Hirdetés
Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz whiteman0524 #3728 üzenetére
aposztrófos '11 hogy jelentené már okoska...
-
Illusion1010
senior tag
válasz whiteman0524 #3771 üzenetére
Valamelyik havas mapon van éjjeli harc is. Legalábbis Rushban, és Squad deathmatchban.
(Nelson Bay) [link]
-
Mukorka
addikt
válasz whiteman0524 #3968 üzenetére
Például a híres Barret M82 vagy a Cs-ből megismert AWP. Ezek akár olyan erővel és sebességgel lövődnek ki hogy átvisznek több centis acéllemezt is , ezt sem 300m/s alatt teszik
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
pohár
félisten
válasz whiteman0524 #3968 üzenetére
hm, akkor kicsit félregondoltam itt a dolgokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gyufaaa
veterán
válasz whiteman0524 #3985 üzenetére
Mert nem érted a dolgot!. Fagyasztó pisztollyal lövi le!
-
polonic
félisten
Jajj.
Nyilván jön a respawn, azért látod azt. Ha még azt is meg kéne nézni, hogy kifogy az emberből az összes erő és elsötétül a kép, az meddig tartana már!? -
Góliát
őstag
Ha ilyet láttok majd a GAME-ben, akkor az én leszek!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Neró
őstag
válasz whiteman0524 #3989 üzenetére
Igen. Nem tudom, hogy hogyan néz ki kívülről egy másik katona nézetéből, de egy aféle segítségkérésnek elmegy.
| www.diablohungary.hu
-
kovsol
titán
válasz whiteman0524 #3989 üzenetére
Gondolom az "I need a medic" animációja földön fekvős verzióban ugye van egy időszak amikor nem vagy halott, csak várod a medicet hogy felkeltsen.
May the Force be with you!
-
Winne
nagyúr
Még bemutat a végén, hogy oké, hogy megöltél, de még akkor is bekaphatod.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kovsol
titán
válasz whiteman0524 #4007 üzenetére
ott kezdődik csata közepére nem kell bemenni éleszteni, mert akkor nem csak az hal meg akit felélesztesz, hanem te is
mondjuk pubon vannak érdekes emberek, én CB -n toltam klánnal a BF2 -t 32-es térképen, és legtöbbször 4-5 klántárssal mentünk irtaniMay the Force be with you!
-
McCartman
őstag
válasz whiteman0524 #4095 üzenetére
BC2 a szar konzolport miatt ette annyira a procit.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Cybertrone
veterán
válasz whiteman0524 #4271 üzenetére
Az biztos.... mintha egy tejes üveget hajítanál, kb olyan labilis, és egy ablakon nem lehetett bedobni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
válasz whiteman0524 #4271 üzenetére
Van amikor lagg miatt hiába dobod látszólag az ablak közepén be a gránátot még is visszajön, mintha valaki visszadobná vagy lebukfencezik mintha pont a párkányt találnád el. Nem mindig jön elő, de érdemes oda figyelni mert vicces Suicide-ok lehetnek belőle. Amúgy amikor nincs ilyen akkor tényleg jó a fizikája a röppályája, de idegesítő, hogy néha 3 ember között robban és nem halnak bele.
Ezektől eltekintve szerintem a piacon az egyik legjobb játékélményt nyújtja a BC2, főleg ha vagytok többen is és össze játszotok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cybertrone
veterán
válasz whiteman0524 #4276 üzenetére
5*-ös veterán vagyok... biztos én vagyok a béna
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
válasz whiteman0524 #4276 üzenetére
Ezeket találtam gyorsan, de van valahol egy videó ahol Whitepass-en dobja a játékos a gránátot az ablak közepére ami elsőre úgy látszik berepül majd visszajön.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz whiteman0524 #4296 üzenetére
A fa lombja kicsit messzebb van csak úgy tűnik mert olyan szögből repül. A 2. -on láthatod a füst előtt, hogy nincs a zászlórúdon kívül oszlop és a semmiről jön vissza eléggé megcsavarodva, fura ívben repülve. Nem mindig jön elő. Nekem is ritkán van olyan, hogy visszajön de volt már rá precedens.
-
Fail3D!
addikt
válasz whiteman0524 #4296 üzenetére
nekem eleg soxor jon vssza a haz ablakabol... a legjobb mikor ugytunik vissza jonne 1 pillanatra all aztan csak szinte beesik a granat... engem baromira feltud baszni a bc2... a legjobb a keseles annyiszor volt hata moge mentem az embenrek elnyom a kest tovabb megy megfordul lelo... vagy elobb keselk es o kesel le... v a legjobb az ellnfel mar mogottem van de lekeseltem.. na ezt meg tudom elvezni...
-
BalaNce87
addikt
válasz whiteman0524 #4300 üzenetére
Nem lehet benne mellészúrni mivel a kés úgy működik mint egy mágnes, még csak nem is fontos az ellen felé nézned, nekem volt olyan hogy tudtam hol fog jönni aztán bekéselte ajtót én ajtótól 3 méterre álltam lekéselt, ő meg azt se tudta mit hogy...
Cod4-be hozták be ezt a fajta mágneses odavonzzom magam az ellenfélhez típusú kést, de bc2-be még annál is rosszabb lett. Bc első részébe ami only konzol játék ott külön volt választható a kés, aztán a 2. rész ami pc-re is jön lebutítják, elrontják. Bf3-ba is az lesz de ahogy nézem a mágnesesség néha beficcen.[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
válasz whiteman0524 #4422 üzenetére
Öööö..... pont ahhoz járnak, nem?
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
válasz whiteman0524 #4482 üzenetére
[link] és [link] Lényegében a hazai boltokból akik ilyesmiket adnak azok berendelték külföldi boltból az xy példányt.
"Claim battlefield superiority this Autumn! The Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack is now available for pre-order exclusively at GAME and Gamestation in the UK." - Forrás
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz whiteman0524 #4482 üzenetére
Akkor passz, nemtom honnan kéne beszerezni.Persze dobozos jobb lenne.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz whiteman0524 #4485 üzenetére
Azt én is megvárom azért...mondjuk lehet egy digitális változattal jobban járok, mert a lemezt nincs mibe belerakni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
polonic
félisten
válasz whiteman0524 #4485 üzenetére
A lemezeshez ennyit:
"Mivel voltak olyan hírek, hogy origin szükséges a dobozos futtatásához, ezért nem probléma, ha olyat veszel. Mert ebből az tűnik egyértelműnek, hogy be kell regisztrálni origin-re. Ezután meg ugyanúgy ott lenne digitálisan, mintha közvetelenül onnan vetted volna."
Ha így lesz, akkor ezután pedig akár ki is dobhatod a dobozt és a lemezt, ha nem kell.
Egyébként még pár héttel ezelőtt az origin-es verzióhoz is jártz minden. Ezt nem tudom, miért változtatták meg.
-
polonic
félisten
válasz whiteman0524 #4491 üzenetére
Lehet, hogy nem kéne odaírni a ha szót.
Mert már a közösségi menedzser megerősítette, hogy kell origin a dobozos futtatásához.
Ezt meg csak úgy tudom elképzelni, hogy oda beregisztrálod, aztán ott lesz az accounton. -
Gonz0
tag
válasz whiteman0524 #4499 üzenetére
Sok múlik a csapaton is azért. Egy jó csapat mellett az embernek van ideje repkedni meg lődözni, meg rakétával helit vadászni. Ha viszont gyenge a csapat, akkor felszállni sincs esélyed nagyjából lehetsz te akármilyen jó pilóta. Vagy ha 6-an lőnek rád rögtön, ahogy kilépsz a fedezékből, akkor nem fogsz te tracerrel/AT4-el helire vadászni.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Gonz0
tag
válasz whiteman0524 #4510 üzenetére
"De egy 32 fős szerón nem valószínű hogy az a 16 ember mind pont téged fog sorozni a rossz csapatod miatt."
Dehogynem, ugyanis csak te élsz a csapatból.
Jellemzően a rakéta/tracer csíkját észre szokták venni azért..
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
q13579
senior tag
válasz whiteman0524 #4515 üzenetére
Jelen állás szerint ki is játszat már abban a pillanatban a bétával, amikor az ki is jön?
-
Gonz0
tag
válasz whiteman0524 #4515 üzenetére
Mire való a 3D spot.. onnantól az is téged lő aki:
- nincs lőtávolságban
- nem lát téged
- egyébként is 3 hegy van köztetekÉs sajnos elég sűrün van olyan, hogy az egyik csapatból senki nem él a másikból meg szinte mindenki.. Hogy visszakanyarodjak az eredeti felvetéshez, egy jó csapat ellen ha felszáll a heli, akkor rögtön elkezdi lőni minimum 2 tank géppuskával az ellenséges heli, esetleg egy légvédelmi ágyú, ha van valaki a közelében, meg 2-3 talpas a rakétával ijesztgeti. Lehetsz akármilyen pilóta, nem fogsz sokáig a levegőben maradni. Rossz csapatból viszont néha néha valaki elereszt egy rakétát feléd és ennyi.
-
bul07
nagyúr
válasz whiteman0524 #4527 üzenetére
És melyik szerver bérlő fog játékost nem felengedni a félig üres szervere , neki az a jó hogy mindig tele legyen a szerver és bármikor tud csatlakozni játékosokhoz
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bazzzs
senior tag
Az ötlet jó, csak ha minden szervertulaj beállítana valamilyen korlátot, akkor a kezdők keresgélhetnék, hogy egyáltalán hova tudnak bemenni. Az ő szemszögükből marha fusztráló lenne. Én inkább valahogy a pontozást variálnám át. Például deathmatch alatt azért adjon több pontot, ha lelősz valakit, conquest alatt pedig az assistokért és a zászlókért. Sőt, conquest alatt az se lenne baj, ha nem számolna k/d-t. Persze ez álom marad
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Chabe89
addikt
Hogy húzol be 250 zászlót ha fel se enged az alatt CQ szeróra?
Ez elég ellentmondásos -
Illusion1010
senior tag
válasz whiteman0524 #4533 üzenetére
Biztos kib@.. nám a játékot a pics... ha ilyeneket állítanak be a szervereken. Percekig keresgéljek hogy hol tudok játszani!? Akinek ilyen igényei vannak, zárja le a szerverét és hívjon meg rá olyanokat akik megfelelnek neki.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz whiteman0524 #4576 üzenetére
Hát erre pont nem
-
Gergosz2
veterán
válasz whiteman0524 #4717 üzenetére
az tipikus bc2 bug nem tudom hogy az új patch orvosolja -e majd.
Amúgy bc2 startjánál a szerverek terheltsége és a hitbox okozta a legtöbb kellemetlenséget.
Reméljük most rendesen felkészülnek EA-nél, nem hiba adnak ki ALPHA és BETA teszteket.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
v!ct0y
veterán
válasz whiteman0524 #4806 üzenetére
Akinek jó a statja az egy csíter. És ha te azt hiszed, hogy nem láttál csak pár csítert akkor te vagy a hülye....... Ezt nem én mondom, mások ezt állítják.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz whiteman0524 #4810 üzenetére
Az előítéletekkel van a baj... hidd el nem minden jó stattal rendelkező emberke csaló... Szemáélyesen ismerek pár gamert akik nagyon jól tolják, és inkább vágnák le a kezüket minthogy csaljanak!
-
Erdei88
veterán
válasz whiteman0524 #4806 üzenetére
Ilyet mondtam volna?
-
v!ct0y
veterán
válasz whiteman0524 #4810 üzenetére
Én írtam be egyszer a BFBC2 topikba, hogy eddig nem sok kb 10 csíterrel találkoztam. Erre lehurrogtak...
-
Neró
őstag
válasz whiteman0524 #4816 üzenetére
A CoD2 -es pályafutásom alatt ha nem bannoltak vagy 100 szerverről a 3-4 év alatt akkor egyszer sem. Szerencsére még voltak jó német szerverek ahol hasonló kaliberű játékosok voltak így ott játszottam. Többek között ezért is hagytam abba mert a magyar szerverekről mindig puff... Remélem itt a BF3 -ban nem lesznek ilyenek - remélem.
| www.diablohungary.hu
-
válasz whiteman0524 #4905 üzenetére
Amikor nem látod őket igen, de amikor bekerülsz a sűrűjébe és robban körülötted minden, repkednek a törmelékek, süvítenek a golyók, rohangálnak az emberek és közben még repkednek a helik és a jetek a fejed felett akkor azért már a VGA-ra is hárul bőven feladat. Illetve egy 32/64-es méretű térkép nagyobb lesz, nagyobb területet kell kirajzoljon a monitorra a VGA.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz whiteman0524 #4905 üzenetére
Pont erre akartam rákérdezni én is A játékosok száma inkább CPU + RAM párosra hat.
@4906 Xaels: így már viszont értem, hogy gondoltad.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz whiteman0524 #5047 üzenetére
Hát pedig elég szar lett.
-
Mukorka
addikt
válasz whiteman0524 #5047 üzenetére
Hát az alapból rohadt gyenge kezdő fegyver és ultralagg hamar elvette sokak kedvét
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Norb3rto
őstag
válasz whiteman0524 #5451 üzenetére
Nem ez a topic, nekem egy logitech g35 van nem kell hangkártya hozzá iszonyat kényelmes és kiváló hangzása van
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
ETOM
addikt
-
kovsol
titán
válasz whiteman0524 #5491 üzenetére
sírva röhögök, másodiknál remélem azért nem robbant fel a rakéta mikor oda esett élőjük
May the Force be with you!
-
Cybertrone
veterán
válasz whiteman0524 #5543 üzenetére
Jól mondod... vagy marad a cod szint mégpedig az hogy egy pad is tud atomtámadásálló lenni
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Politika
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest