Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz cellpeti #308 üzenetére
Csak a BF3 beta miatt gondolkodom én is a megvételén (MoH), amúgy már a single része sem jött be (multit meg csak YT-n láttam). A Zavvi-n elég jó áron van a cucc.
-
madgie
titán
válasz megint én #1466 üzenetére
Valahol megértem, hogy itt "lódítanak" picit, BC2-ben is rengetegen hátul ültek a bokorban, ha itt egy lövéssel leszakítaná a lábad a csipafegyver, senki nem támadna. Persze meg lehet ezt másképp is oldani: nesze, itt van 15 lőszer, oszd be, ha több kell, gyere előre, ott kapsz.
-
-
madgie
titán
válasz Mukorka #2124 üzenetére
Nem nagy plusz, de még az öreg BC2 sem hagyja üresen járni a nyolc szálat, ha erősen rombolni kezdünk (16:14:06 részt nézd mondjuk)
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #2241 üzenetére
"Mellesleg képvilágban, színtelítettségben meg sem közelíti a monitoromat egyik TV sem ezt garantálom!"
Mert le vagy ragadva az LCD világában
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #2243 üzenetére
Itthon figyel egy IPS-es NEC EA231WMi, egy Eye One D2 kalibráló, mégis megeszi a 2009-es 50" HD Ready plazmám képileg (az is kalibrálva van). Persze ez attól is függ, mire használom: video- és képfeldolgozásra illetve netezésre egyértelműen monitor és nagy felbontás a tuti, filmekre és játékra viszont pazar a plazma, csak hát normális nappaliban nincs a dohányzóasztalon egér+billentyű, hogy tudjak Bad Company-zni, ha rámjön a játszhatnék.
Igazából viszont azt is megértem, hogy szereted az U2711-et: multiplayernél igenis számít a felbontás: kis túlzással ahol én a HD Ready-n nyolc pixelt látok, ott te kiszúrod, hogy milyen fegyverrel szemez veled a csipa
#2244: nem rossz az, a fent említett képfeldolgozásnál (is) nagyon jól használható. Most egyébként is relatív jó árban van, mai eszemmel (és pénzemmel) én is U2711-et vennék, igaz, játékra keményen etetni kell hardverileg. Vagy ha nem játszanék és többpénzem volna, akkor 27" iMac. Ugyanez a panel, csak ott van a seggin' egy komplett sandy bridge.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz McCartman #2850 üzenetére
"Bizony eltűnik az a bokor paca nélkül , erre nincsenek befolyással a játékos képességei."
Nagy kaland, egy gyorsan csörtető támadót úgy sem tud arconlőni egy kemper csipa, ha meg elkezd pisztollyal pötyögtetni, az első lövésnél felfedi magát, szájon kell lőni 40mm shotgunnal
-
madgie
titán
A Frostbite 1-ben a proci számolta a fizikát meg a hangokat, ha a kettőben is az fogja, akkor 64 embernél azért össze lehet hozni olyan zúzást, ami megizzasztja a négymagosokat is keményen.
orichalcos: nekem csak jó volna, ha így maradna, a VGA-t nem akaródzik lecserélni (GTX 460/768), a proci meg csak elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz medvezsolt #3775 üzenetére
Mivel hó van, így bőven elég a Hold fénye is, veri ezerrel visszafele. Egy városban már óriási fényszennyezés lesz, sok-sok lámpa
-
madgie
titán
Feküdj hasra hatvan kilós menetfelszerelésben és próbálj meg a fűben kúszni úgy, hogy még a könyököddel sem támasztod meg magad. Nem mondom hogy lehetetlen, csak legalább lassabban haladna ilyenkor. Egyébként nekem a katonák futása is olyan fura, mintha régi némafilmek gyorsítását látnám. Vagy csak én vagyok lassú?
-
madgie
titán
Persze, megértem én, a repcsiket is pont azért lassították le, hogy ne kelljen 45 kilométeres pályákat csinálni hozzá. Jó lesz az így is, csak a hitbox legyen rendben, meg a pontozáson változtassanak, mert a mostani nem a csapatjátékért jutalmaz (a "kedvencem", hogy lelövésnél még azt is írja, hogy te hányszor nyírtad ki azt, aki lelőtt, meg ő hányszor téged... még egy felesleges adat, ami csak arra ösztönöz, hogy legyőzz egy embert, ne megnyerd magát a meccset)
-
madgie
titán
The full contents of Battlefield 3: Back To Karkand:
- Four Battlefield 2 maps: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula and Wake Island
- Several exclusive Battlefield 2 guns and rifles
- Several exclusive Battlefield 2 vehicles
- New awardsszerk: sőt, képek a pályákról.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Úgy vettem észre, hogy a Box vs PS3 tesztecskék nagy részénél annyira "profik" az összehasonlítást végző srácok, hogy annyi nem tűnik fel nekik, hogy nem egy színtér az alapértelmezett a két konzolon. Szépen át kell pöckölni Limited range RGB-re a PS3-at és egyből lesz árnyék meg csúcsfény dögivel.
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #4273 üzenetére
10-ből kilencszer bedobom az ablakon (már ha nem bénáznám amúgy is el), szvsz csak néha vacakol.
-
madgie
titán
válasz Bati0501 #4292 üzenetére
Nekem még nem tiszta: az jó, ha a saját arcodba robban? Mert azt itt is megcsinálhatod, hogy a másik arcába robbanjon akár a földet érése előtt, ne legyen ideje elfutni előle.
szerk: bevallom, nem tartottam még addig nyomva, hogy felrobbanhasson a kezemben, így nem tudom, működik-e
szerk2: nekem már megírták, hogy nem fértem be az extra DLC-kbe, Back to Karkand + póló jár nyócezeré'. Nekem elég, sőt, a Karkand is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Havok alapon nyugszik már az első Bad Company fizikája is, marha nagy előny a PhysX-szel szemben, hogy nem termékspecifikus, így nem csak az nV kártyáin működik, hanem bármelyik másikon és konzolokon is.
Szerk: az oldalon nincs fent ugyan a BF3, de szerintem csak frissítés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #4996 üzenetére
Lehet kétszázas tárad, ha a hátadra tapasztjuk a C4-et
-
madgie
titán
válasz medvezsolt #5038 üzenetére
73 kiló vagyok (most), ha mindenkinek M-est küldenek, mondhatom a címet, hová küldjétek? Jó lesz bringát szerelni
-
madgie
titán
válasz polonic #5071 üzenetére
Upsz, akkor szűkösen leszek full HD-n a 768-as GTX460-nal? Majd meglátjuk ( csak ne az a nyüves Operatio Metro lenne megint )
szerk: tudod, a remény hal meg utoljára a BC2-re is azt mondták, hogy full HD-re kell az egy giga, a gyakorlatban viszont nem megy 730 fölé (monitorozom)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest