Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Én se azt mondom hogy nem jön be a 4,de a jelenlegi mapok, nagyon jármű orientáltak.Pl Assault kasztnak nem látom értelmét conquest módban kivéve az operation lockeren.A BF3-ban azért nem így volt.Akkor az is idegesit hogy minden mapon van jet.Kéne olyan ahol csak helikopterek vannak.Jó kis Grand bazar hiányzik.
-
Laraxior
titán
Flood Zone pont ilyen map. Tankok sincsenek, csak két IFV. Heliből is csak a scout, nagyon veszélyt nem jelent az IFVre. A többin tényleg figyelni kell a jetre, főleg az Attack jetre
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fogirobi
senior tag
WE WILL RESTART THE BACKEND TO APPLY AN UPDATE TO THE PLAYSTATION 4 PLATFORM, ALL USERS WILL BE DISCONNECTED FROM EA ONLINE AND GAME SERVERS AS WE DEPLOY THIS UPDATE. SORRY FOR THE INCONVENIENCE
-
devilinsid3
addikt
válasz SkyS1gn #21880 üzenetére
pedig a 3ban az alap pályák jobban voltak a DLC pályáinál
ha a 4 DLCből (illetve 3, mert vegyük a járműveket alapul) van vagy 5 jó pálya..#21887) frozzyZTE igen, és a nagy részük TDM volt, mert egy balanszolatlan szar az a pálya is CQban..
ha értelmes a RU oldal az amcsik kb. kezdőről nem tudnak kijönni..#21902) Atla bazaaron nem is volt heli amúgy biztos lesznek városias mapok, de egyébként az assault kontra conquest dolgot nem értem.. a 2ben is volt járműves pályán medic, de ritka volt, mert nem érte meg.. ha volt jármű szart nem ért, itt meg már lassan az az elvárás, hogy a medic is legyen veszélyes a járművekre?
only attack heli pálya meg minek? ugyan az, mintha nem lennének helik, mert szart sem ér a recon kiszedi a vállról indítható rakétájával[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
Second Assault LVLCAP "interjú" és q&a
(#21910) devilinsid3
Rossebeket![ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
zack
nagyúr
válasz q13579 #21899 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Nem lettek a játékmódokhoz optimalizáltak a pályák. Több fedezék kellene, mert tök jó, ha éppen nincs jármű elindulok a sztyeppén futva, és kb az nem lő le aki nem akar. A 32-nél nagyobb TDM szerverek meg pont az ellenkezője. Ott sem ideális a játékkörülmény. Operation Locker pályán befekszenek a havas útra a sniperek, a 2 átjárható ajtót blokkolják, és kb annyiból áll a TDM, hogy a csapat egyik fele az egyik oldalon, az enemy a másik oldalon, és ész nélkül dobálják a gránátot az ajtóba, és tolják a GL-t, a kör végéig. Nagyon nem lettek átgondolva a pályák. CQ-n meg a kevés fedezék ugye a járműveknek kedvezne, de azok meg le vannak gyengítve. Nem akarom isteníteni a COD MW3-mat, de ott legalább optimalizálva vannak a pályák. Van bőven fedezék, jó a hitbox, és élvezetes arcade lövölde.
Itt meg folyamatosan fusztrációval küszködök, nem megy a játék. Tegnap megfigyeltem, A legkevesebb golyó amivel ölni tudtam az 12 lőszer volt assault-ként közvetlen közelről. Engem viszont rendszeresen 2 max 3 lövéssel terítenek le olyan távolságból, ahonnan max 1-es lövéssel lehetne pötyögtetni. Ha nem sorozatot lövök, megint csak sanszom sincs, mert bár találok, én előbb halok meg, míg neki marad 1-20 életereje. Szóval Ttomax-szal éjszakánként sokszor toljuk és sok a WTF szitu. Nem ma kezdtem az FPS műfajt és a multit (Quake 3), de ennyi "pro"-t még egy multiban se láttam. Miért? Mert kizárt hogy ennyi pro legyen. Quake óta kijátszottam 8-10 játékot multiban, szóval tudom miről beszélek. Ismerem a képességeimet, tudom, hogy mi reális és mi nem. Egyes egyedül a HC-t érzem reálisnak, érdekes, itt kevesebb a pro eredmények alapján (milyen furcsa nem?), de nem tudom csak erre korlátozni a játékot, mert nincs annyi játékos normális pinggű szerveren.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gippo
senior tag
-
S1M0N
senior tag
Tegnap kipróbáltam (bár bétában belelestem már, de csak felszínesen) az Obliteration-t, nekem nagyon tetszik, számomra a CoD: WaW-os CTF-es játékélményt idézi fel, de persze nem ugyan az a kettő.
A BF3-as CTF számomra csalódás volt, pedig a WaW-ban imádtam ezt a játékmódot, de persze más fejlesztő és más játék, ezért nem ugyan úgy van az adott játékmód sem megtervezve.
Az Obliteration-ben ismét megtaláltam azt a játékmódot, ahol tényleg jobban kell a csapatmunka (persze Conquest esetében is kell - ezt preferáltam a BF3-ban és eddig itt is - , de szerintem itt még fontosabb), hiszen védeni kell a személyt, akinél a bomba van, és segítenünk kell őt, hogy az adott célponthoz oda is érjen vele.
Ami nehezítés és könnyítés is egyben az az, hogy mind a két fél látja a bombát, legyen az bármelyik csapatnál, így nem lehet rejtegetni a bombát, mint ahogy a zászlót lehetett a WaW esetében.
Ez jó és rossz is, de összességében ez is pluszt ad a játékmenethez. -
Svájcinéger
őstag
Tegnap toltam két kör TDM-et. Hát majdnem agyf@szt kaptam. Szerintem a TDM ritka f@s lett. Hihetetlen mennyi lett a camper. Nyomába sem ér a 3-nak. A DOM-nál is szinte ugyanez megy. Foglaljuk el a zászlót gyorsan, aztán campeljük szét az ellent. Már majdnem olyan tube partik mennek, mint anno MW2-nél, mikor a tengeralattjárós pályán el akarta vinni az ember B-t.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
-
-
Madn!ght
addikt
válasz Svájcinéger #21917 üzenetére
A pontozási rendszer is elég érdekes. TDM-ben és Dom-ban is igyekeztem a squadommal együtt mozogni. Dobáltam a health-et, élesztgettem, pluszos statom volt, mégis alig volt 1500 pontom a kör végére (25% boost-tal). Csak pislogtam, hogy az elsőnek szinte azonos k/d aránya volt és kb 8000 pontja volt...
Tisztában vagyok, hogy mire adja a pontokat, de kb. WTF volt a végén, hogy mit csináltam rosszul...
-
@rglaaf
veterán
GeForce GTX 770/780/TITAN/780Ti:
Up to 50% in Metro: Last Light
Up to 26% in Crysis 3
Up to 18% in Battlefield 4
SLI Technology
Assassins Creed IV: Black Flag – updated profile
Path of Exile – added profile
Natural Selection – updated profile
3D Vision
Assassins Creed IV: Black Flag – "Good"
Gaming Technology
Enables GeForce ShadowPlay™ technology
Call of Duty: Ghosts – added TXAA support (disabled FXAA)
SHIELD
Enables NVIDIA GameStream™ technologyPSN:BiZzare_0 ️
-
DieHard
senior tag
válasz devilinsid3 #21927 üzenetére
Legujabb beta. ezt tanácsolták . 7990 :S
-
S1M0N
senior tag
válasz gali777 #21928 üzenetére
Tegnap pont az volt a jó, hogy a bombát cipelők keresték a járműveket, 2-3 alkalommal én vettem fel és inultam vele a megsemmisítendő célponthoz, ha meg nem is szállt be, én próbáltam védeni őket a járműveimmel.
Szóval igen, itt is vannak furcsa dolgok, de hol nem...
----
Valaki megnézné, hogy fel tud menni erre a szerverre?
Tegnap itt játszottam az említett játékmódot, most meg vagy kilép azzal, hogy a szerver tele (holott 20+ szabad hely van), vagy a töltő képernyő után feketeség lesz, miközben megy tovább a töltés és a zene...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Pályadesign epic fail, az meg milyen, hogy egy leadott lövés után 10 másodperccel esel össze, két saroknyira onnan, ahol kaptad?
Garmin epix™ Pro
-
ScomComputer
veterán
Mi a kakukktojás a képen?
Forrás:sg.hu/nagydög
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #21936 üzenetére
A csajszi.
(#21938) scomcomputer: Mondom, a csajszi
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
STC Speed
őstag
A reklám nem?csalást árulnak
-
LamaCube
addikt
A banner?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #21938 üzenetére
Az, amelyik nincs rajta
-
sixpak
nagyúr
Hi. Használ itt valaki ilyet BF4-re?
Jövő hónapban le akarom cserélni a 2500k-t, de nem tudom, hogy ez mennyivel jobb. Érdemes cserélni?
A következő árban a 3770K, de az már ilyen 80 körül van, az sok (nekem).Jól látom, hogy ez ugyanabba a foglalatba megy bele (1155), mint a mostani?
kovy29 : ok, csekkolom ezt a 4670-et.
De hát ez olcsóbb vagy kb annyi mint a 3570, mégis jobb?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Bjørgersson
félisten
válasz sixpak #21944 üzenetére
Szerintem nem éri meg. Akkor már legalább egy i5-4670 vagy i7.
szerk.: Attól. hogy olcsóbb még lehet jobb. Újabb generáció.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
bombibmw
veterán
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz sixpak #21948 üzenetére
Csak azért akarod cserélni, mert más két éves?
Arra már inkább megéri, már a 3570 és 4670 között van olyan ~15% difi.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest