Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faranus
aktív tag
valaki el tudná mondani hogy mi a különbség a 800 és 1000 Ticketes szerver között? Egyáltalán mi ez a Ticket?
-
faranus
aktív tag
olyankor mi a teendő amikor végigtolok egy 40 perces pályát kapok egy csomó kitüntetést meg pörök a 200% xp boostom azát kifagy a játék a vége előtt 3 percel és nem menti el a pontokat?
-
faranus
aktív tag
Most komolyan van akinek javult a kidobások száma? Ma 6ból 6 szero dobott ki egyből! Már nagyon kezd elmenni a kedvem e miatt ettől a fantasztikus játéktól!
-
faranus
aktív tag
Van valami hír patchről? Jöttére 5 nap múlva számítcsak pirkadatkór, kelt felől?
-
faranus
aktív tag
na úgy tűnik sikerült 2 órát játszanom kifagyás nélkül de aztán megadta magát és azóta nem tudok belépni egy szerverre se vagy ha mégis sikerül 2 perc után kifagy, pedig kezdtem megörülni hogy végre jó lesz.

Amúgy lesz magyar szerver vagy van már valami magyar szövetség vagy klán ahova be lehet lépni? Szívesen játszanék magyarokkal együtt, ingame nevem: faranus
-
faranus
aktív tag
tudja valaki hogy hogy működik a BATTLEPACK XP boost? Mert ma reggel kinyitottam 3 gold táskát amibe volt 200% xp boost de ma egész nap nem tudok játszani mert folyamatosan kidobál. El fog veszni a boost ha tegyük fel csak 1 hét múlva tudok játszani?
-
faranus
aktív tag
érdekes tegnap délelőtt játszottam tök jól ment, most meg kb 1 órája próbálok felmenni valami szerverre de vagy fel se tudok menni vagy 2 perc játék után kapok egy szép kis:
ERROR
Game disconnected: client closed down connection. -
faranus
aktív tag
ÉLETRE KELT
-
faranus
aktív tag
ha minden igaz 0 óra 1 perckor már lehet játszani?
-
faranus
aktív tag
ezért illet volna legalább egy posztert kapni az elő rendelősöknek szerintem
-
faranus
aktív tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
csak azt nem értem hogy akkor miért hozták ki 2 nappal a megjelenés előtt de mind1! Amúgy megmarad a bétába elért szintem? mert origin írja hogy van már 34 óra játékom ami a bétába volt!
-
faranus
aktív tag
csak nekem nem megy?
-
faranus
aktív tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
ok köszi
-
faranus
aktív tag
hát srácok nekem most hozta a futár a deluxe edition felraktam, frissített majd amikor kész volt nagyon kedvesen annyit írt hogy oktober 31 a megjelenés és nem indul.
Van valami legális megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest