 120-as v300 SSD, neki FX9370 Force GS 240gb (sata 3 ) és egyszerre, vagy én egy kicsit előbb szoktam ott lenni, a pályán, de igazából csak most akadt ki, hogy laptopról tolom, egy i5-el (ami asztaliban i3) ssd sincs és még így is csak 1 másodperccel vagyok később a pályán holnap meg már én is SSD-ről leszek újra
én nem vagyok se intel, se amd mániás, azt használom ami ár/értékben többet ad, most intel a jobb prociban, és 6-7 év után újra nv-m van és azt kell mondjam, hogy alacsonyabb maximum FPS, de stabilabb átlag FPS-el bf4 alatt nekem nv jobban bejött (AMD-ből 7790/260x/7870-el toltam BF4-et, aztán GTX 750ti, most gt 755m)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Dtomka
veterán
válasz kisza25 #56745 üzenetére
SSD-vel pikk-pakk betöltődnek a mapok.(Emlékszem még anno a BETA milyen sokáig töltött, és kb minden 4 kör után lefagyott, vagy hibát észlelt....) Pl mapváltáskor sokszor van olyan, hogy senki sehol, én meg már a járműben ülők. Észre fogod venni a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
stoon
addikt
ez a cerri meg az obi nagy cumi egyedül ha esetleg valakinek/kiknek volna kedve mehetnénk pár karikát!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest