Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
[link] Néha nem kell TS/Skype/Ventrilo sem ahhoz, hogy egy jó Squad lehengerlő csapást mérjen a másik oldalra
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
madgie
titán
Dikk, mi a picsa, be akartam jelentkezni, erre ezt írja a Battlelog: "Too many failed logins, you have been blocked". Mindezt egy próbálkozás után, a jó jelszavammal. Valaki be akart jutni, vagy be is jutott? Faszavón'.
szerk: hát ez hülye. Másodikra belépett, ugyanazzal
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Na ma találkoztam egy elég érdekes,és bosszantó bug-gal. Spawn-olnék,errefel hirtelen átvált az egyig ellenfél 3rd person nézetébe. Én forgolódok,mint az állat,látom a minimapon,hogy mozgok, de Én az ellenfelet sasolhatom
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #24400 üzenetére
Én simán csak megmutattam a mappát,hová tettem vista alatt,és restart után ready to install is lett a gém... semmi gond nem volt,szerintem mennie kell a dolognak másnak is.Másik oprendszer végülis akár egyenértékű egy másik géppel.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Gergosz2 #24408 üzenetére
Ilyen nekem is volt már,lehet random kisorsol egy-egy suicide-t a játékosok között
A patch-oknak meg először jönni kéne,gondolom nem csak engem zavar,hogy nem jön semmi,mert legalább kísérleteznének javítani ezt-azt,ott a battlelog,lehetne könnyen visszajelezni,stb...1 hónapja kint a game,igéret jött+origin és battlelog refresh,ami kábé nem véltoztatott semmit.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Malachi
addikt
válasz Gergosz2 #24408 üzenetére
nálam a "legviccesebb" bad luck a seine crossingon volt, meccs eleje, indul 32 amerikai, a tankkal meg az első sarkon ráment valaki egy bokorra, vagy rúdra, de igazából semmi nem volt ott, a lényeg az, hogy simán felrobbant. csak úgy. és magával vitt mindenkit, aki körülötte állt. bad luck, haha.
-
Gergosz2
veterán
á meg az ejtőernyő egyszerűen tragikus
ha nem túl nyagy magasságból ugrok ki nyomon a space-t hogy nyissa ki és ki is nyitja de ha földet érek meghalok
(#24410) Lorenzo9
lehet szívrohamot kap a katona
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
BalaNce87
addikt
Valamire nagyon ráflashelt a srác
-
M3oH
addikt
válasz ProEvoFan #24417 üzenetére
Ennyi all az emailben:
Hello,We would like you to know that we received your petition and are currently investigating it. Due to our Privacy Policy, we cannot contact you concerning the outcome of the investigation, but please rest assured that we will take appropriate action.
Nincs pontos nev. Itt es SG forumba belinklet gyanus emberkeket reportoltam csak.
Otthoni bongeszom talan megjegyezte az urlt, megprobalom visszanezni majd.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rankesz #24418 üzenetére
Én nézegettem és van aki eltűnt a listáról akit jelentettem. Igaz így is maradtak még páran, de ha ez így működik akkor minden tiszteletem a Dice-nak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #24425 üzenetére
itt csipegettem össze Megyek mindig a tömeg után, hajigálom a medkitet, és fegyver helyett defibrillatorral mozgok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #24427 üzenetére
Valamiben jeleskedni kell, ha már killben nem nagyon
-
Laraxior
titán
ProEvoFan: Én fordítva Kék a köröm, csak egy pici okkersárga van benne
Aszittem tudok boldogulni az ilyen agyrém mapokon RPGvel.. hát a Medic kifizetődőbb"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
H.Ezredes
őstag
válasz ProEvoFan #24433 üzenetére
Ilyen nekem is volt metro-n beküldtem RPG-t és helyből 4-en oda lettek illetve nem tudom mennyien mert egyszerre csak kettőt hoz föl utána rögön még föl hozott kettő tehát a 4 a minimum
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
EczkE
veterán
Csak én szívok mostanság? Ha indítok egy multi meccset vagy indításnál kifagy a játék, vagy 5 perc után ledob a szerver.
Asszem mindenféleképpen!
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Ha csak a kulcsot veszem meg a játékhoz (orosz verza), akkor elég lesz egyszer letöltenem a játékot? Azaz, reinstallnál ugye nem kell mindig újra letölteni a gémet? Egyszerre több gépre is fel lehet rakni a játékot?
Thx.
Meizu MX3 32GB
-
whiteman0524
aktív tag
válasz Gergosz2 #24440 üzenetére
Én úgy láttam hogy az általános beállításoknál (8.3.7-es Origin) van egy olyan lehetőség hogy : Telepítőfájlok megtartása a játékok telepítése után. Ez alapértelmezetten nekem nem volt engedélyezve, de én bepipáltam biztos ami biztos. Ha nem muszáj még egyszer én se akarom majd lehúzni ha újra kéne rakni. Gondolom hogy nem árt ha a kolléga is belövi ezt az opciót.
-
Gergosz2
veterán
válasz whiteman0524 #24441 üzenetére
nekem dobozos van
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kutkut
addikt
-
harry3
őstag
válasz whiteman0524 #24441 üzenetére
Én is így csináltam és üres a mappám, ahová mentenie kellett volna.
-
törölt tag
Azért ne kövezzetek meg videó
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz #21346560 #24446 üzenetére
óriási
-
ForexGuru
aktív tag
mondanátok olyan progit amivel figyelni lehet a vga kihasználtságát?
(kikéne deríteni mi a limtes a a memó vagy a vga ) -
killer095
őstag
[link]
Nézzétek meg majd lesz teljes múvi
Véleményeket!ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest