Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #14702 üzenetére
tegyél be egy BL reportot, aztán kész...
a játék meg 2x kifagyott, csak úgy magától... még nem is punkbuster, vagy valami, hanem a BF4 működése leállt... pedig épp jó köröm volt Paracelen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lofagi
addikt
Most mondja valaki, hogy nem készültem fel eléggé!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
pohár
félisten
válasz lofagi #14707 üzenetére
az étcsokis Bocit és a felette lévő Milkát azonnali hatállyal lefoglalom!!!!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
p87
senior tag
Ahh, nem tudom mi a fene van win 7 alatt a single-vel...
Már próbáltam a vírusirtót letiltani, fraps-et kilőni, feladatkezelőben csak 4 magra állítani a bf4.exe-t, egyedül a originben a játéktulajdonságnál ha 32bit-re kényszerítem akkor sokat javul de néha még így is van egy kis akadás.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #14707 üzenetére
wc papírt nem látok, mert a tej Jager kombó szerintem megfosat úgyhogy még azt szerezz be mielőtt nekilendülsz
most már azt hiszem ez lesz a menő a játék fórumokban..
pózolj bevásárló kocsival[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz DeathAdder #14695 üzenetére
béta alatt nekem ment g400-al
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
faranus
aktív tag
csak nekem nem megy?
tisztelettel faranus :R
-
Gyula84
veterán
PC guru
Kedves Gyula84!
A mai napon elpostáztuk az előfizetésedhez tartozó bónusz terméket.Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
faranus
aktív tag
válasz devilinsid3 #14723 üzenetére
csak azt nem értem hogy akkor miért hozták ki 2 nappal a megjelenés előtt de mind1! Amúgy megmarad a bétába elért szintem? mert origin írja hogy van már 34 óra játékom ami a bétába volt!
tisztelettel faranus :R
-
devilinsid3
addikt
válasz faranus #14725 üzenetére
azért, hogy elő lehessen tölteni, de szerintem az is 1 nappal előtte van
max. VPN-el tudnád megoldani
amúgy meg azért postázzák ki, mert akkor sokan életüket vesztenék#14724) G4ula84 sör+feles postázva
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gyula84
veterán
válasz devilinsid3 #14727 üzenetére
ja csak én nem leszek otthon
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt Konzolok szervizéből? Ők is 30.-ára postázzák?
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Abban mi az igazság, hogy csak 64bit-es WIN7-en megy 32-esen nem? -
ForRedGlory
félisten
Erről valakinek van valamilyen tapasztalata? Van-e előnye, és ha van, mi?
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Konzolokszervize-ből rendelném a deluxe edition pc-re 11.990-ért, elméletileg meg is hozzák holnaputánra.
A kérdésem viszont az lenne, hogy ha a pcguru-ról rendelném a Battlefield 4 + premium + 3 havi előfizetést 17.490-ért, az mikorra érne ide.
Erről egyébként van valakinek infoja?
Vagy arról, hogy hasonlóan kedvezményes árért lehet-e máshol alapjátékot + prémiumot vásárolni.
Köszi előre is a segítséget.
-
Kecuhun
senior tag
Tudja valaki, hogy mi van akkor ha két helyről rendeltem meg a játékot és az egyiket nem veszem át. Az egyik a Konzolok szerivzéből jön, innen már nagyon régóta megrendeltem, de nem igazolták vissza a rendelést, nem is hívtak és úgy gondoltam, hogy vmi miatt törölték azt, vagy nem is fogadták a rendelést. Most meg kaptam az e-mailt, hogy holnap hozza a futár. A másik példány a Platinumshop-tól jön, ők tegnap hívtak telefonon, hogy szerdán kézbesítik a játékot. Mit csináljak?
-
bombibmw
veterán
Most jött az sms-em nekem is,hogy holnap hozzák a laggos,csillogós,hangugrálós-vibrálós cuccot.
Valaki leírná nekem a multis regisztrációhoz és mapra fellépéshez elengedhetetlen mozzanatokat?
Akár privátban is.
Nagyon szépen köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz ForRedGlory #14734 üzenetére
Most akkor nem bannolnak embereket ha a játékról beszélünk? Nov 1. volt szó
Valakik már ünnepelnek!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
odorgg
addikt
válasz Stunts666 #14738 üzenetére
Én tegnap rendeltem Gurutol, és se mail se semmi, ráadásul előfizetéseimnél ilyen van hogy:
Negyedéves előfizetés + BF4 és Premium
Megrendelve: 2013. 10. 28.
Stornózott
Negyedéves
előfizetés
3 megjelenés 0 postázvaPersze pénzt levonták, de miaz hogy stornózott?
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Stunts666
őstag
-
Laraxior
titán
Hú, ez a Paracel Storm nagyon ütős...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Tea
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest