Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #56448 üzenetére
és a hónap végén jön az asus g551(bár pár helyen már kapható/előrendelhető)
laposonly11: van egy 22cm-es 600rpm-es hűtő alatta, így 80-80fok,
y50 már "hűvösebb"
amúgy nem is nagyon erőlködik a hűtés, hogy kevesebb legyen a hőfok, maxon halkabb, mint az elitebookom alapon[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #56452 üzenetére
G551 lesz ami felülkerekedik az y50-en és a G550-en. Y50 hardvere és G550 kijelzője. 300 pínz. Viszont!!! Akárhogy nézem a képeket róla...a billentyűzet körüli részt lecserélték műanyagra mint az y50-nél. Összerakják a top laptopot....erre valaki megszólal..."hú srácok...ez így túl jó...gagyizzatok már rajta le valamit....."
"maxon halkabb, mint az elitebookom alapon". Ezt a mondatot nem írtad volna le ha SLI-vel veszed
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #56454 üzenetére
Több órás BF4-ezés utáni maximum hőmérsékletek nálam CPU/GPU : 75/65. Az átlag meg egy 5 fokkal lejjebb van. Ezzel én teljesen meg vagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz kisza25 #56452 üzenetére
Ne is mond, G51, G550, N550, G551, kiadnak egy rakat szinte ugyanolyan laptopot, basszák meg mert most jön csak 551, abba 860m van, bár jól megrángattam 850et de akkrois, kinézetre viszont 550 jobb meg ez a zsanérnál fújja az 551 meg balra 1 ventivel, ebben meg 2 van, szóval jah...
Ha 1 hónappal elöbb jött volna akkor az lett volna valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
mackosajt
addikt
ÖÖÖÖ.... hát az úgy szokott lenni, hogy ha értelmes időben vagyok, de teszem fel, üres, bedobom a katonám, ha megy a gép.
Meg még más is, és ha beindul, kidob idle miatt.
Vagy mire gondolsz?
Amúgy ritkán megyek fel máshova, de akkor az vagy a Gyalog Galopp, vagy valami olyan szerver, ahol ismerősök tolják és kedvem is van az adott map/mód kombinációhoz.Illetve többnyire az megy, amit én kedvelek, azért vagyok sokat fent. Meg szeretem olvasni Yodát és a többieket
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
afrojack1
senior tag
HA VALAKINEK A CTE AZT IRJA KI HOGY INSTAL PB!
hiába letöltötte akkor uninstal és reinstal!SC: Herczku_Death
-
mackosajt
addikt
válasz yodamester10 #56459 üzenetére
Ha el nem alszom, nekem mindegy, a puska melyik végén vagyok.
Cseppet fáradt vagyok, és hajnalban meló, így sokáig nem leszek fent.Jöhetnétek indítani akár.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jety91
őstag
Ez vmi új fícsör obi-n? [link]
Ellenfél 3 bázisa felrobbant és nincs vége a meccsnek...
-
Olympos
aktív tag
Aki szereti a Hardcore-t, az várjuk szeretettel:
1) Hardcore, 48+2 fős CQ-L, Rush, CTF mapok
2) Hardcore, 10 fős Defuse mapokSzabályok:
- Minden nap törlődik a ban lista.
- Tilos AA-val active radarozni.
- Sniper limit aktiválva oldalanként 5-5 vagy 3-3 főre.
- Punish parancs aktiválva.
- Votemap aktiválva.
- Illetve adminok SZS és ZTR előtaggal játszanak.Szoktunk bannolni, de nem szoktunk száj karatézni.
...bocs a reklámért és hajrá magyarok.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Olympos #56466 üzenetére
Spectator slot direkt nincs amúgy?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
syabi001
csendes tag
Szervusztok!
Tisztelettel kérném a segítségeteket.
Megtudná valaki mondani, hogy milyen szervereken érdemes játszani, mert, akárhova megyek, folyamatosan egy olyan érzés fojtogat, hogy gyakorlatilag én egyetlen golyó vagyok bárkinek, de nekem minimum féltár, de inkább egészet ki kell lőnöm mire meghal az ellen. Fal mögött vagyok de még mindig sérülök a lövedékektől?! A Networksmoothing 0 százalék, a másik Network beállítás HIGH. A pingem, mindig 30 alatt van,de sokszor látok embereket 100as pingel és nem egyszer a lista élén. Totál tehetetlenek érzem magam, ami a tűzharcokat illeti, amikor tankban ülök -nagy ritkán- hiába tunkolom telibe a gyalogost, semmi. Elugrabugrál, mint a mesebeli ugrifüles...
Persze lehet, hogy teljesen alkalmatlan vagyok arra, hogy ezzel a játékkal egy közepes mutatót elérjek. Lehet, hogy nem rendelkezem azzal a skill készlettel ami ahhoz kell, hogy a kör után öt perccel ne 1-7-en álljak.DE!
Sokszor futok olyan csapattársakba akiket nem izgat ha félórája kérek lőszert, kötszert vagy bármit, csak fut tovább, sőt ma próbáltam elfoglalni egy pontot, mert láttam, hogy a szakaszom is arra fele kever. Gyorsan rájuk spawnoltam, 2 métert kellett volna a pont irányába futni és már foglaljuk is, erre rajtam kívül mindenki elfutott egy általam ismeretlen cél érdekében, egy még ismeretlenebb helyre. Ott maradtam egyedül, csodálkozva, ki is lőtt egy sniper, a pont sem lett meg. Plusz 2 napja csak baserapebe futok, amiből egyedül próbálok kitörni...
Tud valaki valamit tanácsolni vagy hagyjam a francba ezt a játékot és próbálkozzak az aknakeresővel?
Hol lehet jó, magyar szervereket találni? -
zzola
titán
válasz syabi001 #56469 üzenetére
Mióta játszol PC-n ilyen játékokkal? Nekem ~350 óra össz. (BF3,BF4) játékidőm van és kb. ugyanilyen érzésem volt, mikor nekiálltam konzol után. Adj egy kis időt magadnak és persze gyakorolj/játssz sokat.
A többség sem profiként kezdte, persze 37 évesen nem könnyű tartani a lépést a tizenévesekkel.[ Szerkesztve ]
-
syabi001
csendes tag
Battlefield 1942 óta játszok battlefieldet, kisebb- nagyobb megszakításokkal. Bad Company 2 nagy kedvenc volt, Bf3-hoz is volt szerencsém, de ez a Bf4...mintha soha nem játszottam volna ilyen játékkal. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy hiába lövök tankból géppuskával, nem hullanak. Pedig ha nem ment, mindig ehhez folyamodtam az adta, de ebben, nagyon nem. Mintha páncél ingben lennének. Azért gyanakszom mert gyalogosan, sokszor a sarok mögött vagyok már és leszednek...pedig minden ajánlott beállítást be van lőve.
Na mindegy, azért ha valaki tud magyar szervereket írhatna.
Én is konzolból jöttem vissza pcre. Majd ha lesz fülesem össze kéne állni, mert így egyedül ez nem egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz syabi001 #56472 üzenetére
kb. 50 hozzászóláson belül 4 szerver linket is találni, ami magyarokhoz köthető
De a teljesség igénye nélkül:
Iram
Gyalog Galopp
Happy Gang Bang
AoG Warserverhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
laposonly11
senior tag
válasz syabi001 #56472 üzenetére
Meg is adtad a választ, először is BF3 ról 4 re váltva nekem is fura volt vagy 2 hétig, máshogy fut a katona, más a járművek sebessége, mások a lövedék sebességek sebzések, és ami főleg bezavar más a környezet: színek élénken zavarók, sűrűbb a zöldség stb. így szoknod kell! A másik ami szintén lényeges hogy konzolról jöttél át, hááát itt meg kell tanulnod gyorsan reagálni mivel a joypad nem volt alkalmas a villámgyors reakciókra az egér viszont igen, érdemes az érzékenységet is feltolni hogy fél mozdulatból meg tudj fordulni!
Nem csak a tank géppityujára de minden fegyverre lényeges ami nagyon "ráz", hogy rövid sorozatokkal és pontosan célozva többet érsz, mint rátapadva a gombra, nagyjából oda lőve![ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
SkyS1gn
félisten
Sajna az IRAM ping beállítása túl szigorú, néha felugrik de amugy 50körül van. Innen egyetemi kóterból csak telón megosztott 4G-vel tudok csatlakozni, az egész Origin le van tilva, az EA szerverekkel együtt.
Pedig adta jól, 18-1
-
syabi001
csendes tag
válasz laposonly11 #56475 üzenetére
Hidd el nem húzom a ravaszt, mint egy vadparaszt
Gyakorlok aztán remélem javul majd a dolog.Üdv
-
SkyS1gn
félisten
-
marilllyo
veterán
[link] Hát mire meglett...kedvem lett volna berúgni ennek örömére....
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
marilllyo
veterán
válasz syabi001 #56469 üzenetére
Haverom is így kezdte....hónapokig csak n00b-ult. A géped gondolom megvan hozzá. Az fps-ed legyen 60 felett ha egy mód van rá. Én azt tanácsolom, hogy először találd meg a kedvenc kasztodat a kedvenc fegyvereddel. Ez általában a support és az AWS TDM/Domination ezeket felejtsd el. Ott csak ruszkik vannak vagy csalók. Vagy mindkettő. De azokra mindig az "alja" nép jár fos netekkel nagy pingekkel. Ott nekem sem adta soha. Vegyél fel...BL-en. Este leszek. CA vagy SQDM medálokra megyek.
-
aram01
nagyúr
hülye kérdés gyorsba: újrarakom a játékot, a prémium kódot kéri megint? (nem találom a tokot)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #56490 üzenetére
köszi
akkor minden rendben leszIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
marilllyo
veterán
Mi a f*szt lehet élvezni egy knife only serveren.
Megszenvedtem a Melee expert-et de úgy, hogy soha egyetlen egy counterknife-ot nem adott be. Valamit nem jól csináltam...MT-RISE Top 2 késes.
Saját Only knife szerverük van.
Kitaláljátok ugye, hogy az ATB mikor dobott mellé és mikor az ellenkező csapatba.
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #56490 üzenetére
nem tölti be a P: pályákat
rámentem a játék frissítésére és azt írja naprakész, pedig nem azIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
=HG=
addikt
válasz aram01 #56499 üzenetére
Egy picit visszaolvasol, itt volt róla szó..regeditben kell mókolni vele...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest