Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
3hónap után nem tudom elindítani a játékot... és nem tudok rájönni mért...tölt,tölt tölt... aztán szépen bezárja magát... utoljára ment mantlen hagytam.
(#50701) kisza25
köszönöm,azt megnéztem de nem talált semmit,viszont most nyomtam neki egy javítást,mintha töltött volna valamit.(#50702) regener
Igen az is megvolt,sajnos nem hozott változást azért köszönöm!
-
@rglaaf
veterán
nah miután rózsaszínút hánytam a topictól....

vissza állitottam mindent ami CTE patch előtt volt smoot factor 10% a másik meg off sokkal jobban adja elég volt már hogy állandoan át megy a löveg a heliken
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
és mi lesz a konzervdobozokkal

-
SkyS1gn
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Bunyózni lehet ingyen is!

(#50699) VAN der BOSS lel
-
devilinsid3
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
nézd azért, mert te kiskorodban nem kaptál hupikék törpikék buli van aprajafalván kazettát arról én nem tehetek

ezért már kár irigykedni.. én átérzem, hogy ez az egész életedre befolyásoló hatással bír, de talán egyszer kipihened és már nem kell a lerágott fülű micimackó plüssállatkádon álomba sírnod magad
#50695) spanglee001: na ja.. nem feltételezek senkiről rosszat, de pár találat "nem lenne találat" már csak azért sem szerintem

#50697) Cris99: persze, Mr. Street Workout

-
spanglee001
addikt
Esetleg össze lehetne hozni egy airsoft játékot, így prohardver vagy akár csak bf körében ha lenne rá igény.
nem egy vészes összeg felszereléssel lőszerrel egész nap elvagy kb 6-7k ból. És ott nemcsak szájkarate lenne
-
SkyS1gn
félisten
Mindjárt jön valaki éjjelnappalBP akkor tökönszúrom magam. Amúgy így xfaktor meg keresztes elég vicces a beszélgetés

-
Liquidator
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
nem csak neked sem kell leszólni ha a gyereknek xfaktoros pizsamája van

-
devilinsid3
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
tán baj?
-
Liquidator
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
neked ki a példaképed? netán Keresztes Ildikó
tudom én,hogy még mindig hupikék törpikés pizsid van,meg Keresztes Ildikót hallgatsz
nem kell a rizsa ebből nem beszéled ki magad
gali mondta 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Vagy a modik

-
devilinsid3
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
majd én azt szabályzom

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem én annak semmijét sem nézem...
(#50681) Liquidator
Ha a teljes játékidőd fele tankban töltött idő, a legtöbb fegyveres killed 580, többi sem több, akkor az annak nevezhető szerintem, nem?

-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Most mé árulod el?

-
Liquidator
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
nyomd el magad töki ne erőltesd magad

-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
te nem a videóit nézed, hanem a valóság showját

(#50674) kovy29: na csak óvatosan ki mit pakol alá

(#50680) kovy29: attól még ki tudja milyen az élet amcsiba

#50681) Liquidator: semmi baj, rád értette

#50682) afrojack1: xfuckthoros pizsamád van ember..
meg levelcappes béz-bóz cap..
hát a xhoho autóban elhelyezhető bólogatós kis figuráról már nem is beszélve -
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Cseh? És még én viszem túlzásba?

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Liquidator
üzenetére
Fogalmam sincs veled nemjátszottam. Általánosságba írom van jópár nolifer aki u.a. nyomatja csak.
-ahogy nézem igen

-
afrojack1
senior tag
válasz
Liquidator
üzenetére
Nyugi... Vicc vót!

-
Liquidator
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
mezei a nénikéd...
Gyula: meg minden járművel

-
Gyula84
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
meg a konzerv repülő dobozzal

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igaz.. Bár ott amcsiba hogy milyen az élet ki tudja...
-
Nxn908xxx
őstag
Akkor most téledtem.
Elég sokat tudtok róla ahhoz képest. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dave567
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Persze, azért annyira hülye nem vagyok.

(#50541) gali777: Deathbringer jó gyerek, csak kicsit túl fanatikus, ami már szerintem túlzás, ha jól emlékszek ő futtatja saját maga a GyG szervert.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
xfucktor

-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
És most hogy jön ide xfactor? Jaj de nagy baj ha valakinek fanja vagyok ajaj! XHoHo jajaj most mi lesz? Stb.. Nem hagynád abba? Mert a te fanod legyek?
-
pohár
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
hm, ez a gúnynév most vicces akarna lenni? mert attól még kicsit messze van
-
devilinsid3
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
és mit szól ehhez xfuckthor?
lecseréled egy mezei liq-ra?
úgy, hogy ő nem is játszik? ajaj#50653) Liquidator: hogy-hogy milyen? nem sikerült értelmezni vagy mi?

(#50660) pohár: nem, nem az
-
urbi73
senior tag
Na ez mellett döntöttem HD7870 Ghz Edition /SAPPHIRE .1440 x 900 as felbontásban , olyan közepes beállításokkal " mennyi Fps várható ?
-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
nem, de nem válaszoltál a kérdésre nagyon gyanús, viccet félretéve..

pohár:
-
afrojack1
senior tag
liquidator csalt? valaha is?
nagyon gyanus.. 
-
urbi73
senior tag
És a proci elég lehet a kártya kihajtásához ? Nem akarok még procit is cserélni , ebből kel a legjobbat kihoznom .
-
bul07
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
(#50639) Enton
Átraktam görgőre és annyi
De amúgy itt találtam olyat ami megoldaná csak letiltja az összes oldalsó gombot, valahogy finomhangolni kellene
-
urbi73
senior tag
Melyik lenne a jobb a BF4 -hez , Gtx 660 , avagy 7870 ? Egy Phenom x4 - es procihoz kellene ,3600 Mhz - re húzva , ami nem tudom hogy kihajtaná egyáltalán ezeket a kártyákat . 1440 x 900 - as Fb - hoz kellene .
-
spanglee001
addikt
gondolom, gyors kattintásnak érzékeli, van egy delay mód késleltetés, azt adj neki 300-400 ms-t, mert másképp nem mindig érzékeli, tehát nem elég neki hogy ráállitod pl: hogy ha megnyomod akkor F-et érzékel.
hanem hozzárendelsz egy macrot amiben ez áll, hogy 'f benyomva' 'tartva 350 ms' 'f elengedve' és kb ennyi, legalábbis a genius gila és a RAT7 is jgy működött. -
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
akik hasalnak egy gödörben-dombon és onnan lövöldöznek, vagy még jobb a kezdő, valami baromi unalmas lehet...
Én ezért tolom ilyen "rohangálós" sniper-ként a BF szériákat... Persze azért ha közelebbi harc is van, akkor a DMR is jól jöhet. Meg is kaptam az előbb egy szerveren, hogy DMR noob... Mindegy, ezzel még együtt tudok élni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
szerintem is felesleges taktikát gyártani a helyzet adja ugy is, vagyis van 1 taktika kezdésnél azonnal D-t vinni,nem tudom miért de akinél van a vonat az nyer általában, ha az megvan akkor C-A-B vonalon szoktam mozogni F felejtős a tető tele van C4 dobálókkal, sraw-os mbtlaw-os engikkel
-
törölt tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Javítás az alap, IFV vel is hegesztés nélkül sansztalan az ember ( bár van pár genya csapatárs, akik ilyenkor meglovasítják a járművet és el is robognak és otthagyják az embert a francba.
-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
de én kiszedem mindegyiket ha 20 tank is jön oda!
ám devilnek is igaza van.. én is úgy szoktam.. ezek a barmok úgy is melélőnek! -
devilinsid3
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
viccnek kurva gyenge volt, ha meg komolyan gondoltad akkor gáz.. a taktikád addig ér valamit amíg nem 2 tank megy D-re vagy egy attack jet.. és már meg is haltál, utána nem foglalod el D-t?
ezek a taktikák semmire nem jók, minden kör más.. te mehetsz D-re ha az ellen meg 4 tankkal indul oda..
a köv. pont meg C lesz nekik..(#50627) szunya1: ha tank csatát túlélsz és körülötted nincs senki, az első dolog a javítás legyen, vagy ha tankokkal találkozol próbálj mozogni, legtöbbször mellé lőnek (főleg ha kicsit nagyobb a táv), mert a tankosok nagy része harc közben megáll..
ha teheted már messziről szórd őket és ha fedezék van használd ki.. másodlagos apnak tökéletes -
törölt tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Megfogadom a tanácsodat, amúgy sem vagyok egy bujkálós típus, ahol ellen van tépek oda, még ha meghalok is.( azért is nincs nagyon killem sniperként ).Fel nem tudom fogni akik hasalnak egy gödörben-dombon és onnan lövöldöznek, vagy még jobb a kezdő, valami baromi unalmas lehet...
-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
te mész D-re elfoglalod D ide jön a bázishoz, a csapatod úgy is elfoglalja E-t te mész C-re és A-ra Már több pontod van mint az enemynek ha ezeket tudod tartani úgy is nyersz....
De megint MONDOM HOGY AZ ÉN VÉLEMÉNYEM NEKEM BEVÁLT !! Te meg úgy is pro vagy és elfoglalod az összes pontot és még az enemy kezdőjét is mint a BFFs-be 
kovy:
részben viccnek csináltam... -
devilinsid3
addikt
válasz
üzenetére
olyan haditerv amit kerülj el jó messzire, ez hülyeség..
komolyan afro mi a tököm volt ez az ábra? ez max. arra jó, hogy ne baserape legyen hanem max. 3 pontotok legyen összesen ha olyan csapatod van akik az ábrádat követik.. a szememben ez egy "kempeljünk a pontjaink mögött, ott hátha nem lő le az ellenség" ábra volt..
szunya tessék szépen menni tankkal előre (nem 8v1be és társai) és aratni.. így sosem fogsz fejlődni, ha csak a pontjaitok mögött bujkálsz tankkal.. -
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
de foglalok csak már nem volt kedvem berajzolni xD

-
bul07
nagyúr
Játszik itt valaki LOGITECH Performance Mouse MX egérrel ?
Gondjaim vannak a gombok beállítással

Ezekre a gombokra állítom a járműveknél a fegyver váltást
Csakhogy nem mindig váltja , van hogy egyből de van hogy második harmadik vagy ép sokadik gombnyomásra
Minden más játéknál jól működikMiért lehet ez?
-
KYZRR
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez mar BF3-ban is benne volt, bar ha nem is jarmuben, gyalogban biztos.
-
devilinsid3
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
itt járműveknél nincs ilyen opció (de gondolom nehéz lenne megoldaniuk.. bár jobban belegondolva ne nyúljanak hozzá, mert akkor ez a patch 3 hétig más bug forrást okozna..)
viszont gyalogosnál van ilyen, hogy benyomod és fut ameddig nem állsz le
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem a Titanfall féle megoldás tetszik... megnyomod a futás gombot egyszer és onnantól fut amig nyomod a W-t.
Ez a legtutibb... bár a dupla W is okés végülis.
-
törölt tag
Felmentem Golmudra tankozni, 1X aknára futottam, 1X egy jet lött ki, 1X nem tudom honnan de szétlőtt valami egyéb dolog ,ellenséges tankot nem is volt lehetőségem látni
Azt mondjátok ez a legjobb tankos pálya? Még Silk Road -on volt némi sikerélményem, de itt ??
Mondjuk maga a pálya nagyon szép. -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
na végre erre inni kell

afrojack1: ha a tankot seggbe lövöd még akkor is 2 lövés kell bármivel -
-
Bjørgersson
félisten
kisza úgy látom a CTE verzióban már dolgoznak azon, hogy járművekben ne kelljen nyomva tartani a shiftet a boosthoz.

-
afrojack1
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
nem hazudok... lehet hogy nekem volt ilyen szerencsém vagy slam-es volt..
én csak annyit mondtam hogy megöltem 1 lövésel azt nem írtam hogy nem volt rajta semmi de tank biztos nem sebezte.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nagyon gyanus..

Nos hány tankot is lehet megsemmisíteni 1,2,3,4,5-100